Vår nye arbeidende mumsinspirasjon

Innhold

Når det kommer til prestisjefylte forretningsjobber, er det en av de mest eksklusive som leder et FTSE 100-selskap. Antall kvinner i denne stillingen? Det har bare vært opped til fire

Med to barn under seks år, kan Liv Garfield være kneet dypt i leker og mer enn en liten søvn berøvet (lyd kjent?), Men hun har vist mums overalt at vi ikke bør gi opp våre ambisjoner når vi har en familie. BT OpenReach-sjefen, 38, har nettopp blitt annonsert som ny administrerende direktør i vannselskapet Severn Trent, og forlater BT for å starte sin nye rolle i våren 2014.

De andre kvinnene som har en FTSE 100 ledende rolle er Carolyn McCall fra easyJet, Burberrys Angela Ahrendts og Alison Cooper of Imperial Tobacco. Barnebarnet til en Everton fotballklubbens landsmann, Liv har beskrevet hennes erfaring med å være en arbeidende forelder - og hvordan handler det om selvtillit. «Jeg fant ikke å komme tilbake på stigen hardt,» fortalte hun Daglig post. "For enhver kvinne å gjøre det bra i virksomheten må du ignorere det faktum at du er kvinne. Du må tjene din plass basert på dine egne kvaliteter og evner. ' Snakk om høyflygende inspirasjon. Og det er det M & B handler om - støtte arbeidsmødre og mødre. Derfor har vi satt opp vår Working Mums Club, for å gi råd og komme deg bak hvert skritt av veien. Føler du deg ikke på jobb? Vi hører deg. Suge seg for å balansere karriere og familie? Vi har informasjonen du trenger. En del av dette innebærer noen flotte Q & A-økter på vår Facebook-side med inspirerende arbeidsforeldre.

Denne torsdagen er det Tracey Woodward, to og kommersiell direktør for skjønnhetsmerket Urban Retreat. Med 25 års erfaring er hun perfekt plassert for å svare på alle dine spørsmål om livet på arbeidsplassen, fremgang i karrieren, kollegaforhold og balansering av arbeid og foreldre. Bare legg inn på vår Facebook-vegg fra 13:00, tweet spørsmålet ditt til @MotherAndBaby eller email [email protected] hvis du foretrekker å være anonym eller ikke er fri i morgen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar