Orlando Bloom ønsker sønn å bli opphøyet og utdannet i Storbritannia

Innhold

Den 37 år gamle skuespilleren fra Canterbury er klar til å ofre sin travle Hollywood-livsstil for å heve sin tre år gamle sønn i England.

I årevis reiste Hollywood-skuespiller Orlando Bloom regelmessig mellom London, LA, New Zealand og Karibien for å skape filmblokker og episke eventyr. Men den 37 år gamle skuespilleren har sagt i helgen at han er klar til å dike den peripatetiske livsstilen til Hollywoods En liste for hans tre år gamle sønn Flynn, som han ønsker å bli oppdratt og utdannet i Storbritannia.

Snakker til Tidene, Sa Bloom: "Jeg har bodd et veldig nomadisk liv, som jeg liker. Men nå som jeg har sønnen min, blir det mye mer alvorlig - jeg vil være i sitt liv og ha så mye innspill og innflytelse på livet hans som jeg kan ... Før fem eller seks er det noe å si for utendørslivet i California . Jeg er ikke sikker på hvordan jeg ville føle meg om California etter kanskje om lag syv - jeg vet ikke. Jeg vil at han skal ha erfaring med å leve hjemme, i England.

«Jeg vil at han skal ha erfaring med å leve hjemme, i England. '

Til tross for brudddet, har Bloom splittet med sin modellkone av tre år Miranda Kerr vært minnelig og han planlegger å være medforeldre ganske lykkelig med henne:

«Jeg er takknemlig for at jeg har en god, minnelig adskillelse fra min eks,» sier han i samme intervju. «Vi hadde prøvd og vi hadde gjort vårt beste, og det er mye kjærlighet der. kanskje det var på tide å si la oss gi dette noe pusteplass. '

En britisk utdanning har lenge holdt en cachet blant LA's glossy Anglophiles. Når Gwyneth Paltrow, som i forrige uke deltok fra sin engelske ektemann, Chris Martin, flyttet til Los Angeles i fjor, fremhevet hun at flyttingen ikke ville være permanent da hun ikke ønsket at barna skulle bli tenåringer der. På samme måte har Beckhams nylig kjøpt et hus på £ 40 millioner i Kensington i London, da de ønsker at de fire barna skal bli delvis oppvokst i England.

Har du gjort karriereofre for å gjøre barnas barndom bedre? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar