Online Dating Suksess? Møt din dato i person virkelig snart

Innholdsfortegnelse:

Online Dating Suksess? Møt din dato i person virkelig snart
Online Dating Suksess? Møt din dato i person virkelig snart
Anonim

Et av de mest presserende spørsmålene på nettdatere spørre seg selv er dette: "Når skal jeg møte denne fyren / jenta på person?" Heldigvis har vi svarene.

Det er vanskelig å måle om det er trygt å møte noen du møtte på nettet, spesielt nå som sosiale medier gjør det enkelt å falle identiteter, fortsetter og til og med livene som folk lever. Dette kan være et ikke-problem for online datere, men; du har allerede dratt inn i det ukjente.

Derfor må du sørge for at du har dekket alle basene dine og at du er så trygg som du kan være i en verden der seriemordere eksisterer før du bestemmer deg for å dabble i nettdating. Pass på at GPS-en er på, og at du gir en venn to timers oppdateringer hele dagen.

Når skal du møte din online dato i virkeligheten?

Nå som vi har dekket det aller minste grunnleggende for å holde seg trygt, er det på tide å finne ut når du skal møte din dato for å få mest mulig ut av tilkoblingen din.

En gruppe forskere bestemte seg for å studere utviklingen av disse relasjonene ved å se på hvor lenge det tok par å møte i virkeligheten. Selv om de ikke kunne lokalisere det som skjedde under møtet, bestemte de seg for at tidsrammen kunne være like avslørende.

Ideen er at par kan følge forskjellige mønstre når det gjelder å bestemme når de skal møte sin partner, når de bør vurdere viktigheten av tid og hvordan det påvirker forholdet i det lange løp.

Selv om du ikke vet hvem din online kjærlighet er, er det mange bevis som tyder på at du kjenner dem personlig, gir en bedre vurdering av hvorvidt du er den rette passformen for hverandre. Så, når akkurat det er den beste tiden å møte din online dato?

Ifølge resultatene av studien var parene som møtte etter en kort online-interaksjon mer sannsynlig å lykkes i å starte et forhold. Fagene rapporterte at de følte seg godt om sine potensielle kunder, i form av hvordan de kommuniserte.

De uttrykte positive reaksjoner mot relasjonsmessige meldinger som intimitet, trivsel, informality og sosial orientering. For å forenkle, betyr det at fagene som møtte tidligere følte seg mer trygge med hverandre. [Les: 14 viktige doa og donâ € ™ t av online dating]

Hvorfor er det bedre å møte tidligere?

Resultatene var gode for mulige relasjoner, fordi fagene lyktes i å oppleve de normale nyansene om hvordan relasjoner spiller ut når de starter i virkeligheten.

Det er ikke å si at online dating ikke fungerer; det er bare et annet spill. Du har de samme spillerne, men reglene er tweaked for å imøtekomme det raske tempoet der et par blir kjent med hverandre.

Ved å velge å introdusere deg selv på nettet, gir du folk tilgang til dine sosiale medier, profiler som Facebook, LinkedIn og Instagram. Det er et show av god tro for å dele ditt onlineliv med en fremmed, men det samme online livet er enkelt å produsere.

Dette er grunnen til at du møter i person før, snarere enn senere, er en god ide: du trenger ikke å stole på hva de legger ut på sosiale medier - fordi 90% av tiden er det en løgn. En velvillig løgn, for å være sikker, men en løgn likevel. [Les: Catfishing avslørt â € "Hvordan fange en online løgner red-handed]

Hvorfor bør du ikke vente for lenge til å møte din online dato

Men hva hvis du ikke er klar til å møte noen? Hvorfor ville det være skadelig for ditt fremtidige forhold?

Hvis du forlenger det uunngåelige ansikt til ansikt, utsetter du deg for flere muligheter til å studere din potensielle dato i et lys som ikke passer for nye relasjoner. Du vil ende opp med å dømme en person basert på deres online historie, i motsetning til å faktisk vurdere deres personlighet i en personlig setting.

Du kan ikke måle en persons følelser via tekst alene. Selv om du bruker videosamtaler, vil du ikke se nyansene fra ansikt til ansikt-reaksjoner. Det er også faktoren av hvordan vi jobber som organismer.

Det må være nærhet for å starte et bånd. Så veltalende som du er gjennom tekst, slår ingenting i sanntidssamtaler. Du reagerer umiddelbart når du står overfor et spørsmål - og selv om du ikke er det, er det ingen måte å unnslippe samtalen uten å se ut som et røvhull i en restaurant.

Når du ikke går ut med din onlinedato så snart som mulig, kan mange ting endre måten du føler om hverandre. Misplacerte tegnsetting, et merket bilde av en ex, eller til og med en feilplassert sosial media rant som ble lagt opp for år siden, kan alle negativt påvirke hvordan du oppfatter din potensielle partner. Innrøm det: Vi går alle fem år tilbake når vi får en persons sosiale link. [Les: 10 typer elektroniske innlegg du gjør som vil slå av potensielle partnere]

Og på grunn av våre sosiale medier stalking tendenser, begynner vi å dømme folk etter hva de har sagt online, i stedet for hvem de er i virkeligheten. Det er stor forskjell på hvordan vi handler online i motsetning til hvordan vi reagerer uten nett. Det er mer ekte. Det er mer ærlig. Det er mer pålitelig.

Hva skjer når du ikke går ut med datoen din umiddelbart?

Når vi stoler på en persons online informasjon, begynner vi å fylle blankene ved hjelp av sosiale medier, i stedet for virkelighetsinteraksjon.Mens du fortsetter å forlenge det uunngåelige øyeblikket når du skal møte, har du kommet til bestemte konklusjoner som kanskje eller ikke er sant.

Det uheldige faktum er at du allerede har dømt denne personen basert på hva de har uttalt online. Uten de nødvendige svarene fra slutten, kan det ende opp med å bli en negativ vurdering av personen som helhet.

Noen kan være skyldig i dette, men det viser bare at samtaler med en person mens de ser på øynene deres, merker hvordan de beveger seg, og hvordan din egen kropp reagerer på dem, er et bedre måleverktøy enn å gå gjennom et detaljert spørreskjema på deres dating profil. [Les: 18 kroppsspråkskilt å vite sikkert hvis du liker deg på ditt aller første møte]

Hvordan bestemmer du når du endelig skal spørre en person ut?

Utfallet av studien gir ikke mye når det gjelder bestemte tidslinjer, men vi kan gi deg en liste over faktorer du bør vurdere når du bestemmer deg for når du skal spørre din online dato.

# 1 Bakgrunnskontroller. Vi er klar over at ikke alle dere har ferdigheter som ville gjøre FBI og CIA til skam, men du kan fortsatt stole på sosiale medier profiler for å måle om en person forteller sannheten eller ikke. Bare kryssreferanse de fakta de har tilbudt under samtalene dine med sine sosiale medier. Hvis instinktene dine fortsatt forteller deg at noe er fisket, kom deg raskt ut av det.

# 2 Spør dine felles venner * hvis det er noen * hvis de kan garantere denne personen. Du kan også spørre venner av venner, slik at du kan få en bedre ide om hvorvidt du kan stole på denne personen. Ikke bekymre deg for folk som tenker du er en stalker; det er bedre å være trygg og godt informert enn å ende opp med en røvhull - eller verre.

# 3 eksisterer de? Ikke alle har en online tilstedeværelse, men når det gjelder online dating, må du sørge for at datoen din er lett å finne. Det er mulig at de lyver, men det er enkelt å sjekke om de har eksistert lenge nok i cyberspace for å validere sine krav. Av sikkerhetsgrunner er det best at du ikke går ut med noen som ikke tilbyr sine sosiale medier, eller hvis du ikke kan Google deres navn og arbeidsplass.

# 4 Stol på tarmene dine. Mesteparten av tiden vil dine instinkter fortelle deg om du tar den riktige avgjørelsen. Nei, du har ikke bevis på noen feil, men du får aldri noe på dette punktet. Så det beste du kan gjøre er å følge din tarm, håper du har gjort det riktige valget, og aldri se tilbake.

[Les: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

Selv om online dating er vanskelig, er det nok studier om emnet for å gi deg en ide om hva som er best. Selv om det ikke er noen nøyaktig tidsrammeforskere oppdaget, tyder de fleste studier på at tiden mellom nettmøte og personlig møte er en indikator på forholdssuksess. Så, slutte å dra deg føttene, og kom til wining og spis din online klemme!

Populært emne