Orchard Toys Farmyard Heads og Tails Review

Hva de sier:

"En morsom første matchende aktivitet som utvikler seg til et spill som barn vokser i selvtillit og evne. Farmyard Heads og Tails er et enkelt spill, som smårollinger kan nyte alene eller med andre spillere. Med 12 gårdskarakterer og objekter som skal samsvare, oppmuntrer spillet observasjons- og minnekompetanse, mens du introduserer svært små barn til konseptet med turn-taking! De store, tørke-rene kortene er ideelle for små hender. "

Testet av mamma Melanie Hudson for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Orchard Toys Farmyard Heads og Haler til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette spillet til en venn eller et familiemedlem som det er et så godt laget kortspill. Kortstykkene var veldig tykke og enkle for min lille til å plukke opp og tåle slobberen, burde hun legge dem til munnen hennes. Utformingen av dyrene på kortene er veldig fargerik og er ganske stor som gjorde det lettere for dem å gjenkjenne dyrene. Dette spillet var ikke bare populært hos min lille, men også med mine eldre barn, hvem er 3 år og 6 år!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette er et flott spill å spille bør været være dårlig ute. Vi ville få dette ut når vi ikke kunne komme ut og spille matchende hoder og haler. Størrelsen på boksen er veldig praktisk, da den ikke er for stor, noe som gjorde det enklere da jeg ønsket å ta med oss ​​på en piknik, da min lille likte å spille dette på parken der vi ville se noen av dyrene som ender.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette spillet er så godt laget, og produsentene har lagt stor vekt på å designe den for småbarn. Kortene er tykke og robuste og satt opp med å bli kastet, sugd og av og til stjålet av vår nysgjerrige hund. Fargene som brukes er levende og gjør det enkelt for de små å gjenkjenne dyrene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil anbefale for dette spillet er at den har et praktisk håndtak slik at du kan ta med deg hvor som helst. Dette spillet var ideelt å ta på ferie med oss ​​da boksen er en god størrelse, men det ville være lettere med et håndtak på som som andre mødre. Jeg er sikker på at jeg bruker min barnestol til å henge mest på å bruke shopping kroker, og det ville bare være enklere å være i stand til å henge opp.

Testet av mamma Lisa Boyd for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Orchard Toys Farmyard Heads og Haler til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette spillet til en venn. Jeg liker den enkle utformingen av kortene som gjør det enkelt for alle smårollinger å spille. Kortets små natur gjør det lett å transportere, noe som betyr at de lett kan glides inn i en veske og brakt ut for å distrahere småbarn når de besøker venner. Den robuste boksen er også bygget for å motstå boisterøse smårollinger.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Kortets små natur gjør det lett å transportere, noe som betyr at de lett kan glides inn i en veske og brakt ut for å distrahere småbarn når de besøker venner. Den robuste boksen er også bygget for å motstå boisterøse smårollinger. Dette produktet gjør det lettere for mødre, da de kan brukes som en distraksjon både i hjemmet og når de reiser.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Orchard Toys Gårdshoder og haler kan enkelt brukes både hjemme og når du reiser. De fargerike bildene gjør at småbarn blir underholdt i flere timer. Yngre barn kan til og med bruke dem i barnestolen mens mum rushes for å lage et måltid. Dette produktet er en som barn vil bruke tid og tid igjen og ikke bli lei av.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg liker Orchard Toys Farmyard Heads og Tails og finner det vanskelig å peke på noe som ville gjøre det bedre. Kanskje som en første gang mamma, ville jeg bli slått av å kjøpe den til min 10 måneders datter som det står 18+ måneder, men hun hadde det gøy med det, og så burde aldersgrensen reduseres, slik at flere babyer kan nyte dette fantastiske spillet.

Testet av mamma Frances Fleming for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

The Farmyard Heads og Tails kortene er fine og klumpete, så ikke bøy i små hender. De ser også ut som om du kan tørke dem ren uten skade. Bildene er alle veldig fine og klare, pluss det er et veldig bra utvalg av bilder - alle klassiske gårdsbilder som du ville se hvis du besøkte en ekte gård.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det beste med Orchard Toys Farmyard Heads og Tails er at den kan brukes til individuelt spill eller som et spill med opptil tre andre spillere. Som mamma er dette flott, da det kan brukes til å holde de små okkupert alene eller med andre. Det er veldig lærerikt og viser samsvarende. Du kan også oppmuntre barn til å stemme dyrets lyder, så det er gøy for dem også.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har hatt noen sett med lignende dyr kort, men dette er bedre for styrken av kortene. De ser ut som om de vil vare godt uten å bli hunden-eared. Det er et veldig bra utvalg av bilder i denne pakken, også i forhold til andre jeg har brukt. Bildene er klare og enkle for barn å gjenkjenne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan virkelig ikke tenke på noe som ville forbedre Orchard Toys Farmyard Heads og Tails. Den er godt pakket, godt laget og solid. Det er et enkelt leketøy, men det fungerer veldig bra. Et forslag er et hull i det øverste hjørnet av alle kortene, så en åpen og nær ring som kan brukes til å henge dem opp i barnas soverom.

Testet av mamma Sarah Lloyd for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Fra første øyekast er det enkelt å se at dette er et høyt kvalitets- og tiltalende produkt. Det er eksepsjonelt designet og er fargerikt og morsomt å se på og spille. Kortene er vennlige utseende, lett identifiserbare dyr som min lille en gang elsket umiddelbart. Kortene er også klumpete så vil tåle mye spill som er bra på grunn av at de har dobbelt formål som et puslespill type spill og deretter et minne spill også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å tørke ren betyr at produktet er en fast favoritt for meg. Alt som er lett å rengjøre umiddelbart, gjør det lettere å rydde opp. Kortene var også enkle å forstå og bruke, og uten oppsett kreves det at de kan hentes og spilles hvor som helst når som helst. De er også små nok til å lagre uten å ta opp plass. På grunn av de 2 spillene i 1 vil de også vare i år som min lille vokser og lærer.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Kvaliteten på produktet er enestående. Kortene er klumpete og godt laget og boksen de kommer i like robust og solid. De lyse og fargerikt utformede kortene er tiltalende å se på, enkle å håndtere - selv for små hender - og er viktigst å rengjøre om nødvendig. Jeg liker også at dette er et britisk laget produkt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg synes det ville være nyttig å ta med en mini plakat i boksen som har alle dyrene på å vise hvordan kortene skal se ut når de har blitt matchet opp. Dette vil hjelpe spesielt yngre å vite hva de leter etter. Jeg tror bildene på boksen er bare litt for små for noen barn, særlig yngre, å identifisere fra.

Testet av mamma Jacqueline Floyd for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsket at dette produktet oppmuntret datteren min til å gjenkjenne de forskjellige gårdens dyr. Vi ville gjøre dette sammen med lyden av dyrene, så det var et flott spill å leke sammen! Kortene var store og enkle for datteren min å plukke opp og legge ned. Jeg likte også at boksen er holdbar og lett å holde for å lagre kortene i.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsket at jeg kunne spille dette med datteren min, og det var et flott spill for oss å tilbringe tid med hverandre og for å lære henne om de forskjellige dyrene. Datteren min likte også å spille dette alene og ville spre kortene ut langs gulvet for å matche disse opp, så det ville holde henne underholdt for en stund. De var lett å transportere også da boksen er veldig holdbar.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg trodde dette var et flott produkt og kortene var store og fargerike. Jeg ville kjøpe dette sikkert, da det er et flott spill å leke med barnet ditt eller for barnet ditt å leke med venner. Det er et fantastisk utvalg av dyr på kortene, og størrelsen på kortene gjør kortene enkle å hente med små hender.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Veldig lite jeg ville forandre, men jeg hadde noen bekymringer for at kortene kan begynne å skrelle i hjørnene etter mer bruk. Dette skjedde ikke, men de begynte å bli grove etter at datteren min hadde suget på dem noen ganger; Jeg vil gjerne se hvordan de holder seg etter noen måneders bruk. Selv om boksen de kom inn var slitesterk, ville det være fint å ha en plastikkpose å sette disse inn som de er lette å tape.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar