Vår kjærlighetshistorie - Husk hvordan vi møtte?

Husker du hvordan du møtte kjæresten din? Her er det flott â € œhow vi møtte â € Â note fra Terri Matthews til hennes søtere halvdel, reminiscing om deres første blikk, den første gangen de møtte, og hvordan det til slutt endte med den søte følelsen i hjertet og en heartwarming god kjærlighetshistorie.

Kjære Brian,

Jeg er så glad fordi jeg fant deg. Og jeg er enda mer glad fordi vi er begge så perfekt for hverandre.

Vi er perfekte for hverandre fordi vi sover på motsatte sider av sengen. Og perfekt er et sted i midten, sammenflettet i våre ark og hud, og fyller luften med søthet av pusten min, blander med deg.

Og det er den perfekte følelsen at jeg våkner opp til hver morgen. Og jeg føler meg så bra! Mine venner fortalte meg at du og jeg er den perfekte tingen, og søsteren fortalte meg at hun finner oss til å være den eneste perfekte tingen i hele den brede verden.

Jeg lurer på hvordan vi fant hverandre, eller om vi hadde noe å gjøre med det i det hele tatt. Var det en sjanse møte eller var det skjebne?

Husk hvordan vi møtte?

En cocktail og en overfylt klubb forandret livet mitt. Mange år siden. Det var en lørdag kveld, en av de dagene da hver eneste person ønsker å feste. Jeg følte meg ikke så bra, og jeg ville ikke gå hvor som helst.

Så jeg ble hjemme igjen mens alle vennene mine gikk ut. Og så kom Nikita hjem, og plaget meg til å gå ut med henne, fordi hennes fyr var opptatt med å jobbe på kontoret.

Ikke ønsker å få henne til å føle seg verre, jeg motvillig enige om. Vi kom til en klubb, og da vi så at det var fullt, satt vi på en barstol. En servitør spurte oss hva vi ønsket. Eller var det deg? Jeg vet at håret ditt var langt da, men jeg husker ikke hvordan du så ut. Du introduserte deg selv og ga oss cocktailmenyen.

Jeg smilte på deg og når du gikk bort, hvisket Nikita til meg. â € œHeâ € ™ s hot! â € Â

â € œWho? â € Jeg vendte meg om. Ingen var der. â € œOh, bartenderen? â €

â € œYeah. Han er veldig varm

â € œJeg 锟 斤 拷 t virkelig betale oppmerksomhet.â €

â € œVel, når han kommer tilbake hit, vær oppmerksom! â €

Bumping inn i deg

Du kom tilbake og vi bestilte våre drinker. Jeg ville ha en daiquiri og Nikita bestilte en "sex på stranden". Jeg smilte og takket deg. Og etter at du hadde gått bort, spurte jeg Nikita om deg.

"Jeg skulle ønske jeg var singel," fortalte hun meg. â € œJeg vil være singel. Jeg savner flørting. Jeg vil bare ha det gøy

Vi satt bare der humming, og lyttet til DJ-spinnene. Du gikk over meg et par ganger, selv om vi satt i det fjerne hjørnet av telleren. Du trengte ikke å gå av oss. En time senere droppet du sjekken, og vi åpnet lommeboken vår for å betale.

Nikita holdt hånden min. â € œDu burde skrive telefonnummeret ditt på vevet. Jeg ville hvis jeg var singel, men jeg kan ikke det du burde. "

â € œ Skal jeg? â € Jeg fnisset. Det var dumt. Hun hadde betalt mer oppmerksomhet enn jeg hadde, men plutselig ønsket jeg virkelig å forlate deg telefonnummeret mitt. â € œDu har en penn? â € Jeg spurte Nikita som jeg gravd i egen veske. Ingen av oss kunne finne en.

Ring meg nydelig!

Nikita ga opp. "Vel, beklager! Kanskje neste gang, pipet hun. Men jeg var fast bestemt. Jeg søkte min veske igjen for å finne noe jeg kunne skrive med.

Nikita fant en glitrende leppestift. Jeg så på deg, du var i det fjerne hjørnet. Du så meg ikke. Jeg doblet ned, og skrev â € œKall meg nydelig!  € med telefonnummeret mitt og mitt navn pà ¥ vevet. Begge oss leser meldingen igjen, og begynte å le! Og vi holdt på til våre sømmer mens vi gikk ut av klubben. Mange trodde vi begge var full! Og da vi gikk ut og fikk en frisk frisk luft, sprang vi ut med å le hysterisk.

â € œJeg bryr meg ikke om han ringer. Det var så gøy, jeg fortalte Nikita.

Jeg dro henne hjem og kjørte tilbake til meg, og lurte på hva du trodde da du så notatet mitt. â € œGorgeous! â € œ Det er det jeg ringte deg! Du må ha en fin latter om mitt valg av ord.

Overraskelse i bilen

Mandag ettermiddag, etter å ha tatt lunsj utenfor arbeidet, forlot jeg min telefon lading i bilen under skiftet mitt. Etter jobb fant jeg at jeg hadde et ubesvart anrop. Det var fra et nummer jeg ikke visste. Jeg lurte på om det var fra deg. Eller var det et call center? Aldri. Det må være et feil nummer. Men da hadde jeg mottatt en tekst fra deg.

â € œDette er Brian. Jeg var cocktailmikseren på Mara, lørdag kveld. Du behøvde ikke fortelle meg navnet ditt. Jeg husket navnet ditt da vennen din ringte til deg ... Og jeg svarer også på kjekk, ikke bare nydelig! "Du sa at jeg hadde gjort din natt, så du bestemte deg for å returnere favør og meldte meg om jeg ville ringe du tilbake. Jeg kunne ikke tro det. Du hadde ringt. Du hadde faktisk ringt.

â € œHan ringte, Nikita! Han ringte! "

â € œHvem ringteâ € | han ringte ?! Hva sa han?

â € œHan ringte mens jeg var på jobb. Han snakket meg også. En veldig søt tekst. [Les: Hvordan flirt tekst] Nikita, han virker så søt!

Jeg var spent, men nervøs for å ringe deg. Jeg lurte på hva jeg ville si hvis du svarte og hvis vi ville ha noe å snakke om. Jeg håpet nesten at du ikke ville svare på telefonen, men du gjorde det.

Å bli forelsket over telefonen

Vi snakket for en time som første samtale. Jeg lå på rommet mitt, med beina mine danglende over hodet mitt mens vi snakket.Din søster ble bugging deg nå og da, spør du hvem det var? Hun skrek inn i telefonen og sa at du var rødme mens du snakket med meg. Det viste seg at det var din siste natt på Mara, samme natt da jeg skrev deg det notatet.

Du var i det i to måneder før du tok opp en annen jobb. Jeg fortalte deg at jeg lyttet til musikk og snakket med deg. Du spurte meg hvilken sang? Og jeg fortalte deg at det var Kenny Chesneyâ € ™ sBack hvor jeg kommer fraâ € ™, og du kjente faktisk den sangen!

Ingen av vennene mine noensinne visste den sangen! Du fortalte også at du elsket Kenny Chesney sanger også. Den sangen ble sittende fast i hodet mitt i en uke etter at vi snakket den kvelden. Det minner meg om den kvelden, hver gang jeg spiller den sangen. Du snakket om familien din og hunden din og hva du ønsket å gjøre med livet ditt. Jeg var veldig imponert. Du syntes å ha alt sammen. Du visste hva du ønsket å gjøre, og du gjorde det. Jeg var litt skremt av ditt perfekte liv.

Da du sa at du måtte henge fordi du må møte noen fra familien, skjønte jeg at jeg ikke hadde noe å tape, så jeg sa "Så du sa at du ønsket å returnere favør". Er telefonsamtalen Gaven eller betyr det at jeg kommer til å se deg igjen?

Du stoppet som om jeg tok deg av vakt og jeg lurte på om jeg hadde gjort en feil. Men så spurte du meg om timeplanen denne helgen. Vi laget planer for fredag ​​kveld, og du sa at du ville ringe meg senere i uken. Det var gal, utrolig, latterlig â € | og helt uventet.

Møt min kjærlighet, skape min kjærlighetshistorie

Da jeg så deg utenfor Hookah-kafeen på fredag ​​kveld, kjente jeg deg ikke, men jeg visste at det var deg fordi du så hvordan jeg følte meg. Usikker. Jeg hadde gjettet at du sannsynligvis ikke ville gjenkjenne meg heller, og når jeg så at du åpnet telefonen, visste jeg at det var å ringe meg. Jeg så rett på deg da jeg svarte på telefonen min, lurte på hva du tenkte da du skjønte at det var meg. Jeg håpet du ikke var skuffet. Jeg visste at jeg ikke var. Ikke for et øyeblikk.

På kaféen røkt vi blandet frukt smaksatt kroa og hadde kaffe. Vi hadde så mye moro sammen. Jeg trodde du var dum hver gang du opplyste en sigarett og fortalte meg at hooka ikke var nok for deg.

Vi fulgte det opp med pizza på den nærliggende pizzeriaen. Du reiste faktisk stolen tilbake for meg, akkurat som du fortsatt gjør. Det var en kald kveld i november, men jeg ville ikke gå. Så gikk vi tilbake til hookah-kafeen, og denne gangen hadde vi varm sjokolade og eple-smaksatt kroa. Det var nesten tolv, og jeg måtte komme hjem igjen. Cinderella måtte si farvel.

Epler og hvordan vi møtte

Du gikk meg til bilen min, og åpnet døren min. Jeg ville ikke komme inn. Jeg lente mot bilen og vi snakket i noen minutter. Du holdt hånden min. Jeg følte meg svak. Og jeg lurte på om ting skulle bli vanskeligere. Og så lente du deg over og kysset meg. Begge oss så bare på hverandre, og jeg blurted ut - du smaker som epler!

Du begynte å le. Jeg elsker det så mye når du ler. Det gjør meg så glad. Vi kysset igjen. Vi klemmet og vinket farvel. Da jeg kjørte hjem, ønsket jeg å trekke over og begynne å løpe. Jeg var så glad. Og siden den dagen, føler jeg meg fortsatt på samme måte om deg.

Du ringte meg selv før jeg kom hjem. Eller var det meg som ringte deg? Nei, du ringte meg, og vi snakket hele natten.

Og vi møtte hverandre igjen neste kveld. Vi hadde ikke noen hookah. Og da vi kysset den kvelden, var det bare deg. Og det var bare meg. Ingen smaker! Og i går kveld, da vi hadde hooka og vi kysset i bilen, like før vi dro hjem, smakte du som epler. Jeg husket vårt første kyss. Og om hvordan livet mitt har forandret seg, med deg rundt. Jeg er så glad. Og det er egentlig ikke en ting om livet mitt, jeg vil gjerne endre lenger. Vel, kanskje, hvis jeg kunne ha, ville jeg ha brukt en penn i stedet for en leppestift for å skrive et notat. Mindre sløvhet!

Vår kjærlighetshistorie er perfekt, og jeg husker hvordan vi møtte som det skjedde bare i går. Og jeg kunne ikke ha bedt om noen annen måte å møte deg, og bli forelsket i deg. Kjærlighet, Terri.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar