Orange Tree Leker Peter Rabbit Play Set Review

Et øyeblikk:

Denne søte Peter Rabbit tema spillet er en du vil holde i årevis - bare se på oppmerksomhet på detaljer! Våre mødre elsket settet og alle var enige om at det var bygget for å vare, men de ønsket at det var litt lettere å lagre, uten at stykker skulle gå sakte.

Hva de sier:

"Dette vakre leksettet er basert på Mr McGregors hage. Med alle våre favorittkarakterer å spille med dette settet, er det sikkert å holde barna underholdt i flere timer. Den kommer med mange forskjellige elementer for små hender å forstå. En herlig, fargerik og fantasifull tradisjonell treleketøy som vil knapt se innsiden av leketøyboksen. "

Testet av mamma Gemma Bolt for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale The Peter Rabbit spille sett til venner og andre mødre. Settet er vakkert og oppmerksomheten på detaljer er fantastisk. Det er slitesterkt og lett å tørke rent, men det er ikke veldig lett å transportere, da alle de enkelte stykkene holdt seg ut av emballasjen når den ble åpnet (vi løste dette ved å kjøpe et eget badekar for å lagre disse produktene). Når det er sagt, det er lett å bruke, og er bygget for å vare.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Peter Rabbit-spillesettet kan brukes på to måter: Som et dekorativt stykke i barnas soverom, eller alternativt som et leksett. Selv om dette bestemte produktet ikke gjør livet mitt lettere som en mamma i sin daglige funksjon, gjorde det timevis av moro for min treårige. Hun likte grundig spillspillet, og ville gjøre opp morsomme scenarier ved hjelp av tegnene og brikkene. Hun ville også prøve å gjenskape scener fra Beatrix Potter-historiene, som var utrolig søtt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge Peter Rabbit Play Set hvis jeg så den i butikken. Det er en vakker design og tegnene er umiddelbart gjenkjennelige for Beatrix Potter-fans og nybegynnere likt. Det oppfordrer fantasifullt spill og ser vakkert opp på barnehyllen. Etter min mening bør det definitivt vinne.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Den eneste ulempen vi fant til dette spillsettet er at en gang det er tatt ut av emballasjen; det kan ikke gå inn igjen uten å falle ut. Jeg spiste mye tid under spisebordet og samler alle brikkene (vi har en ti måneder gammel som liker å sette ting i munnen hennes, så måtte sikre at alle brikkene ble satt bort).

Testet av mamma Sarah Ainsley for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne vakre tre leketøy. Min lille jente (tre år gammel) elsker absolutt Peter Rabbit, så dette var det perfekte leketøyet for henne! Legetøyet inneholder alle favorittkarakterene fra historien, og det kommer med mange forskjellige elementer for små hender å forstå. Dette leketøy er fantastisk for fantasifullt spill og er veldig høy kvalitet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Datteren min har spilt med dette leketøyet på daglig basis, noe som er flott når du er en opptatt mamma! Det har vært en glede å se henne spille så lykkelig og uavhengig, og vi har hatt mye moro å leke sammen fantasifullt. Dette produktet er veldig høy kvalitet, slik at du som foreldre ikke trenger å bekymre deg for leketøybrudd eller små stykker som snapper av.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Peter Rabbit Play Set er det perfekte leketøy for barn som elsker Peter Rabbit-historiene og nyter fantasifullt spill. Min lille jente var veldig spent da dette leketøy kom og spilte med det med en gang. Ved hjelp av tegnene fra historien kunne hun gjenskape de kjente historiene hun kjenner så godt. Settet inneholder noen vakkert laget mindre deler som gulrøtter og en liten fugl gjemt i en busk; små detaljer som jeg tror gjør denne leken ekstra spesiell. Min lille jente spiller med dette leketøyet daglig, og har vært i stand til å bruke noen av elementene i lekensett i andre fantasifulle spill.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe om leketøyet selv, da det er veldig godt laget og høy kvalitet. Det ville vært fint å også ha tegnene til Tommy Brock og Mr. Tod, da min lille jente nyter omtale av historier med disse tegnene. Det eneste jeg ville bytte ville være emballasjen, da det tok litt tid å få brikkene ut av esken. Boksen var veldig attraktiv, men internt var festene litt fitte.

Testet min mamma Natalie Dean for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en annen mor som har barn som min yngste, som er besatt av Peter Rabbit, da det er et flott produkt å legge til i din Peter Rabbit-kolleksjon. Imidlertid tror jeg at det skal komme med flere tilbehør, da det ikke er mye å ordne for en lekøkt. Når du har tatt den ut av esken, må den lagres i separate stykker, da det ikke har noe å holde sammen med.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Mine barn spilte med dette produktet og mistet interessen veldig raskt, da det ikke var for mye for dem å gjøre. Det er godt utformet og ser bra ut, men jeg tror at det må forbedres i tilleggsutstyret som følger med dette produktet, mens det står for barn over tre år, var nesten fire år gammel min ikke imponert. Men mitt yngre barn, som er nesten to, spilte med dette for en liten stund, da han er besatt av Peter Rabbit, og syntes å elske settet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror ikke at den skal vinne, ettersom jeg ikke tror at dette elementet får nok bruk. Det er veldig enkelt og enkelt, og med mindre barnet ditt er besatt av Peter Rabbit, er det ikke mye å gjøre, unntatt late som å plante grønnsaker og plukke dem opp igjen. Det er imidlertid veldig godt produsert, og jeg tror at dette leketøyet vil vare godt, i motsetning til noen andre på markedet som er plast, og har en tendens til å snappe eller splitte lett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil legge til en oppbevaringsboks eller pose til dette produktet, slik at alle elementene kan holdes sammen, som når esken er åpnet, er elementene løs og kan gå tapt ganske enkelt.

Testet av mamma Hannah Diskin for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette Peter Rabbit spille settet er attraktivt å se på og vil se nydelig på skjermen i et lekerom eller barnehage. Det trenger ikke montering eller batterier (en fin, stille leke for en forandring!) Og føles godt laget, så er det sannsynlig at det står tidstesten. Alle brikkene er vakkert malt, fargerik, og er en passende størrelse, så de appellerer til små barn. Emballasjen er fin også, så det ville gi en fin, omtenksom gave.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den okkuperer min treårige sønn for en stund (som alltid er en velsignelse!) Og bidrar til å forbedre hans oppmerksomhet, konsentrasjon, så vel som hans fantasi, så mens det ikke gjør livet mitt lettere, det har hatt klare og tydelige fordeler for min sønn!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Peter Rabbit Play Set er et nydelig verktøy for å lære om hagearbeid og voksende grønnsaker. Hvis barn var fans av bøker eller fjernsynsprogram, ville de trolig finne det enda morsommere å leke med. Den kan brukes som læringshjelp for farger og er flott for fantasifullt spill, selv om jeg tror det er litt begrenset i sin allsidighet, med mindre du kombinerer det med andre leker, så sannsynligvis ikke ville velge det over noen av de andre produktene som er tilgjengelige .

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Peter Rabbit Play Set er bra for å utvikle gode motoriske ferdigheter når du monterer grønnsakene i vegetabilsk lapp. Imidlertid fant min treårige det vanskelig å stå noen av stykkene oppreist, da de har en ganske smal base, og dette er spesielt vanskelig når man spiller på teppe, da stykkene som hekker og fugleskrem ofte faller over . Jeg ville endre størrelsen på basene slik at de kunne bli stått opp lettere.

Testet av mamma Nicola Lyons for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville, som det ville gjøre en fin gave. Det er et solidt trespill sett som er vakkert utformet og fargerikt. Peter Rabbit-designen er veldig søt, og settet kommer i en fin boks som er nyttig for å lagre leketøyet en gang åpnet. Det er også et solid leketøy som jeg sikkert vil vare lenge. Spillesettet har mange forskjellige stykker, for eksempel Beatrix Potter-figurer og hager.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er en herlig jakt leke og barnet mitt var glad for å leke med det en stund. Det er et fint tillegg til hennes leketøy boks, og vil også se nydelig vises på en hylle i rommet hennes, som det er en vakker utseende leke. Den kommer i en veldig stor boks, som datteren min fant veldig spennende å åpne, og leketøyet kan lagres inni en gang åpnet, noe som er veldig nyttig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror ikke jeg ville velge dette for mitt eget barn, da det er ganske dyrt for hva det er. Den faktiske spillesettet er faktisk litt grunnleggende for de tre pluss aldersgruppen. Datteren min er tre år gammel, og ble kjedelig ganske fort. Den underviser ikke noe eller har noen utviklingselementer som tall eller bokstaver. Jeg ville være mer sannsynlig å kjøpe dette som en gave på grunn av den vakre presentasjonen i esken, og fordi det er et vakkert leksett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det trenger virkelig å være mer komplisert for småbarn, og bør ha noen utviklingselementer for å hjelpe dem å lære.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar