Våre Fitness Entrepreneurs '8 tips for suksess

1. Ikke kompromitter din visjon

"Hvis du tror på dine ideer, ta risikoen. Ikke kompromiss visjonen din - utfør det du vil utføre, og stole på tarmen din, "sier Hilton. "Det er det jeg har gjort i årevis. Alle sa at å sette en boksring i et treningsstudio var en forferdelig ide. De trodde det ville være East End gangster som sparket hverandre i hodet. "

2. Stol på lidenskap over penger

"Finn noe du er virkelig lidenskapelig om," sier Williams. "Det er ikke å si at du ikke kan motiveres av penger, men for meg må det være mer enn det fordi det blir vanskelige tider. Det vil være øyeblikk når du vil glemme det. "

3. Anerkjenn dine grenser

"En vanlig feil hos folk som prøver å sette opp virksomheter, er at de ikke kjenner igjen grensen til deres ferdigheter," sier Williams. "De glemmer også at det bare er 24 timer i dag. Ta med folk mer talentfulle enn deg, og sørg for at de er satt opp for å være det beste de kan. "

4. Lær din bransje

"Jeg har lært mer om å jobbe med erfarne trenere enn jeg har på noe kurs, så hvis du finner en mentor, kan noen du se på, det vil gi deg stor fordel," sier Rayner. "Bransjen er stor, og det er alltid muligheter for å fremme utdanningen hvert år. Se deg rundt, se hva som fungerer i bransjen, branch ut og se på forskjellige trenere, stiler og teknikker - det er så mange mennesker der ute som du kan lære av. "

5. Tro på deg selv

"Alle vil fortelle deg at du ikke kan gjøre det. Ikke hør på dem, sier Burridge. "Det er fordi de er for redd for å gjøre det selv. Det er derfor de forteller deg det. "

6. Det kommer til å bli vanskelig

"Personlig opplæring høres ut som en god jobb. Du tror, ​​"Jeg kan henge rundt i treningsstudio hele dagen" - og ja, det er gøy, men det er vanskelig også, sier Rayner. "Du må jobbe rundt dine kunder. Det betyr ofte å være på treningsstudio klokka 6 og ikke forlate til 8 pm. "

7. Ditt behov for å være tilpasningsdyktig

"Treningsindustrien endrer seg alltid," sier Rayner. "Hvis du vil bli klassifisert som kvalitetstrener, må du holde deg oppdatert. Det er som enhver annen bransje - du må være foran menneskene rundt deg. "

8. Ta alt på alvor

"Wrestling er ikke en vits," sier Vanderhorne. "Du setter din sikkerhet i andres hender, og kombinerer kampsport, stuntarbeid og friidrett - så det er alt det, pluss å utføre karakter og arbeide med publikum. Det er det samme i virksomheten - hvis et enkelt aspekt slipper, vil du ikke lykkes. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar