Vår favoritt Connie Simmonds '"kan ikke brukes til å lage mat" oppskrift

Har du noen gang plukket opp en kokbok, flikket gjennom den og funnet en seksjon som heter "Kan ikke bli bedt om å lage mat"? Vel, vi har - i en oppskriftsbok av Connie Simmonds, hvis vekttapshistorie fanget fantasien fra mange i fjor. Etter å ha blitt diagnostisert med en fettlever og fortalt av legen sin å gå ned i vekt, startet Simmonds et 12 ukers program med sin bror Bradley (som du kanskje kjenner igjen fra ulike intervjuer, treningsøkter og oppskrifter på Trener).

Nå har hun en sunn vekt og fremmer en sunn livsstil via Instagram og Sunn for alltid, undertitlet "den lykkeligste vekttapboken noensinne", de grunnleggende prinsippene som gjør oss svært lykkelige. Det inkluderer ting som ikke å miste vekt så fort du kan eller frata deg selv av visse matvarer, og lage enkle måltider fra grunnen og være klar over hva du spiser og hvor mye av det du spiser.

Det er alt veldig greit - akkurat som oppskriftene i boken, som gjør det til en god introduksjon til matlaging for folk som frem til nå har stått på takeaways og klare måltider, særlig ettersom den inneholder den delen. "Kan ikke være Arsed" -delen er ideell for når i Simmonds ord "du har glemt din matpakke, eller du har hatt en serie sent netter, eller du har bare ikke fått energi til å lage mat."

Vi tok en titt gjennom seksjonen, og denne lett-å-whip-up salaten hoppet ut på oss, og Simmonds var vennlig enige om å dele den utelukkende med Trener lesere.

King Prawn Quinoa Og Edamame Med En Ginger Vinaigrette

Ingredienser (serverer to)

  • 250g pose ferdigkokte quinoa
  • 200 g ferdigkokte reker (se etter marinerte)
  • 175g karet ferdigkokte edamame bønner (se i salatseksjonen)
  • 4 ss sesamolje
  • ½tsp bakken ingefær
  • 1 spsk balsamicoeddik
Se relatert En Prawn Og Avocado Wrap Oppskrift som gjør at du ser frem til LunchFive Raske sunne oppskrifter En oppskriftsbok du vil bruke hver dag: HelloFresh Oppskrifter som virker

Metode

  1. Varm opp quinoaposen i mikrobølgeovnen, følg instruksjonene på pakken.
  2. Sett reker, edamame og quinoa i en bolle og bland sammen.
  3. Kombiner sesamoljen, bakken ingefær og balsamicoeddik i en kopp eller en krukke, rør godt og hell over salaten. Det er det!
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar