Online flørting - Fusk du uten å realisere det?

Det kan virke som en uskyldig god tid, men kan dine online flirtevaner krysse linjen når det gjelder ditt virkelige kjærlighetsliv?

Vi har gjort alt. Og ved â € œJeg mener viâ € ™ ve alle falt i fellen med å flirte med folk via internett. Og for de av oss med en betydelig annen sittende ved siden av oss på sofaen som mumler på Cheetos og blar gjennom alle sportskanaler er det, kan flørting bli litt av et problem hvis du tar det fra uskyldig til noe mer.

Det kan skje for alle. Enten du bare svarer på en dum kommentar på Facebook og legger til det lille wink emoji, eller hvis du faktisk er i online dating community * Tinder? * Bare for det morsomme, kan flørting forårsake mange problemer i ditt virkelige forhold.

En liten kommentar tatt for langt kan være slutten på noe ekte. Hvem vil ha det? Jeg vet at jeg ikke gjorde det når et enkelt blikk ansikt ble til et fullverdig argument og til slutt døden av et av mine relasjoner! [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

Er online flørting virkelig juks? Hvordan vet du om du har krysset linjen?

Jeg har vært i et forhold eller to som har gått sør på grunn av for mye online flørting. Ikke bare har jeg vært offeret, men jeg har også vært en til å flørt ganske mye også. Hadde jeg kjent advarselsskiltene om hva som anses for langt og hva det ikke er, kanskje jeg kunne ha reddet forholdene.

Ta det fra noen som har vært i begge ender av dette kontroversielle emnet, og les alle de tipsene jeg har delt om online flørting og hvordan du vet om du har gjort feilen til å ta det for langt.

12 trinn for å avgjøre om nettflirten din egentlig er fusk

Der en rekke måter å vite sikkert om du flirter på nettet, er faktisk en form for juks. Men mest av alt, må du huske at fusk ikke betyr at du engasjerer deg i fysisk intimitet med noen annen enn din engasjerte partner. Det kan til og med bare være rent følelsesmessig â € "og det er der juksing via internett kan brukes. [Les: 10 irriterende partnervaner som kan kjøre noen til å jukse]

# 1 Du flirter kontinuerlig med samme person. Når du flirter med samme person dag i og dag ut når du allerede er i et forpliktet forhold, så vil jeg si at det er en form for juksing. Du bør ikke flirte med den samme personen igjen og igjen hvis du er lykkelig hekta på noen allerede. Det kan ikke være den verste form for juks, men det bør definitivt betraktes som en.

# 2 Du føler deg nødt til å gjemme det fra din betydelige andre. Ingenting staver ut â € œcheatingâ € Â mer enn å føle seg skyldig i samhandling med noen. Nå får jeg ikke feil, du kan av og til komme unna med å sende en flørtende kommentar her og der, men hvis det kommer til det punktet du fyller telefonen i lommen din, kommer partneren din i rommet, så har du et problem.

For ikke å nevne om du også lyver om det! Når partneren din spør om hvem du snakker med, og du låser telefonen og sier, "Åh, umm ... bare ingen? Er â € "jeg mener min søster, â € œ så er du fancy på dem om du vil godta det eller ikke. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og din partner]

# 3 Når du helst vil kommunisere på denne måten med andre mennesker enn du ville elskeren din. Hvis du flirter mer med andre mennesker - spesielt den samme personen ofte - og du vil heller gjøre det enn å flørt med din egen partner, så er det fusk.

# 4 Hvis flirten fører til møter * eller diskusjonen om å møte personlig *. Dette er virkelig åpenbart juks. Hvis du flirter og chatter nok med noen andre til å garantere et faktisk møte, så er du fusk. Spesielt hvis din betydelige andre er uvitende om hva som skjer. Du trenger ikke å bli intim med den andre personen for å bli betraktet som utro.

Cue skylden og løgnen, du snyder! * Ansvarsfraskrivelse: Du kan være venner med folk og tilbringe tid med dem helt fint. Men når flørting er # 1 måten du kommuniserer med dem, så er det mer enn bare vennlighet som skjer. * [Les: 15 virkelig åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 5 Hvis du utvikler følelser for folkene du flirter med. Eller heller, bare en person du flirter med. Når uskyldig flørting blir til virkelige følelser for dem, er du juks på din nåværende partner. Du er ikke fullt trofast og forpliktet til dem slik du burde være.

# 6 Hvis flirten fører til tap av følelser for partneren din. Du kan si: "Så hva? Jeg har aldri møtt dem. Det er bare online.â € Â Men hvis du mister følelser for din nåværende spesielle noen på grunn av alle de flirte du gjør online, blir du utilsiktet juks på dem! [Les: Når er flørtende juks når du er i et forhold]

Ok, ok, jeg får det som er juks, men når krysser min flørt faktisk den linjen?

Flørting er trolig harmløs mesteparten av tiden, men det er en linje som kan krysses, og noen ganger kan du ikke komme tilbake over det.Hvis flirten din er ledsaget av noen av følgende, kan du krysse den fine linjen.

# 1 Det er veldig hyppig. Noen ganger flørting er greit. Du kan kommentere eller som et halvt naken bilde, nå og da, og det er helt greit. Men når du flirter med alle som er der ute på internett hele tiden, kan du krysse en linje som din partner ikke vil være for komfortabel med.

# 2 Når du blir spent på å komme tilbake til telefonen eller datamaskinen, slik at du kan flørt. Du kan ikke merke det med en gang, men hvis du krysser linjen, er du sannsynligvis alltid spent på å slå opp Facebook eller Tinder. Jeg er sikker på at din signifikante andre ikke ville være fornøyd med din super spenning over flørting med andre mennesker.

# 3 Når du går ut av veien for å få det til å skje. Uformell og uskyldig flørting er ikke noe folk ser etter. Det skjer bare naturlig og du svarer flirtert. Men hvis du søker etter muligheter til å flørt med noen på nettet, er du bare i ferd med å krysse den veldig fine linjen mellom uskyld og potensiell juks. [Les: 13 lusty tegn du begynner å bli seksuelt tiltrukket av noen andre]

# 4 Hvis partneren din oppdager en forskjell i din oppførsel mot dem. Denne er ganske stor og betyr i utgangspunktet at du står på linjen. Når kjæresten din oppdager atferden din har endret seg - og du vet at det er på grunn av din morsomme flørting på nettet - så kan du også bare ta et skritt videre fordi du er nesten over den linjen.

# 5 Hvis du forsiktig forsvarer det. Har noen andre mentale samtaler med seg selv? Nei? Bare meg? Okay ... men ærlig, hvis du føler behov for å rettferdiggjøre din flørting - selv for deg selv - så kjenner du igjen linjen og at du kan krysse den. Innocent flørting gjør deg ikke skyldig. [Les: Elsk triangler og forvirrende komplikasjoner]

# 6 Hvis din flørting fører til andre følelser. BEEP BEEP BEEP. Cue de røde lysene og høye sirener fordi du har offisielt krysset linjen fra uskyldig flørting til å jukse. Når tilfeldig flørting blir hyppig, og du utvikler følelser for den andre personen, så har du definitivt krysset den usynlige, men svært fremtredende linjen og er i for noen problemer.

Uformell og uskyldig flørting på nettet er ikke bare veldig morsomt, men det kan også være sunt for et forhold. Men hvis du investerer for mye tid i det og ikke nok til din spesielle, så har du et problem.

[Les: 18 emosjonelle affære tegn du sannsynligvis aldri lagt merke til]

Så spennende som ideen om flørting på nettet med noen andre kan virke, bruk disse 12 tegnene og spør deg selv om du er virkelig villig til å sette i fare ditt virkelige forhold for en imaginær online fling ting.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar