10 online innlegg som slår av potensielle partnere

Innholdsfortegnelse:

10 online innlegg som slår av potensielle partnere
10 online innlegg som slår av potensielle partnere
Anonim

Hvis klagen din var basert på din online tilstedeværelse, er du en keeper eller en goner? Her er hvordan du kan filtrere innleggene dine for å være mer tiltalende online.

Livet er ganske enkelt i disse dager. Don? T vet hvor du finner Murakami? S nyeste bok? Google det. Du må sjekke hvilket hotell du vil bo på, og vet ikke hvor? Bare spørg Google. Du vil vite om personen du knuser på er singel? Google dem.

Du vil bli overrasket over hvor mye informasjon Internett har. Stalking er like enkelt som å telle fra en til tre. Du kan også finne ut hvor de bor, hva deres favorittmat er, hvor de henger ut. Det spiller ingen rolle om deres sosiale medierprofiler er "private", vil internett alltid gi deg noe. Og hvis du har spillet ditt ansikt på og er på jakt etter informasjon, vil du finne det du leter etter, uansett hvordan de prøver å gjemme det.

Hva ikke å poste på nettet

På forsiden må noen som kanskje er interessert i deg bare ha en nettleser og en internettforbindelse for å vite mer om deg. Ville de liker det de ser? Hvis du har for mange av følgende innlegg, vil du sannsynligvis bare skremme dem av.

# 1 YOLO øyeblikk nummer ett: bortkastede netter. Har du for mye å drikke? Begynn å gjemme mens du fortsatt kan. Du kan være ute med vennene dine, men i øyeblikk hvor alle er mer enn tipsy, kan du være trygg på at noen vil ta bildet et eller annet sted. Og når du blir nykter neste dag, vil du ikke engang huske noe.

Men donâ € ™ t fret. Alle har et bortkastet bilde. Den eneste forskjellen mellom deg og at noen er deres personvern. Det er hundre ganger verre hvis du ikke var den som skrev det! Vær sikker på at når et bilde av deg flater, og det viser hvor vill du kan være når du blir full, fjern den. Eller enda bedre, prøv å holde det stilig, uansett hvor mye du har å drikke.

# 2 R. E. S. P. E. C. T. Du vil absolutt ikke ha innlegg som viser deg disses noe ut av respekt. Denne moderne alder av globalisering handler om at hele verden blir en. Jo, du har definitivt rett til din egen mening. Men sørg for at din mening ikke fornærmer noen andre.

# 3 Ulempen ved online kamp. Online kampresultater i hva? Hvordan tror du din potensielle elsker ville føle at de ser deg i et oppvarmet argument over noe så trivielt som en tilsynelatende ufarlig tweet? Hvis du allerede kjemper med folk, vet du ikke noe noe lite, hva mer vil du gjøre hvis du allerede er i et forhold til noen som kanskje er i deg? For mye negativitet kan drepe noens vibe, det er sikkert.

# 4 â € œPlease ta meg bort.â € Â Ta deg med deg? Vil du gå bort på ferie? Eller sier du at du vil ta livet ditt? Oe vente, er du bare fiske etter synd?

Disse kryptiske depresjonsinnleggene på nettet er bedre hvis du skriver dem ned i din private journal, ikke for hele verden å se. Hvis du vil at din potensielle elsker ikke ser deg som noen som har en regelmessig planlagt mental sammenbrudd, bare fordi du ikke vet hva du skal bruke, eller hvilken bil du vil kjøre, så behold dine kryptiske depresjonsposter til deg selv.

# 5 se! Jeg får min tann utvunnet! Og over denne bildeteksten er et bilde av munnhulen din, blodig og alt. Vær så snill. Ingen ønsker å se dine anatomiske innsider. Ingen ønsker å se noen ekkelt skade bilder. Hvis du vil ha synd for hva som skjer med deg, kan du få det uten å vise noe.

Ikke alt skal deles på nettet. Ville det ikke vært bedre for din potensielle partner å bli kjent med munnhulen din når han eller hun lener seg inn for et kyss?

# 6 Fortiden er tydelig interloping med nåtiden. Hvis folk vil se på din sosiale medieprofil, og de kan ikke fortelle om du fortsatt er i et forhold eller ikke, så kanskje det er tid du tar en titt på profilen selv. Du stiller fortsatt inn "tilbakebryter" bilder av deg og din eks. Du gjenkjenner fortsatt eksistensen av din eks i livet ditt og merker dem i alle dine oppdateringer, selv om de tydeligvis ignorerer deg nå.

Før du kan skrive inn et nytt forhold, må du gå videre. Du må også innse at du mangler mye. Å legge ut bilder av fortid med exen din ser ikke bra ut, spesielt hvis en potensiell partner sjekker deg ut. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 7 Selfie overbelastning. Det er flott at du setter pris på hvordan du ser ut. Hva er ikke bra, er å oversvømme dine venners nyhetsfeed med dine selfies. Ingenting sier narcissism som en selfie hver halve time. Din potensielle partner kan sette pris på de første par selfies på profilen din. Men hvis det er det eneste du har på profilen din, så begynner du å se ut som om du ikke har noe større å legge inn. [Les: 16 signerer deg å være en oppmerksomhetshore]

# 8 Alvorlig arbeidsløsning. Med mindre du er din egen sjef, for din egen skyld, la oss håpe at din potensielle partner ikke ser hvordan du går tilbake og klager på arbeid på sosiale medier. Det er ille nok at du har jobbkvalmer som du ikke jobber profesjonelt med på jobben. Tenk deg hva et dårlig inntrykk som ville gå!

Hvis du ikke liker jobben din, dempe trangen til å legge inn en lang rant og bare avslutte din elendige jobb! Det er ikke nødvendig å involvere andre i negativiteten din.

# 9 Den ydmyke skryt. Arroganse er ikke sexy. Hva er verre enn arroganse er arroganse gjemt bak et lag av falsk beskjedenhet. For eksempel kan du rant og fantasere om det faktum at Louboutin-pumpene dine ikke passer perfekt til din Tiffany blå cocktailkjole, og du bare måtte betale for Jimmy Choo-leilighetene dine istedenfor. Oh, boo hoo.

Minst arroganse oppfordrer ikke folk til å svare. Med den ydmyke smaken kan din potensielle partner bare være forvirret om å prøve og konsolere deg eller gratulere deg på hvor mye penger du bruker på designerfottøy.

# 10 Et bilde av deg med tårer i øynene dine. Når folk er oppriktig triste, tror du at de ikke vil ha tid til å få et bilde av den ensomme tåre som gjør veien ned i kinnet deres, ikke sant? Et bilde av deg som gråter, gjør at du ser ut som en oppmerksomhetshore som leter etter litt synd. Det er ikke et sexy utseende, og det er ikke noe din potensielle partner vil finne tiltalende.

[Les: 11 største slå av for gutta]

Alt du legger inn på nettet, er en gateway for andre å vite mer om deg. Så neste gang du tenker på å legge ut noe, tenk på hvordan noen du liker kan svare. Ett feil innlegg kan bare stave slutten på et forhold som kunne ha vært.

Populært emne