En måned gravid - alt du trenger å vite

Måned en av svangerskapet ... hvor nesen tar på seg supermakt og du blaber til en fremmed.

Brystvorter i brann? Sans for lukt så ivrig du kan snuse en spritz av blekemiddel 100 miles unna? Den minste typen ord setter deg av sobbing? Høres ut som om du er i de første følsomme ukene med graviditet.

Ærlig talt, hvis en test ikke forteller deg at du forventer, vil verten av bisarre symptomer som skjer i begynnelsen definitivt ha deg til å tenke "hang på, hva skjer med kroppen min i det siste?" Som du begynner å legge merke til de tidlige tegnene av graviditet.

La oss snakke om hvordan alt stinker, skal vi? Bilde det. Du sitter i et veldig viktig møte, men alt du kan tenke på er stanken til kollegaens BO. Han er ikke engang svett. Han er vasket og passet og oppstart, men hvis han har så mye av en svettepute på ham akkurat nå kan du lukte den. Det er som en scene fra et sitcom som han sitter i øynene, og du prøver å shuffle vekk fra ham mens du går innover.

Arbeidsstedet er et vanskelig miljø for deg akkurat nå. Du kan lukte alt og alt, og det er bare ren, rart. Skrivekammeratens kyllingesalat har deg til å elske å aldri spise noe som trenger å plukke igjen og sjefens parfyme presser deg til å treffe et avgangsbrev. Snifferhunder har ikke noe på deg.

Super ømme brystvorter?

Åh og har du scoped kontoret (hjemme / bil / highstreet!) For brystvorte farer? Stramme døråpninger, klumpete medarbeidere, eller hva som helst som har potensial til å komme i kontakt med de dårlige boobene dine akkurat nå.

Hvis dette emnet har riper på hodet ditt, virker brystene dine - men vårt gjetning er at mange mødre skal være nikkende og wincing mens de strekker en beskyttende arm over de brystvorten.

>> PUFFY, LEAKY NIPPLES OG ANDRE WAYS DIN BOOBS SKAL BYGGE I SLAG

Mange kvinner rapporterer ømme, eller veldig tingly brystvorter som et første tegn på graviditet. De er så våken for alle endringene som foregår at en enkel pust av vind gjennom skjorten din kan få deg til å hylle. Tilsynelatende er det ned til økt blodtilførsel til brystene, og den vil forsvinne ettersom kroppen din blir vant til hormonforandringene.

Uansett hva det er, kan det være lurt å styre av overfylte steder for litt fordi noen som ved et uhell støter på brystet ditt, er i fare for å være på slutten av den litt hormonelle vrede. Selv dine egne klær er fienden. Vi foreslo ikke å gå topless i det offentlige, men vi satse på den nederste dollaren du vil være glad for å stripe topp halvparten din så snart du står bak lukkede dører.

Ekstrem tretthet?

Det er bra, men du kan også være ivrig etter å slå sekken innen kl. 19.00. Ekstrem tretthet kan ha sin oppgang skjønt. Selvfølgelig er det litt pinlig hvis du sovner når du er ute og om, men gutten, når du kryper inn i senga om kvelden eller etter en ettermiddagslaft, er det som å tucking deg inn i dypet av en sky og den beste bit? Du føler deg absolutt ingen skyld om det. Sov, fantastisk baby-maker, sove.

Når du våkner, er det første du tror er "Jeg er gravid", og dette handler bare om det eneste du vil tenke på en stund.

Det er ikke noe som å spenge på å være gravid. Ditt hjerte vil skrike det fra hustakene, men tankene dine kan fortelle deg å roe seg og holde ting på hush-hush.

Det er en helt personlig beslutning, men en ting er sikkert - du går rundt med den kvelden før julen føler hver eneste dag, og det er lite annet i tankene dine akkurat nå.

Sjefen din snakker til deg, og du kan nekte og være enig mens du hele tiden har sinnet ditt. "Jeg er gravid, jeg vokser en baby, parfymen din bryr meg ut, jeg prøver å høre på deg, fortell meg alt av de viktige ting, men erm, jeg har en BABY! '.

Det er heller det, eller du helt glemmer at du er gravid, bare fortsetter med dagen, jobber hardt og BAM husker du midtpunkt og har et øyeblikk med en kollega når du begynner å giggle på hennes veldig alvorlige arbeidssamtale, eller plutselig ringe hennes mamma, eller noe rart.

Ikke bekymre deg, du blir vant til å vokse en baby i noen uker, så kan du komme tilbake til å bli normal igjen. En stund likevel.

Emosjonelle vrak

Åh, men vil du ikke huske å gråte mens du leser dette vær så snill? Det er sant at graviditet kan slå til isen dronninger blant oss i blubbering vrak.

Nå er det på tide å investere i en god vanntett mascara, fordi alt fra en valp i parken for å finne din favoritt sup er på tilbud, vil du blubbing - gjør deg klar med din "har noe i øyet", hvis du er ikke ned med offentlige viser av følelser.

Og uansett hva du gjør, gjør det klart at Davina viser hvor hun gjenforener langvarige familiemedlemmer, det er bare for mye for deg akkurat nå.

Er din kropp endring allerede?

Å huske på alt dette gråter, kan du alltid handle for et par nye klær akkurat nå, vet du?

På rundt 4 uker vil ingen andre merke noen fysiske endringer, men du kan føle deg litt som om du har spist alt brødet.

Kroppen din gjør ekstra blod, du har mer væske, og din hormonelle aktivitet vil trolig få deg i at jeg føler meg større 'headspace' likevel, litt som det gjør noen ganger like før en periode.

Så det er mulig at noen av antrekkene dine kanskje begynner å føle seg så stramt. Av går shopping Klaxon! Du vil ikke kjøpe noen offisielle maternity klær, men hvor fantastisk å lyst etter elastisk bukser og føler deg glad for det?

Du plutselig kjøper for klær en størrelse større og du brenner med stolthet ... du kan til og med finne deg selv blabbing til butikkassistenten om nyhetene dine, for hva dunk, de kjenner deg ikke ... "Å jeg elsker den øverste, "hun triller til deg, prøver å selge den og for en gang du driller rett tilbake" Oh meg også, og jeg elsker at det er en størrelse 14 - Jeg er vanligvis en 12, men jeg trenger en 14 fordi, Vel, jeg er gravid, jeg mener, bare noen få uker, jeg ser ut som en elefant, noen tror jeg var 6 måneder! "Når du kommer opp i luften, mumler hun dempet gratulerer og flapper med klærne.

Føles fantastisk å si det høyt tenkt, ikke sant?

Vil du lese mer graviditet måned for måned blogger?

To måneder gravid

Tre måneder gravid

Fire måneder gravid

Fem måneder gravid

Seks måneder gravid

Syv måneder gravid

Åtte måneder gravid

Ni måneder gravid

Eller besøk vår graviditet uke etter uke seksjon

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar