Utendørs Fitness Training Plan

Så: du økonomiserer i et forsøk på å redusere den personlige effekten av den økonomiske nedbrytningen etter Brexit. Eller kanskje du har en nydelig park i nærheten av deg og tilbringer det meste av tiden på et skrivebord, så du ville ikke ha noe imot å få et sporadisk glimt av den store bålen i himmelen. Eller du er allergisk mot speil. Alle helt gyldige grunner til å skifte treningen din bort fra treningsstudioet - men hvis det ikke er nok, vurder at en nylig undersøkelse så at 800 personer rapporterer redusert stress og sinne fra trening utenfor, mens en annen studie knytter den til økt energi.

Og bortsett fra frisk luft og oksygen som forårsaker frigivelsen av følsomhetshormon serotonin, er det andre fordeler. Fem til 30 minutters soleksponering minst to ganger i uken vil forbedre kroppens vitamin D-nivå, og hjelpe deg med å bygge sterkere bein og et mer robust immunsystem.

Selvfølgelig kan dumbbells og squat racks være vanskelig å finne utendørs, men det er ingen hindring. "Med litt improvisasjon kan du etterligne trening du vil gjøre i treningsstudioet utenfor, sier trener David Jackson fra Calisthenics School. "Så hvis du ikke liker treningsstudioet, er det virkelig ingen unnskyldning."

Selv om du liker treningsstudioet, er det fortsatt verdt å pusse nyanser og t-skjorte og slå gresset til en treningsøkt nå og da. Ser deg i parken.

ANBEFALT: Utendørs Fitness Classes i London

Mobilitetsopplæring

Mobilitetsopplæring: Det er den nye strekkingen. Og de gode nyhetene ved å bruke en rekke håndfulle dynamiske bevegelser vil ikke bare forbedre ditt bevegelsesområde - det vil få din sirkulasjon til å gå og utfordre koordinasjonen. Glem å gjøre en time med yoga, bare lån en variasjon på den klassiske soloppgangen. "Tenk på dette som en slow-motion burpee," sier trener Rannoch Donald. "Det engasjerer nesten alle muskler samtidig som det gir en fantastisk strekk."

REKOMMENDERT: Mobilitetsopplæring hjemme trening

Siktet En oppvarming i hele kroppen som øker fleksibiliteten, skaper mental fokus og setter deg opp for en vellykket treningsøkt.

Hvorfor "Gjør dette tre eller fire ganger i uken, og du får se bevegelsesrommet ditt i hofte, ankelen og kneet," sier Donald. "Selv om du ikke ønsker å squat eller gjøre olympiske heiser, er det sikkert å forbedre livskvaliteten din."

Hvordan

  • Start med føttene bare bredere enn skulderbredde fra hverandre, tærne peker fremover.
  • Skru ned ved å bøye på knær og hofter og legg hendene mellom føttene dine.
  • Flytt venstre fot bakover, slik at du er i en lunge stilling.
  • Flytt din høyre fot tilbake for å anta en presseposisjon med kroppen din i en rett linje.
  • Herfra, slipp hoftene til gulvet mens du holder armene dine rett. Denne stillingen er den tradisjonelle yoga "kobra".
  • Hold cobra-stillingen i et sekund, løft deretter hofter, gjør en press opp, og vend hele bevegelsen til du står opp.
  • Gjør en rep, ta ett pust, og gjenta for to, tre og fire reps og pusten. Hvile i et minutt, og gjenta deretter. Du er klar til å starte treningen din.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar