En time med trening en dag øker barnas konsentrasjon

Innhold

Har barnet ditt problemer med å konsentrere seg? En liten øvelse kan hjelpe ...

Barn bør bruke minst en time om dagen for å øke konsentrasjonen, har ny forskning avslørt. Forskningen ved University of Illinois undersøkte 221 barn i alderen sju til ni år. Halvparten ble tilmeldt en etter-treningsgruppe i ni måneder. Testene fant de som ble plassert på det aktive programmet, forbedret nøyaktigheten på noen psykiske tester med dobbelt så mye som de som ikke var tildelt daglig trening.De i treningsgruppen hadde hjertefrekvensmonitorer og utførte korte treningsøvelser som var rustet over en to-timers periode.

LES: HVORDAN SKAL DU DELE DESTINATOREN FRA IPADENBarna var aktive rundt 70 minutter per dag, og som forventet økte treningen mest i intervensjonsgruppen i løpet av studien. Barn i treningsgruppen demonstrerte også betydelige økninger i "oppmerksomhetshemming" - et mål på deres evne til å blokkere distraksjoner og fokusere på oppgaven ved hånden - og "kognitiv fleksibilitet", som innebærer bytte mellom intellektuelle oppgaver samtidig som hastighet og nøyaktighet opprettholdes.

LES: HVORFOR PLAYDATE ER SÅ VIKTIGBarnene i treningsgruppen forbedret dobbelt så mye som sine jevnaldrende når det gjelder deres nøyaktighet på kognitive oppgaver. Studien fant også at barn med større oppmøte på programmet hadde større endringer i hjernefunksjon og kognitiv ytelse.

LES: GAMMEL SKOLLE SPILLER STILL BORSTE NÅR DET KOMMER TIL BABY SPILLTIDLederforsker Dr Charles Hillman la til at innsatsen for å forbedre barnehelsen bør fokusere på gruppearbeid, som en god måte å forbedre kondisjon og mental ferdigheter. "Faktum er at barna er sosiale vesener; de utfører fysisk aktivitet i et sosialt miljø, "sa han.Har din lille en god trening? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar