Online Obsessions - Obsessing Over Ex

Innholdsfortegnelse:

Online Obsessions - Obsessing Over Ex
Online Obsessions - Obsessing Over Ex
Anonim

I våre øyeblikk av ensomhet, alle av oss tar en tur ned minnevei, besatt over en eks. Men tenker over en eks noensinne blir en online besettelse med vår fortid? Finn ut hva som virkelig skjer når vi går online og besatt av minnene til våre ekses.

Klikk her for å lese introduksjonen på googling en ex!

Har du noen gang brukt tid på å besette en eks? Alle av oss har.

Men har du latt det bli en online besettelse?

Det er alltid stille øyeblikk et sted midt i kjedsomhet og ensomhet når vi ser etter våre gamle amours i onlineverdenen.

Tross alt er det enkelt, raskt og veldig avslørende!

Forstå online obsessions

Obsessing over en ex er altfor lett å være noe bra i disse dager. Hjerter er lett ødelagte, sår tar aldre for å helbrede.

Tross alt, hvordan kan du komme over noen når de er bare noen få klikk unna? [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte] Hvordan kan du slutte å besette over en eks, når du kan vite alt om dem ved å besøke noen nettsteder?

Men sannelig, alle, inkludert deg, vet at fortiden er best opplevd, hvis den forblir som fortiden, med mindre du vil glide inn i en verden av online obsessions.

Men selv om vi alle vet at en online besettelse med en eks bare vil skade, elsker vi å ta en tur ned minnekorre, og gjøre en pit-stop mens vi er på det.

Obsess over et ex

Det er noen ting som kan skje når du tilbringer mye tid på å lese om din eks eller ser på deres Facebook-sider hver dag.

Og ingen av dem er fine. Finn ut hva som kan skje når de små minnesbanene dine blir en online besettelse. [Les: Minner om kjærlighet]

Du blir forelsket

Den store bummeren. Obsessing over en ex online er som å ta en imaginær gå ned elskere kjøretur med ex. Du burde virkelig ikke gjøre det. Du vil kanskje like din ex og da, etter flere dager med å reminiscere og tenke over å komme tilbake i kontakt, kan du oppdage at exen din allerede er lykkelig gift og med tripler!

Det kan være et totalt tilbakefall av unødvendig smerte fordi hjertet ditt ville ha begynt å gjenopplive den lille flimmer av kjærlighet igjen.

Du begynner å besette din eks

Det som starter som et øyeblikk på nettet, sjekker om din eks kan faktisk bli en besettelse. Jeg har en venn som sjekker sin tidligere facebook-side hvert par timer. Og når han har tid på hendene, renser han hele samfunnet, prøver å finne bildene hennes på noen vennes album! Vil du se deg selv der? Unngå det. Eller du vil lede et deprimerende, enkeltliv.

Du blir deprimert

Denne effekten dobler seg selv, spesielt når du lytter til mystiske lovey-sanger som går som: "Jeg er helt ute av kjærlighet, jeg er så tapt uten deg". Stop det. [Les: Sanger å elske]

Kom deg ut derifra. Å føle en svak skudd i magen din er opptatt, men for noen trist triste mennesker, er depresjon uunngåelig. Så sjekk din eks ned bare hvis du er sikker på at du ikke vil føle deg verre etterpå.

Du kan være overlykkelig

Vel, slangen i oss våkner nå og da. Og ja, til tider lukker luften godt. Så dumpet eksen din faktisk deg slik at hun kunne gå ut med en annen høyflygende fyr?

Hva skjedde med dem nå? Han jobber på et lite livskryss mens hun er i en blind jobb? Livet er godt! Spesielt i din Ferrari. Eller husk den fyren som dumpet deg til å starte sitt eget band, den samme som hadde spratt om det og dårlig å mene deg, hvor bra vil det føles å se at det ikke er en side om ham på nettet? Selvfølgelig betyr det at han ikke har gjort det stort, og at han er en total taper. Søt elendighet!

Du kan hate din ex enda mer

Online besettelser har alltid konsekvenser. Det er ikke som å se på en film og gå ut av filmhallen med et tomt hode, hvis du ikke forstår en bit av filmen. Her må du føle noe. Og noen ganger, selv om du er helt over din eks, (fordi du har dumpet for noen andre), er det en god sjanse for at blodet ditt kan stryke igjen, og du kan begynne å hate din ex hele igjen.

Du trenger ikke mer dårlig chi i livet ditt, gjør du? Røk fredsrørene og la alt gå, ma brødre og sistas

Du kan bli frustrert

Ooh, se på det. Noen ganger skriver du knapt navnet på din eksamens navn på google, og voila, den personen heter allerede! (Hva med google autofyll og alt!) Jeg pleide å date Megan Fox, og alle hennes detaljer sprang opp på meg på google selv før jeg kunne skrive Megâ € | Sheesh, jeg brenner nå.

Så forberede deg på noe. Du vet aldri, du kan til og med finne din ekss sex tape. Å ja, det minner meg om tiden da jeg daterte Parisâ € |

Du gjør noe morsomt

Når du finner din eks på skjermen ut av det blå, kan det definitivt være spennende. Og hva hvis du finner en veldig varm (for jenter, bruk ordet? Cuteâ € ™) bilde av din ex? Youâ € ™ d ender opp med å sjekke kollisjonsmotstanden på tastaturet ditt! Eller verre, du kan prøve å gjenvinne brannen det er lenge borte ved å skrive et langt kjærlighetsbrev!

Obsessing over en eks kan skade, men å få mer informasjon kan føles verre. Så med mindre du er virkelig klar til å akseptere noe som dukker opp, ikke flamme din online besettelse for exes i utgangspunktet.

Populært emne