Altfor vedlagt kjæreste? 15 Subtile måter å få plass igjen

Noen kjærester tror å være over deg, du er noe du elsker! Men hvis de har feil, så kan du håndtere en altfor knyttet kjæreste.

Jeg tror vi har alle datert noen som tekst deg 24/7, viser "tilfeldig" hvor du er, og ser ut til å puste nakke i nakken i hver tur. Noen jenter tror at dette er super søt - først, men så kom til å innse irritasjonen som snart følger. Her er hvordan du skal håndtere din overdrevent tilknyttede kjæreste.

Noen gutter synes dette er hva jenter liker. Noen tror at de tjener bonuspoeng ved alltid å være rett der, men sannheten er at det ikke er et ønskelig trekk i en fyr i det hele tatt. Vi foretrekker at du ikke gjorde dette.

Hvorfor er noen kjærester så festet?

Dette svaret kunne gå på for dager og dager. Realistisk er det TON av forskjellige grunner at en kjæreste kan være så knyttet til deg. Hver mann er annerledes, og alle er oppvokst til å tenke jenter som en viss type atferd, selv om det er feil.

De vanligste årsakene til at kjærester blir så vedlagt, kommer ned til deres egen usikkerhet, beskyttelse, forferdelse og det enkle faktum de tror vi vil at de skal være over oss hele tiden. Noen kan til og med være redd, du kommer til å bli syk av dem, så i sine vridde tanker bruker de mer tid rundt deg. [Les: 5 grunner til å elske noen for mye dreper kjærligheten]

Hvordan håndtere en altfor festet kjæreste

Selvfølgelig vil vi at våre signifikante andre skal knyttes til oss. Vi vil at de ønsker å tilbringe tid med oss ​​og fortell oss om deres dag. Det er imidlertid et poeng når det går ut av hånden og blir irriterende.

Hvis du virkelig bryr deg om kjæresten din, men føler at han kveler deg, er det noe å redde forholdet ditt. Slik håndterer du en altfor fest kjæreste uten å ødelegge forholdet ditt i det hele tatt.

# 1 Finn ut hvorfor han er den måten. Bestem hvorfor han er altfor festet. Er han usikker? Har han sjalusi eller tillit til problemer? Å finne ut hvorfor hjelper deg med å stoppe det. [Les: Sjalu kjæreste? Hvordan gjøre han ikke så sjalu]

# 2 Å snakke med ham om det. Bare ta det opp under middagen. Spør ham hvorfor han har vært så snakkesalig og vil vite hvor du er i det siste. Se hvordan han svarer. Han kan ikke engang vite at han er en altfor festet kjæreste.

# 3 Foreslå at han går ut med gutta. Hvis du drar på en natt med jentene, fortell ham å ta en natt å henge med guttene! Åpen fortelle ham at du vil at han skal gå og ha det gøy med sine venner. Han kan få hint om at du ikke vil at han irriterer deg mens du går ut.

# 4 Fortell ham at du ikke kan være i telefonen hele tiden. Hvis han er typen til tekst og tekst og ringer til du hele tiden snakker med ham, bare si at han ikke kan være på telefonen så mye, og derfor svarer du ikke. [Les: 10 tips for å sette grenser med vanskelige mennesker]

# 5 Fortell ham at du vil skrive ham senere. Ikke la han fortelle deg at han vil skrive deg. Bare forklar ham at du vil være opptatt, men vil skrive ham når du har litt tid. Dette unngår å få ham til å skrive deg når han vil, og reservere den for en tid når du vil skrive ham.

# 6 Dedikat dato netter til bare ham. Han kan føle at han ikke får nok oppmerksomhet fra deg og vil ha litt mer. Ved å dedikere hver onsdag eller fredag ​​kveld, tilfredsstiller han hans oppmerksomhetsbehov fra deg for uken, og du får mindre av ham i løpet av de andre dagene.

# 7 Ignorer ham om nødvendig. Hvis han er ubarmhjertig og teksting og ringer hele tiden, bare ignorere ham. Noen ganger tar det litt tid for ham å få hint om at han faktisk irriterer deg, så du må bare ignorere alle teksten hans og ringe til du vil faktisk samhandle med ham. [Bekjennelse: Jeg er en kjæreste som er for klossete og trengende!]

# 8 Få råd fra venner / familie. Noen av personene i ditt støttesystem kan ha erfaring med å håndtere en altfor knyttet kjæreste. Du vil ha nytte av å spørre dem om det. De kan gi deg gode råd om hvordan du skal gå om å håndtere det uten å ødelegge hele forholdet.

# 9 Har planlagt "meg" dager. Alle trenger dager uten deres signifikante andre peering på alt de gjør. Ha en samtale med ham og planlegge dager som du trenger å bruke bare med deg selv.

For eksempel, bare fortell ham at denne søndag skal være din "meg" dag, og du skal tilbringe det avslappende, se på filmer, eller ha en liten spa dag, og du vil koble fra for dagen. [Les: Hvordan gi plass til hverandre uten å drive hverandre]

# 10 Forsikre deg om at du ikke går hvor som helst. Noen ganger blir folk altfor festet når de føler at du fjerner deg selv fra dem. Hvis dette er tilfelle, sørg for alltid å forsikre deg om at du bryr deg om ham og ikke vil gå hvor som helst når som helst snart. Dette bidrar til å få ham av ryggen litt.

# 11 Ikke hold tilbake informasjon fra ham. En ting å få ham til å klamre er er når du ikke forteller ham hva du har til eller hvor du skal. Ikke hold tilbake informasjon fra ham.Faktisk, bare å skyte ham en rask tekst om hva du har på hele dagen, lar ham definitivt gi deg et lite pusterom.

# 12 Fortell ham hva du vil ha fra ham. Gi ham forventninger. Kanskje han synes du liker ham alltid sjekker inn og er i kontakt med deg hele tiden. Fortell ham hva du vil at han skal gjøre, og det hjelper å stoppe ham fra å gjøre alt du ikke vil at han skal gjøre. [Les: 15 virkelige forholdsmål de fleste par har ingen anelse om]

# 13 Vær streng, men forstå. Ikke vær svak når du forteller ham hva du vil. Vær streng om dine forespørsler ellers kan han ikke ta deg på alvor. Alt du virkelig trenger å gjøre er å sørge for at han vet at du er seriøs om hvordan du føler deg om hans overfestet oppførsel, men ikke vær slem og beskyldt.

# 14 Finn en måte å holde ham opptatt av. Kanskje han bare kjeder seg, og du er den eneste personen han har å snakke med. For å stoppe hans overfestet kjæreste atferd, bare hold ham opptatt. Introduser ham til gutta han vil gjerne henge med, få ham til å bli med på en rekreasjons sport eller liga. Holde ham opptatt, holder ham ut av håret ditt. [Les: 16 klare tegn du burde bryte med kjæresten din]

# 15 Gi ham beskjed om at du ikke kan være med noen OVERHENGT, som han er i øyeblikket. Dette kan føre til at et lite spalt i forholdet ditt begynner med. Men hvis du gjør dette på en rolig og fin måte, er han bundet til å forstå hvor du kommer fra og rette opp sin oppførsel hvis han virkelig ønsker å være med deg.

[Les: Hvordan være uavhengig selv om du er i et forhold]

Å håndtere en altfor festet kjæreste er vanskelig bare fordi du ikke vil skade ham, men du kan ikke stå ham som han er. Den beste måten å gjøre dette på er å følge trinnene ovenfor og se om det blir bedre for forholdet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar