En gang datert to ganger skjørt? Her er hvorfor du trenger dato to!

Innholdsfortegnelse:

En gang datert to ganger skjørt? Her er hvorfor du trenger dato to!
En gang datert to ganger skjørt? Her er hvorfor du trenger dato to!
Anonim

Ikke sikker på hva du skal gjøre etter at du hadde en så tidlig første date? Her er en historie om hvorfor du bør vurdere å sette opp nummer nummer to med ham! Av Charley Reid

Vi lever i en veldig øyeblikkelig verden. Vi vil ha alt nå: umiddelbare forbindelser, vennskap, liker på Facebook, følgere på Twitter, og til og med øyeblikkelig kjærlighet. Så hva skjer når du går på en dato, og du føler ikke den øyeblikkelige tilkoblingen? Det kan høres ut som nøtter, men ditt neste tiltak bør sette opp den andre datoen!

Å finne kjærlighet takket være teknologien

Min snart-å-være forlovede og jeg har vært sammen i ca 2 år. Det har vært det beste forholdet i livet mitt, og vi møtte på et dating nettsted.

Etter å ha flyttet hjem fra å jobbe i underholdningsindustrien i over 5 år, var jeg spent på neste fase av livet mitt. En natt dro jeg et glass rødvin, snakket med en av mine kjærester på telefonen, og hun begynte å fortelle meg om hvordan hun nettopp meldte seg til en datingwebside fordi de hadde et salg, og foreslo jeg også melde meg på. Først var jeg som "ingen måte!" Men da var jeg fascinert og hadde egentlig ingenting å tape. Så der var vi: på telefon, drikker vin og setter opp våre profiler.

Da jeg registrerte meg for datingsideen, hadde jeg null forventninger. Det jeg visste var at jeg hadde datert mange gutter, hadde vært på virkelig fryktelige datoer, hadde definitivt ikke møtt â € œthe oneâ € Â ennå, og trodde det ville vært morsomt siden jeg nettopp hadde flyttet hjem. Jeg var ikke faktisk tenker jeg ville bli forelsket. Jeg mener, det skjer egentlig ikke på nettet, ikke sant?

Å miste håpet i den raske verden av dating

Etter å ha gått på to elendige datoer, kom jeg hjem en natt, la i seng, og tenkte på om jeg skulle slette kontoen min. Og jeg gjorde nesten, bortsett fra når jeg logget på kontoen min, så jeg et lite varsel om at jeg hadde en melding.

Det var fra en fyr som hadde sendt meg om 3 meldinger, og jeg hadde ikke svart på noen av dem. For å være ærlig, var hans bilder veldig attraktive, derfor antok han at han var en rare eller en spiller, fordi hvorfor skulle ellers bli på en datingside? Så jeg hadde ignorert dem. Men denne gangen var det noe om ham jeg likte som gikk lenger enn hans bilder, kanskje det var så vedholdende han var, jeg vet egentlig ikke. Uansett hva det var, provoserte det meg til å svare på hans melding, og lang historie kort hadde vi planer om å gå på vår første date.

Våre planer var ganske enkle: han skulle kjøre til hvor jeg bodde, som var omtrent en og en halv time fra ham, og han skulle velge hvor vi skulle være på vei for natten.

Den første datoen som ikke gikk så bra

Da han plukket meg opp, hadde han på en grå jakkesjakke. Jeg kunne ikke bestemme om han så ut som hans bilder eller ikke. Vi snakket lite og snakket her og der, og om lag 10 minutter senere, var vi parkering i restauranten parkeringsplassen.

Han kom ut av bilen og åpnet døren, var en gentleman. Men da vi begynte å gå vekk fra bilen for å gå inn, begynte hans bilalarm å gå av. Jeg trodde, men dette kunne ikke være en grunn til å ikke like denne fyren, ikke sant? Jeg mener, det er ikke hans feil, hans bilalarm vil ikke stoppe? Men det var fortsatt så irriterende som helvete! [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date]

Vi kom innimellom, satte oss ned, og alt jeg tenkte på var hvordan jeg ønsket å bestille rundt 5 glass vin, men jeg skal betale for bare en akkurat nå. Vi begynner å snakke, men så begynner jeg virkelig å føle at han gjør alt som snakker, men ikke på en måte prøver han å vise seg og vise meg hvor fantastisk han er, men han snakker bare. Egentlig. Ordene kommer ut, og jeg prøver å være oppmerksom, men jeg tenker også på den vinen jeg vil bestille.

Datoen fortsatte, jeg hadde ferdig med glasset mitt, ferdig med øl, middag kom, jeg bestilte tunfisk, og jeg kan ærlig talt ikke huske hva han fikk. Det jeg husker er da vi begynte å spørre hverandre om hva vår favorittmat var, han fortalte meg at han ikke likte fisk veldig mye. Fantastisk, fordi jeg bestilte tunfisk! Jeg var ganske nervøs, og han fortsatte å snakke, selvfølgelig, og til slutt dro vi restauranten til hodet til en bar i nærheten. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

Når vi forlater restauranten, går han "Jeg er sulten! Har du noe imot om vi går gjennom kjøre gjennom virkelig raskt? " Umâ € | hva ?! Didnâ € ™ t vi bare spiser? Jeg tenkte. Men jeg var ikke bekymret i det hele tatt, faktisk jeg i hemmelighet elsket at han bare gjorde dette. Her hadde vi nettopp spist middag på en semi-fancy restaurant, og nå vil han få tak i noe fra stasjonen gjennom før vi går til baren?

Jeg prøvde ærlig å skjule hvor morsomt og bedårende jeg trodde dette var, men da tror jeg det er veldig rart. Det fikk meg til å lure på hvilke andre rare ting han ville gjøre.

Usikkerheten som setter inn i løpet av datoen

Da vi kom til baren, unnskyldte jeg meg selv til damestuen, kalt min beste venn for å la henne få vite hvordan datoen var, og finne meg selv fortelle henne at jeg virkelig ikke vet hva jeg synes, men at jeg føler meg litt utmattet fordi jeg føler at han virkelig ikke holder seg, som fyren ikke hadde sluttet å snakke.

Men det er også noe om ham jeg liker, eller er det? Er det til og med noe? Eller er det bare vinen som snakker? Jeg visste ikke, og det var alt jeg kunne fortelle min beste venn, er det jeg egentlig bare ikke visste.

Vi fortsatte på vår dato, til slutt bestemte vi oss for å kalle det en natt siden han måtte kjøre tilbake, og jeg var sliten, for det meste fra hans snakk, ha! Vi drar ut fra baren og kommer inn i bilen, og så begynner vi å snakke om musikk. Og jeg elsker musikk, jeg elsker å finne nye sanger, band, noe virkelig, så jeg begynte å spille alle mine favoritt sanger, og der er han, bare å høre bort.

Jeg kunne ikke hjelpe, men følte at han faktisk var oppmerksom på hva jeg sa, lyttet til meg og forklarte hvorfor jeg elsket denne sangen, hatet den sangen og så videre. I dette øyeblikket snakket han ikke, og jeg trodde han var søt. [Les: 15 ting du trenger å gjøre for å gjøre en date perfekt]

Slutten på den første datoen

Da datoen slutter, og han kjører tilbake til huset mitt, er alt jeg husker at jeg sitter der og tenkerJeg lurer på hva han tenker på meg. Vil vi se hverandre igjen? Bryr jeg meg selv om? Hvem er denne fyren, og vil jeg prøve å danse noen igjen og bli skadet igjen? Ugh, hvorfor er forhold så kompliserte. Vent, takk, du har ikke engang bry deg om denne fyren. Ikke sant?”

Når jeg kommer ut av bilen, drar han meg inn for et enkelt kyss, ingenting over toppen, men det var veldig søtt. Jeg likte det, men jeg følte meg ikke noe. Det var bare en søt gest, og måten han gjorde det var slags macho, take-charge, og jeg likte det med det, og han. [Les: Hvordan avslutte en dato â € "den gode, den dårlige og den stygge veien]

Post-date tanker

Når jeg går inn, begynner jeg å spille om kvelden og tenke på hvordan jeg hatet hans grå jakke, hvordan jeg er utmattet fordi han snakket så mye, hvordan han bare bestilte 1 øl til middag, hvordan han gikk gjennom gjennomkjøringen, og før jeg kunne komme halvveis opp trappene mine og behandle datoen, pipet telefonen min.

Det var en tekst fra ham som sa: "Jeg hadde det bra i kveld. Jeg håper jeg kan se deg igjen snart. "Munnen min droppet - Du mener, denne fyren vil ikke gjøre hele spilltingen, ikke engang bry deg om å vente en dag til å snakke meg, heck, han venter ikke engang på 3 sekunder for å skrive meg fra å slippe meg av, vent, gjør det ham til en seriemorder? Er han farlig? Typiske paranoide tanker begynner å løpe gjennom tankene mine. Bortsett fra at jeg også trodde dette var søtt, søtt, oppriktig, og faktisk fikk meg til å smile av en eller annen grunn.

Selv om jeg var utmattet fra det jeg trodde, snakket han utenom, hadde jeg ikke følelser på en eller annen måte for ham, men jeg vet at teksten fikk meg til å smile, og på grunn av det var jeg åpen å lære mer. Så lenge han aldri fikk meg til å være redd eller sendte meg ubehagelige tekstmeldinger, som han ikke gjorde.

Den andre datoen som nesten ikke var

Så en uke senere, var vi ute for vår andre dato! Igjen skulle han kjøre til min plass, og vi skulle gå og se en film. Da han kom inn i huset mitt for å plukke meg opp, hadde han på denne limoen pastellgrønn skjorte, mørke jeans og øynene hans var så blå som havet.

HERREGUD! Denne fyren er sinnsykt vakker. Hvem er han? Hvordan merket jeg ikke dette på vår første date? Hvorfor trodde jeg ikke at han var så attraktiv på vår første date? Var det fordi jeg ikke kunne komme over den grå draktjakken eller det faktum at hans bilalarm ikke ville stoppe eller kanskje fordi han ikke slutte å snakke?

Uansett hva som var grunnen, skjønte jeg det øyeblikket da han stod på kjøkkenet mitt, at jeg var så spent på vår andre dato, og så glad jeg visste at jeg ikke bare ga opp og sa at jeg ikke var interessert fordi jeg ikke følte noe øyeblikkelig på vår første date.

Og her er vi, 2 år senere, og er i ferd med å bli forlovet. Men morsomt nok, sier han at jeg var den som snakket og ikke ville holde opp på vår fistdato. Merkelig hvordan folk har forskjellige perspektiver på den ene livsforandrende hendelsen, nei?

[Les: Andre datatips for å bygge den perfekte romantikken]

Når du er i tvil om din første date, gi den et nytt forsøk. Hvem vet, den første datoen kan ha vært lackluster fordi du enten hadde veldig høye forventninger, eller du var begge så nervøs for alt!

Populært emne