Online Dating Woes: 8 mest vanlige Tinder Horror Stories

Enten du ser ut til å koble til eller finne en ekte kamp, ​​her er noen av de uunngåelige merkene du er bestemt til å møte mens du bruker Tinder!

Når det gjelder den berømte * eller skal jeg si beryktet? * Dataprogram Tinder, Claire * sier: "Jeg lagde kontoen, og så slettet den 5 minutter senere!" Hvorfor? Sannheten er at for hver eneste person som raser om telefonappen, er det om lag 10 andre rystende til minne om skumle Tinder-opplevelser.

For de som har levd under en stein, er Tinder en dating app for telefonen som oppfordrer kamper basert på et bilde og en profil av en profil. Du sveiper til venstre hvis du aldri vil se dem igjen, og sveip til høyre for videre interaksjon.

Selv om bruk av teknologi for å ødelegge en dato er knapt ny, har Tinder sikkert banet vei for en ny generasjon blinde datoer - og resultatene er ikke alltid imponerende! Med over 50 millioner brukere kan du se hvorfor det kan være noen støt i veien. [Les: 14 viktige doa og donâ € ™ t av online dating]

De verste tingene brukerne må sette opp med

Vi har nådd ut til noen Tinder-brukere og nådd inn på noen av de vanligste datingsykter som kommer fra å bruke denne sexy appen for å hjelpe deg å være mer forsiktige i fremtiden.

* Noen navn er endret for å beskytte de uskyldige ... og flau!

# 1 Den â € œIâ € ™ m bare i dette til shagâ € date. Tinder ble opprinnelig utformet - og opprettholder alltid omdømmet - som en hookup-app. Hvis du ser på å bruke Tinder for å møte din evig kjærlighet, er det beste alternativet å gjøre intensjonene dine klare til din dato før du faktisk hekker!

# 2 Gifte dato. Ifølge Wired.com, fra mai 2015 var det anslåtte antall Singel Tinder-brukere bare 54%! Det betyr at 46% av disse datingappens brukere er gift eller tatt i noen kapasitet.

Når hun snakket om sin første Tinder-dato, sier Tasha *: "Jeg møtte ham på en lokal pub. Han var vennlig og kjekk, og det så lovende ut. Men så la jeg merke til ringen på fingeren. "Som det viser seg, viste hennes kjekke" rett-sving "seg for å være en out-of-towner pilot som var gift med barn.

â € žAn da jeg stakk på det, forsøkte han å selge meg en kuk-og-bull-historie om hvordan han ikke prøver å jukse eller noe * himlene nei! *, men at han bare liker å møte lokalbefolkningen der han går å passere tiden. "Sikkert. "Lokale mennesker." Kvinner, hovedsakelig. På Tinder.

# 3 Den "Jeg elsker drama" dato. Noen mennesker elsker Tinder for dramaet som kan være involvert. Mens noen ikke-singler har Tinder rett og slett ut av nysgjerrighet eller å jukse, elsker andre å kunne bruke appen til å gjøre deres nåværende kompis sjalu.

Brian * forholder seg, "Jeg møtte en jente fra Tinder, så viste det meg at hun hadde en kjæreste ... og det ble til et stort drama. Jeg sluttet å svare på teksten hennes og bare ignorert henne, og da en dag senere, snakket hun meg og prøvde å begynne med *. Hun fikk enda en kjæreste til å begynne å sms meg

Hvis du føler at Tinder swipe kan være i det for dramainspirasjon, løpe bort! [Les: Hvorfor online dating er mer skremmende enn en skrekkfilm]

# 4 Utstillingsdatoen. Har du noen gang lagt inn en annonse for en $ 20 kommode på Craigslist og fikk en million og en annonser som sier at den potensielle kjøperen kommer for å få det? Straks! Â € bare for at de aldri skal vise? Dessverre kan dette være tilfelle med Tinder datoer. Uten utveksling av penger håper vi!

Dette skjedde med en Tinder-bruker, Mark, som sier klart: "Jeg hadde en kaffedato ..." hun viste ikke. "Siden Tinder er fotobasert, vil du ikke bekymre deg for dem nei - viser deg på grunn av ditt utseende Nei. De gjør det ikke på grunn av deg, de gjør det fordi de kan! Enten det er nerver eller rett og slett uhøflighet, kan du bare komme opp med et ikke-show.

# 5 Den "Jeg kjenner deg fra et sted" inn i. Hei, vær forsiktig der du sveiper den tingen! Famously bestemmer gimmick Tinder swiping ditt potensielle datapool. Sveip til venstre og de er gått bra, og sveip til høyre og de har blitt en vurdering. Bare husk å ikke bli for utløser happyâ € |

Jason * lærte dette på den harde måten. Han forklarer, "Jeg er en selvbetjent power swiper. Jeg sveiper rett hele tiden og sorterer senere. Vel, en gang spiste jeg lunsj med knoppene mine på en lokal kaffebar, og se, en av mine kamper som jeg savnet, filtrerte gjenkjente ansiktet mitt. Hun kommer over og spør om jeg kjenner henne, som jeg sier nei. Hun fortsetter da å sitte ved bordet og berate meg for ikke å gjenkjenne ansiktet hennes. Etter at hun dro, sørget jeg for å un-match.â € Whoops! [Les: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

# 6 Den helt galte dagen. Hver eneste så ofte online, uansett hvilken digital datingsavdeling du velger, vil du uunngåelig gå ut på middag / kaffe / drikke med noen som er ute av gourden.

Ifølge Ashely, "Denne fyren sa at han hadde jobbet i område 51 i Roswell og hadde en veldig høy sikkerhetsgodkjenning, men var veldig cagey om hva han gjorde i Storbritannia * han var britisk *. Han hørtes interessant, så jeg ble enige om middagsdagen. Dette viste seg for å være en stor feil. Han tilbrakte hele måltidet og fortalte meg med høy stemme at romvesen bodde nær jordens kjerne og kom ut av spesielle hull i bakken.Han sa at utlendingsfolkene hadde sett, var virkelig ekstra terrestrialer i varmebestandige drakter! "

# 7 Jerken. Gutter er dogged når det gjelder å forfølge Tinder cuties, og vice versa! Det ser ut til at kunsten om overbevisning ikke er tapt for Tinder-brukere, og ikke alle liker utholdenheten. Beth oppsummerer det med sin erfaring: "Tinder passerer nesten umiddelbart troll eller sender corny pick-up linjer, og de går fort fort. De fleste gutta er på for hook-ups, og det er mange turister der ute. Mange av gutta er uhøflige og kåte! "[Les: Hvorfor suger alle de fine gutta på online dating?]

# 8 "Du ser ikke ut som bildet ditt" dato. Liggende om ditt utseende er en av de vanligste hendelsene med online dating. Jason sier, "Det er stor risiko for å møte noen som leder deg videre. Noen ganger viser de seg å være en steinbit, og noen kan være mye eldre enn de sier. "

Amy støtter denne påstanden med Tinder Date Night, og sier: "Denne fyren hadde skrevet" godt bygget "på profilen hans. Jeg spurte ham spesielt om han hadde en tung bygg. Han sa nei og insisterte på å møte meg til middag på et veldig posh sted. Jeg er enig. Feil. Når bilen hans rullet opp på parkeringsplassen, ble suspensjonen nede på den ene siden. Da han kom seg ut, gikk det opp ... som han var minst 300 kg. "

Mens noen er definitivt fortsatt verdt å bli kjent med, selv om de er et par pounds tyngre enn bildet deres, er det ikke den beste måten å starte datoen din å løye til rett utenfor flaggermuset. [Les: Slik ser du en løgner på et online datingside]

Har du opplevd en skikkelig Tinder-dato? Ta trøst på at du definitivt ikke er alene! Mens du kanskje ikke får den beste datoen i livet ditt fra Tinder, vil du definitivt ende opp med en festhistorie eller to!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar