9 tips for å unngå online kryper og deres kreppestiske måter

Innholdsfortegnelse:

9 tips for å unngå online kryper og deres kreppestiske måter
9 tips for å unngå online kryper og deres kreppestiske måter

Video: 9 tips for å unngå online kryper og deres kreppestiske måter

Video: 9 tips for å unngå online kryper og deres kreppestiske måter
Video: How to NOT Be Creepy | 7 Ways to Talk to & Approach Girls Without Being Creepy 2023, September
Anonim

Hvis du hele tiden befinner deg på å bli rammet av alle de skumle online-gutta der ute, er det 9 ting du kan gjøre for å håndtere det.

Dating er definitivt ikke som det pleide å være. Gutter donâ € ™ t virkelig måtte legge ut noen innsats for å møte en jente. Takket være datamaskiner kan de umiddelbart vise sine intensjoner med et klikk, et trykk, en "lik, en" e-post "eller en øyeblikkelig melding. Øyeblikkelig kommunikasjon er kjempebra, men hva skjer når en total leech finner deg online, og stalker deg deretter på alle dine andre sosiale medier kontoer? Jeg vil fortelle deg at ingenting bra noen gang skjer, det er sikkert.

Hvordan unngå online kryp

Verden er full nok til å krype som den er, men på en måte elsker de alle å gå online! Hvis du finner deg selv å være gjenstand for deres feilplasserte ønske, er det hva du kan gjøre.

# 1 Mindre er mer. Vi alle elsker våre selfies og viser av varene, fra tid til annen. Takket være sosiale medier kan vi sette våre beste eiendeler på skjermen for alle våre venner å se og misunnes, og muligens til og med tiltrekke nye venner. Men ofte er mindre mer.

Dessverre gjør Kim Kardashian og hele hennes "breaking the internet" ting den slanke fotodelingsadferansen som er akseptabel og som ting å gjøre. Newsflash, det er det ikke!

Enda dessverre tror mange mennesker at det å dele et par klyveskudd og det sporadiske bikinibildet, vil ikke invitere et par kryper inn i deres sosiale nettsfære. Feil! For å unngå at online-krypene kommer ut om natten, slutte å legge bilder av deg med skjorter med lav skjæring og korte skjørt, stopp med pouty duck ansikter.

Hvis du vil ta en selfie, ta en av deg i en turtleneck fra Gap. Bare få en stor, komfortabel, overdimensjonert Gap-turtleneck og ta bildet ditt fra nakken opp. Prøv det og si farvel til de skumle mennene som bare ser på brystet ditt.

# 2 Privatiser deg selv. Hvis du finner deg selv å få en ny vennsforespørsel fra dudes som du kanskje har hvor som helst fra 1-5 venner til felles, betyr det ikke at du må legge til dem. Hvis du ser at dine "vennlige venner" er alle noen av dine attraktive kvinnelige venner, er det ganske tydelig at denne mannen er en troll, og han legger deg bare til, fordi i ditt lille avatarfoto eller hvilken som helst profil bilde du har opp, ditt blonde hår ser ah-labyrint med det Valencia filteret.

La oss være seriøse her, han ser ikke på håret ditt i bildet, og han er nok å legge til deg fordi han kan se ned din skjorte eller han tror du har noen bilder der han kan. Hvis du ikke vil bli rammet av rando-typer som dette, gjør du det vanskeligere å finne. Privatiser bildene dine, gjør deg mye vanskeligere å finne via søk, og endre innstillingene dine slik at vennene dine og sosiale nettverk ikke kan se alle dine venner og kontakter.

# 3 Ignorer. Stillheten går langt. Hvis du ikke vil ha noe samspill med en creeper som melder deg eller prøver å slå på deg, så bare ignorere alt og alt de sender. Hvis en fyr sender deg en melding som sier "de, du er søt," så er det fint å føle seg smigret! Men hvis han sender deg en sleazy liste over alle de ekkelagtige tingene han vil gjøre med deg, tilbake og rapportere dåren.

Du skylder ikke noe tilfeldig krype din takknemlighet, bare fordi han ga deg et kompliment. Du har rett til å bli skjult ut av ham, og du har all rett til å svare på en måte som du ser hensiktsmessig.

# 4 Lek som om. Hvis du noen gang har sett filmen Home Alone, som jeg sikkert har, må du bare trekke en Kevin McCallister-bevegelse, og late som å være noen andre når en fremmed eller en online-douchebag prøver å slå på deg. Du kan late som å være din mor, din militære far eller til og med kjæresten din.

Dette ville innebære at du faktisk svarer tilbake til det uansett de har sendt deg, men det ville være noe i tråd med hvordan du er bare hennes mor sjekker alle hennes Facebook-meldinger for dagen for å sikre at det ikke er noen røde flagg dukker opp, for bare i forrige uke måtte dere involvere politiet fordi en fyr hadde meldt datteren din noe på linjen, og sa: "Jeg ville ikke slå deg opp!" og hvordan du trodde dette var en reell trussel og mulig fare til din datter, og så har du nå alle passordene for alle hennes kontoer, som pr. politiordrer.

Du får ideen, ikke sant? Den som du bestemmer deg for å være, være god. Vær Kevin McCallister-flott.

# 5 Vær direkte og streng. En veldig enkel måte å la noen få vite at du ikke har interesse i å snakke med dem, er å bare fortelle dem at du ikke er interessert. Du kan være forsiktig i begynnelsen, men i tide vil du trenge opp ante ved å gi dem et stort fett "NO!" Hvis krypet fortsetter å beskrive deg, viser det bare at denne personen ikke har noe hensyn for dine følelser, og må derfor være i listen over blokkerte brukere. [Les: 10 måter å skru ned en mann uten problemer]

# 6 Vær skummel tilbake til dem. Et øye for et øye. Hvis en troll er på prowl og prøver å mack den til deg, og du kan ikke synes å bli kvitt dem, så begynn å handle som hvordan de handler, bortsett fra litt annerledes.

For eksempel, hvis trollet sender deg meldinger som "hans jente, hva skal du gjøre?" Du kan sende dem et bilde av poop uten ord, ingen bildetekst, ingenting. Bare et bilde av motbydelig poop.Du kan sende dem et bilde av oppkast, brutale bilder av zits fylt med pus eller du kan sende dem den rare bilden av Michael Cera med ferskenfuzz på overleppen.

Uansett hva du gjør skjønt, husk at et bilde kan fortelle en historie alene. Du trenger ikke å uttale et ord, ikke en. La ham smake på den sosiale media-tilstedeværelsen du har opprettet nå. Han vil nok forlate deg alene etter noen få beskjeder om ekkelt bilder. Hvis han ikke gjør det, er han det som er galt med verden, og grunnen til at vi alle ikke kan ha fine ting. [Les: Har du en stalker? Hvorfor ikke stalk ham rett tilbake?]

# 7 Offentlig Shaming. Denne er litt tøff, men jeg har sett det gjort igjen og igjen, og som en forbryter, er det morsomt og fantastisk. Som den skumle mannen er det bare ren pinlig. For eksempel har en venn av meg nylig lagt inn private meldinger fra en fyr som hun ikke visste. Og nå ønsker denne fyren at han aldri visste hvem hun var.

Lang historie kort, denne fyren hadde stalking og trolling hennes Facebook-side, og begynte å fortelle folk rundt i byen at de var dating. Men verden er egentlig ikke så stor, og takket være internett er nettene våre enda mer sammenhengende, og lite visste han at deres nettverk var i hovedsak 6 grader av Kevin Bacon, og hun fant ut om denne latterligheten gjennom en venn av en venn.

Dette førte henne til å svare på krypet hun ikke visste, spør han hvorfor han fortalte folk de var dating da de faktisk ikke kjente hverandre. For å sikre at krypet lærte sin leksjon, sørget hun for å legge skjermbilder av meldingene til hennes Facebook-side. Ord på sosiale medier viner er at han aldri har blitt sett igjen. [Les: 10 skumle gutter du må absolutt unngå!]

# 8 Vær selektiv. Akkurat som trollene finner deg, har du også muligheten til å finne ut om dem. Den gode tingen om online dating er at du er fri til å bla som du vil, men ofte du vil. Du har muligheten til å godta eller avslå vennsforespørsler. Det er mer enn greit å være kresen, når du muligens plukker en elsker, så sett deg aldri på noe mindre enn det du virkelig vil ha ute av kjærlighet.

Hvis du er usikker på noen, ta noen minutter og gjør et Google-søk for å se om du finner noe som ligner på røde flagg. Hvis du finner et krussslag, har du funnet et rødt flagg. Jeg bryr meg ikke hva det er for. Vil du virkelig at vennene dine prøver å søke på kjæresten din på Facebook, bare for å tilfeldigvis skrive inn navnet sitt i Google-søkefeltet og finne hans krusssjikt? Jeg tror ikke det.

Det trenger ikke engang å være en mugshot. Han kunne være tilknyttet en gjeng av rasistiske, misogynistiske, bigoted creeps, og det ville være nok til å få deg til å sveipe til venstre.

# 9 Auto-respons. Hvis den skumle fyren bare ikke vil la deg være alene, må du bestemme på en fangstfras eller svare som du vil sende for hver melding du mottar. For eksempel, når folk går på ferie fra jobb, setter de noen ganger opp et automatisert e-post-svar som kan si noe som Denne meldingen er mottatt. Jeg er for tiden ute av kontoret og reiser. Skulle dette være en nødsituasjon, vennligst ring hovedkontoret på følgende nummer

Hvis den skumle fyren holder deg beskjed, finne ut hva du vil at ditt automatiserte tekstrespons skal være, og hold deg til det, uansett hva. Til slutt vil han nok bli lei av det genererte robotsvaret ditt, så sørg for at du kommer opp med noe kreativt.

Et godt sted å starte ville være noe i tråd med â € œI øyeblikket reiser i rommet, og vil ikke svare på denne meldingen eller annen melding du sender. Noen gang. Hvis dette er en nødsituasjon, vennligst ring 911 eller din mor

[Les: 14 dos og donâ € ™ t av online dating]

Internett er et avl for å krype med ingenting bedre å gjøre, og de gjemmer seg under et slør av anonymitet. Donâ € ™ t bli offer for deres creeptastic måter ved å overholde ovennevnte råd!

Anbefalt: