Onigo: The Outdoor Escape Room designet for å forbedre helsen din

"Helse av stealth". Slik oppretter grunnleggeren Alex Stanley målet for Onigo, et utendørs rømningsromspill som lanserte i januar. Ved å få folk til å gå en tur eller jogge mens de løser ledetråder med vennene sine, ønsker Onigo å øke både fysisk og psykisk helse.

Vi dro til Londons Hyde Park og prøvde Onigo's "The Break Out" -spillet, som involvert dekker rundt 3,5 km til fots og løser en rekke ledetråder for å få utstyret som trengs for å unnslippe et virtuelt fengsel. Naturligvis har karakteren din blitt fengslet urettferdig - Onigo handler ikke om å få riktig dømt kriminelle av kroken.

For å fullføre spillet må du og teamet ditt løse alle ledetråder på 60 minutter, noe som betyr at det er nødvendig med et rask gåttempo, selv om du løser oppgavene raskt. Du kan hoppe over et puslespill som stumped deg, men det vil koste ti dyrebare minutter, noe som betyr at du må løpe til neste plassering, noe som selvfølgelig bare vil øke de fysiske helsemessige fordelene av spillet.

Onigo driver for tiden to forskjellige spill i Hyde Park og Battersea Park i London, med planer om å utvide til andre parker og byer i fremtiden. Du bruker nettleseren på smarttelefonen til å spille spillet, selv om Stanley fortalte oss at en dedikert mobilapp er noe som kan bli introdusert for å bidra til å utvide spillet i fremtiden.

Gitt at vi spilte Onigo under høyden av Storbritannias nylige varmebølge, var vi glade for å fullføre The Break Out uten å måtte presse utover en rask spasertur, men du må være forberedt på å jogge litt hvis noen anelse stymies deg lenger enn en et par minutter. Vi kan ikke tenke på mange bedre måter å tilbringe en time enn å spasere rundt eller gå rundt Hyde Park i solskinnene som løser ledetråder, hele tiden øker trinntellingen din og henter venner når du går til neste sted, så vi ville anbefaler å gi Onigo en tur.

Etter at vi fullførte spillet vårt, snakket vi med Stanley om Onigo, og hvordan å spille spillene kan gi både mentale og fysiske helsemessige fordeler.

Hvorfor satte du opp Onigo?

"Jeg startet Onigo for å gi en aktivitet som er effektiv, engasjerende og tilgjengelig for folk som for tiden ikke er spesielt aktive," sier Stanley. "Forty prosent av britisk befolkning gjør ikke nok fysisk trening. Det var problemet jeg ønsket å takle, og årsaken til at Onigo begynte. "

Så er ideen om at spillet blir aktiv uten at du tenker det er mosjon?

"Absolutt, det er det vi satser på å gjøre. Jeg kaller det helse av stealth, sier Stanley. "Du er i et lagmiljø, så det er det sosiale elementet. Da er det faktum at det er en fordybende historie og en gamified opplevelse hvor du må løse ting - det forkler 3,5 km du dekket i dag gjennom spillet du spiller og det sosiale elementet. "

Se relatert Pokemon Go, vil ikke gjøre deg bedre, beklager treningsprogrammet som går i gang med et spill De beste helse- og treningsappene

Hvordan har det fordel for din psykiske helse?

"Fysisk inaktivitet og sosial isolasjon eller ensomhet er to av de største forløperne til dårlig mental helse," sier Stanley. "Det er de to vi målretter mot spesifikt. Hvis vi kan få folk til å aktivisere og forbinde med andre mennesker, enten det er med venner eller nye mennesker, er det veldig positivt for din mentale helse. "

Onigo koster £ 10pp, med lag på opptil seks spillere. For mer info besøk onigoescapes.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar