Orchard Toys Smelly Wellies Review

Et øyeblikk:

Dette er et morsomt, snap base spill som vil hjelpe din pjokk bruke problemløsende ferdigheter for å matche kort. Våre mødre trodde det var et godt spill å oppmuntre deres tots til å svinge og dele, men tenkte at det foreslåtte aldersområdet var litt bredt, og at spillet ikke holdt barna oppe for lenge.

Hva de sier:

"Et morsomt og enkelt matchende spill for barn i alderen 2-6 år. Vri vellykkede kort for å finne matchende par lunger for dine monstre. Den første spilleren som fyller styret sitt vinner! Det er to måter å spille dette fargerike spillet, for både yngre og mer avanserte spillere. Dette betyr at barn i alle aldre kan spille og nyte spillet sammen, enten som et enkelt par som passer til eller mer komplekst minne spill. De mønstrede vellykkede kortene kan også brukes til å oppfordre barn til å identifisere gjenstandene de kan se på dem. Med en rekke fargerike karakterillustrasjoner, er de quirky monstrene bundet til å få barn til å giggle! Hvorfor ikke spør barna dine om å velge sitt favorittmonster? "

Testet av mamma Fay Boston for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Spillet kan spilles på noen forskjellige måter, og alt bretter seg pent inn i boksen. Selv om min toårige mistet interessen ganske raskt, så likte hun å sette sammen alle puslespillene og matchet brønnene, så det er sikkert et godt spill du kan bruke på forskjellige måter i en rekke aldre. Designet er fint, fet og attraktivt for små øyne.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Dette produktet tillater deg å få barnet ditt til å fokusere på en aktivitet og å sitte ned som en familie i 15 minutter med ro. Det er flott å oppmuntre barn til å følge instruksjonene, utveksle og dele. Aldersgruppen er 2-6 år for dette produktet, selv om det finnes forskjellige elementer som ville appellere til de forskjellige årene, føler jeg det ville passe tre år pluss.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Utformingen av spillet er nydelig og ikke for kjønn orientert, noe som gjør det noe alle barn vil gjerne leke med og dele.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Å appellere mer til det unge aldersområdet tror jeg det trenger et annet puslespill eller tilsvarende element. Produktet er egentlig ikke slitesterkt - bare å ha brukt produktet et par ganger, kom designet allerede fra pappa.

Testet av mamma Sally Anderson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en annen mamma, men etter min mening er aldersgruppen 2-6 år for bred. Jeg har lekt med dette med mine to og et halvt år gammel og føler at dette ville miste sin appell raskt for et eldre barn. Kanskje 2-4 år ville være mer hensiktsmessig. Det er et godt regnfullt dagspill og kan gjøres enklere eller vanskeligere basert på barnets alder. Det er egentlig "snap" med monstre og brønner.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg kan ikke si at dette produktet gjør livet enklere, som sådan. Det er et fint spill, men krever minst to spillere, så det er ikke en jeg vil kunne la datteren min til å leke med alene. Det ville være en kjedsomhet på en regnfull dag, men jeg ville ikke forvente timer med moro med dette spillet alene.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Etter min mening er dette ikke et prisverdig spill. Mens det er morsomt og quirky, for aldersgruppen og også for Orchard leker, er det bedre alternativer på markedet. Når det er sagt, gjør de lyse farger og morsomme design det veldig attraktivt og engasjerende for små mennesker.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg tror jeg ville endre ville være aldersgruppen dette spillet er pitched på. Etter min mening er 2-6 år for bred, og jeg tror ikke en seksåring ville være å finne dette spillet fengslende nok til å rettferdiggjøre prislappen. Jeg tror det skal være rettet mot 2-4 år. Du kan endre spillet litt for å gjøre det vanskeligere, men selv da tror jeg ikke det ville holde et eldre barns oppmerksomhet for lenge.

Testet mamma Rhian Booth for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale det, spesielt som jeg tror det er stor verdi for pengene. Utformingen av produktet er veldig bra, og det står bra for regelmessig bruk av en pjokk. Fargene er lyse og synes å fange fantasien. Vi har mistet flere stykker, men det er trolig å bli forventet. Det er definitivt et leketøy som min gutt plukket opp og spilte med så snart han så det.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil ikke si at dette produktet gjør livet mitt som en mamma lettere; Men min sønn har hatt mye moro å leke med produktet. Jeg antar at ved å holde ham underholdt har det gitt meg en pause ved noen anledninger! Jeg liker virkelig det faktum at produktet er utformet godt nok for et lite barn å leke med, uten risiko for å bryte den. I denne forstand har jeg ikke hatt noen bekymringer om ham som bruker den med ryggen min, noe som ikke alltid er tilfellet for noen leker.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror ikke nødvendigvis at dette leketøy skiller seg ut over andre i markedet, og tror at Orchard Toys har sannsynligvis kommet opp med noen bedre ideer i fortiden. Det er imidlertid absolutt en trygg innsats, og noe vi har masse bruk ut av.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke mye jeg vil forandre om det, da det er en ganske enkel leke til en lav pris. Det er brukervennlig og enkelt å forstå, selv for en ung pjokk, slik at den gjør alt det skal.Interessen for dette leketøyet gikk kanskje litt raskere enn jeg ville ha likt, men jeg vet ikke hvordan dette virkelig kan endres.

Testet av mamma Natasha Bach for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre, da det er veldig enkelt å bruke og holdt min pjokk godt engasjert i en rimelig tid. De fargerike designene var iøynefallende og opphisset min pjokk, som ikke alltid er veldig god til å identifisere farger. Dette spillet har hjulpet henne til å forbedre denne ferdigheten enormt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Da min smårolling var lett engasjert i spillet, behøvde jeg ikke å bruke tid på å spenne henne om det for å få henne til å interessere seg. Kortene var klumpete og slitesterke, noe som betyr at min pjokk kunne passe sammen "puslespillene" sammen ganske enkelt og ikke kreve hjelpen min for mye. Alle brikkene passer lett inn i esken på slutten av spillet, noe som er flott.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet vil sikkert være en av, om ikke mitt beste valg av leketøy for min småbarn. Produktet stod ut, da det oppmuntret en rekke problemløsning ferdigheter som skal brukes (identifisere farger, telle, matchende). Jeg føler absolutt dette produktet fortjener en av topputmerkelsene, da den oppfordrer barna til å lære gjennom spill.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Utformingen av boksen kan bli gjort mer "barnevennlig". Min pjokk fortsatte å åpne boksen fra bunnen, noe som har svekket bunnen av boksen og mente at jeg måtte finne alternativ lagring for spillet for å redde meg å miste noen stykker. En liste over ferdighetene som spillet oppfordrer til, kan skrives ut på boksen for å gjøre produktvalget mer effektivt.

Testet av mamma Sarah Stevenson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg likte dette spillet med min nesten tre år gamle datter, og følte at den var passende robust og høy kvalitet (brikkene ville ikke lett ha på seg, selv om de ikke er vann eller tyggesikkert hvis et barn setter dem i munnen! ) Datteren min likte å se på monstrene og wellies, og jeg følte at illustrasjonene var søte, detaljerte og veldig tiltalende for barn. Jeg likte også at du kunne gjøre spillet enklere eller vanskeligere å passe til forskjellige aldersgrupper. Jeg tror dette spillet vil vare oss lenge, og elsker det faktum at boksen dobler som et godt bæreveske for spillet - du kan enkelt pakke det for å ta på ferie og det lagrer enkelt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er alltid nyttig å finne produkter som vil underholde et ungt barn som ikke innebærer å sette henne foran T.V! Jeg tror dette produktet var veldig effektivt i å gjøre det. Hun likte det mye - hun tok det ut senere den dagen og ønsket å spille det igjen, og jeg likte å spille det med henne. Jeg likte også at det kunne være en familieaktivitet eller en aktivitet med venner, eller bare noe for de to av oss å gjøre sammen. Det er pedagogisk og avgjørende, morsomt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet fortjener å vinne, fordi det er god valuta for pengene, og det vil gi mye underholdning i mange år, tror jeg, til en svært rimelig pris. Det er god kvalitet og godt designet, vi likte begge monstrene og vellykkede temaer, og jeg likte det faktum at det er pedagogisk. Det er også et fint spill for voksne og barn å glede seg sammen, noe som er morsomt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg følte at spillet var litt vanskelig for de yngre aldersgruppene - når et godt kort ble slått over, ønsket datteren min å gi den til den personen den tilhørte, heller enn å sette den tilbake på bordet som jeg ikke tror hun forsto ganske klart målet! Men jeg ser ikke dette som en ulempe fordi sving tar er en viktig ferdighet for henne å lære og dette spillet hjelper henne å gjøre det. Dette er bevis for meg at spillet ikke vil være så "enkelt" at hun raskt vokser opp det. Hun likte å spille det, så jeg tror ikke at disse punktene var skadelige for spillets glede i det hele tatt, til tross for ikke å forstå målet helt ennå. Jeg vil gjerne se et spill som dette som kan brukes i bilen eller på et fly, da denne nåværende iterasjonen har for mange små deler til å være et effektivt reisespill.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar