Bruk denne enkle natten havre oppskrift å våkne opp til en høyprotein frokost

Som regel er hverdags frokoster måltider de fleste begår minst tid til å forberede seg. Som er forståelig, fordi det minimerer tiden mellom å våkne opp og gå på kontoret, er en god tilnærming for å maksimere din tid i søvn.

Heldigvis er det mange raske og enkle måter å lage en sunn frokost på, og natten over havre kan bare være den beste måten, fordi tiden som kreves om morgenen er null. Bare ta tak i havre fra kjøleskapet og spis. Og det er ikke fordi du har satt i timevis av arbeid natten før - samler alle ingrediensene dine og blander dem sammen i en bolle krever ingen kulinarisk trolldom. I det hele tatt.

Denne over natten havre oppskrift fra Multipower ambassadør Healthy Jon kan settes sammen på bare tre minutter eller enda mindre - det avhenger virkelig av hvor raskt du er ved å åpne ingrediensene og helle dem inn. Hvorfor ikke registrere hvor lang tid det tar å gjøre det første tid og deretter prøve å slå den tiden? Bare vær forsiktig når du åpner valmuefrøpakken i fart, fordi rydding av en vallmo-eksplosjon egentlig kommer til å skade sjansene for å sette en PB.

Tilsetningen av proteinpulver gjør dette til en god frokost for alle som trener regelmessig, mens inkludering av valmuefrø gjør det til en god brekkie for alle, fordi valmuefrø er kraftverk av protein og fiber. Sunn Jon har anbefalt å bruke kaseinproteinpulver i oppskriften nedenfor. Kasein fordøyes sakte enn whey, så ved å ha det om morgenen vil du gi kroppen din en proteinkilde som den kan absorbere i løpet av dagen. En ekstra bonus er det som burde hjelpe deg til å føle deg full til lunsj.

Se relatert oppgraderingsmiddag med disse friske grøtensoppskrifterne Five No-Fuss High-Protein Breakfast OppskrifterSunnlige frokoster verdt å komme seg opp

Ingredienser (One Serving)

  • 1 kopp havre
  • 1 kopp melk
  • 1 servering sitronkaseinproteinpulver
  • 1 msk valmuefrø
  • 1tsp honning

Metode

  1. Bland alt sammen i en stor bolle og hell i en kopp.
  2. La overnatte i kjøleskapet og nyt om morgenen.

Ernæringsinformasjon

kalorier 597fett 11,6 gkarbohydrater 84gProtein 40g

Sitron kaseinproteinpulver er tilgjengelig fra Multipower, £ 52,25 for 900g, kjøp på multipower.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar