Et utmerket stykke utstyr for maratonutdanningen du kanskje ikke har vurdert - men bør

Innholdsfortegnelse:

Et utmerket stykke utstyr for maratonutdanningen du kanskje ikke har vurdert - men bør - øVELSER 2023
Et utmerket stykke utstyr for maratonutdanningen du kanskje ikke har vurdert - men bør - øVELSER 2023
Anonim

Som februar blir i mars ser det ut til at det er flere løpere enn noen gang på gaten, men det er nok det samme antallet løpere som bor ut lenger, fordi det er på denne tiden av året at våren marathoners rammer opp avstanden til deres lange løp . De som følger en streng opplæringsplan vil trolig allerede ha slått 20-25km marken på disse løpene, men nå mars er kommet det er 30-35km som blir normen - til den tapende perioden sparker i de siste ukene før selve løpet.

Du vil nok ha samlet en god del utstyr for å støtte kjører på den måten hver helg. Sammen med et solid par løpesko, vil det være tekniske T-skjorter og shorts, og forhåpentligvis har du blitt godt kjent med på-tide drivstoff som løpende geler og hydreringsklotter, fordi det er verdt å bli vant til disse tingene lenge før løpedag.

Men et sett med kit du kanskje ikke har vurdert er et par gjenopprettingssko. Disse kan ta flere former, med glidebrytere og flip-flops de vanligste, men de tjener alle for samme formål - for å støtte føttene dine når de gjenoppretter fra lange løp.

Det kan virke litt av en overbærenhet å behandle føttene dine til et par dedikerte sko for gjenoppretting, men vurderer hva du setter din trotters gjennom det er egentlig det minste du kan gjøre.

Jeg begynte å bruke gjenopprettingssko i oppbyggingen til London Marathon i fjor, og jeg opplever en veldig ekte følelse av glede hver gang jeg slipper dem på etter en lang periode. Jeg bruker et par Oofos gjenopprettingsflip-flops for øyeblikket, og har brukt Hoka Ora glidebrytere tidligere, og begge har de samme fordelene - de er lette, pustende og gir mye støtte, spesielt for mine buer. Og hvis du er bekymret for fotskader, er det ikke lurt å spasere rundt barfot eller i vanlige flip-flops etter lang tid, fordi det er all ekstra påvirkning på føttene som fortsatt gjenoppretter fra innsatsen til løpene.

Er gjenopprettingssko et paradis for alle løpeskader? Nei, men det føles fantastisk når du legger dem på, og vi fortjener alle et løft som det når vi har chugged gjennom en 30km treningsløp. Her er noen få gjenopprettingssko å vurdere.

Se relaterte Recovery Tips for din Marathon TrainingSock det til meg: Den beste kjørekompresjonssokkerMarathon Trening: Planer, utstyr, Ernæringsrådgivning og merNUK Maraton: Når og hvordan å sikre et sted

The Best Running Recovery Sko

OOFOS Herrer OOriginal

Image
Image

Hvis du favoriserer en flip-flop, er denne ultrapolstrede skjønnheten fra OOFOS veien å gå. Det er mye pute over hele skoen for å gi etterkjøpsstøtte, og de ekstra høye buene gjør en fenomenal jobb med å holde midt på foten din. £ 40, kjøp på oofos.co.uk

Hoka One One Ora

Hokas løpesko er kjent for den massive bunken på pute på sålen, og prinsippet om maksimal støtte har blitt utvidet til gjenopprettingssko med denne svært komfortable skyveknappen. £ 35, kjøp på runnersneed.com

UA Recovery Training Shoes

Hvis du fortsatt vil ha skikkelige sko under utvinningen din og ikke vil glide dine støttende, men svette løpesko igjen, vil dette paret polstret, lette trenere fra Under Armor passe regningen. £ 60, kjøp på underarmour.co.uk

Populært emne