Oliver Proudlock: "Ab belter er en god form for tortur"

Innholdsfortegnelse:

Oliver Proudlock: "Ab belter er en god form for tortur" - øVELSER 2023
Oliver Proudlock: "Ab belter er en god form for tortur" - øVELSER 2023
Anonim

Denne artikkelen vises i det nye nummeret til Coach magazine, ut i morgen. For å finne ut hvor du kan få din kopi, klikk her.

01 Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Å gud! Ved å danse faktisk. Av og til får jeg litt inn i dansedragerne, og jeg trekk en muskel på baksiden av kalven min og gjør en ekstraordinær bevegelse den andre dagen. Jeg har en tendens til å bli lav, og jeg gjorde ikke min pre-oppvarming. Du har nettopp fått det av, men jeg hadde et par drinker, så det var ikke så vondt.

02 Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Det ville definitivt være London Marathon i år - jeg gjorde det om tre timer, fire minutter, noe som var mye raskere enn jeg ventet. Jeg brukte i siste øyeblikk fordi jeg nylig ble en ambassadør for British Heart Foundation, og like før jul spurte de om jeg ville gjøre maraton, så jeg begynte ikke å trene til midten av januar. Med alle disse tingene tror jeg "Åh, jeg kunne ha trent hardere, jeg skulle ønske jeg hadde gjort mer," men på dagen med adrenalin og mengden, får du bare den ekstra biten av et løft. Det gjør deg til å presse deg mer enn du noen gang trodde.

03 Hvilken unnskyldning for at du ikke går på treningsstudio / trener, skammer du mest?

Jeg lager meg som en alkoholiker, som jeg ikke er, men det er hovedsakelig fordi jeg har hatt en natt ute. I forrige uke dro jeg til en veldedighetsarrangement natten før en treningsøkt, og de hadde litt rødvin der. Da jeg våknet hadde jeg en splittende hodepine - jeg var så tøff. Jeg dro til treningsstudio med treneren min og gjorde det mest intense treningsøktet: benpress, knep, lunges - jeg har aldri følt meg så dårlig. Plutselig fikk jeg denne overveldende følelsen av sykdom, så da jeg kom til kontoret, måtte jeg bare ligge på sofaen hele dagen.

04 Hva er den lengste du har gått uten alkohol i navnet på god helse eller fitness?

Jeg gjorde en seks ukes muskelutfordring en gang, og jeg drikte ikke for det hele. Det hjalp min trening helvete mye, og jeg våknet hver dag og følte seg bra etter å ha sovet godt. Når det gjelder din utvikling og hvor mye du utvikler seg, er det en stor forskjell. Jeg gikk ikke ut - jeg ble en eremitt i seks uker. Det er veldig vanskelig å sosialisere mens alle andre drikker fordi du finner deg selv irritert fordi de er så full og irriterende. Du er så klar over alt og du tenker på deg selv, "Å, min Gud! Jeg må være slik når jeg går ut og blir full. "

05 Har du noen gang bestilt deg sunt i en restaurant og så scoffed andres chips?

Ja, selvfølgelig. Hvis jeg vet at noen andre får de dårlige greiene, bestiller jeg sunt, så avsluttes selvfølgelig sine frites. Jeg får mat misunnelse - jeg elsker maten min, så noen ganger hvis jeg har bestilt feil og jeg ser noen har beaut mat, slutter jeg bare med å fullføre tallerkenen sin.

06 Hva er din posisjon på kale?

Kjærlighetskal, stor fan av kale - det er så mange måter du kan få det på. Min flatmates kjæreste klær det med tahini, som er deilig, og jeg legger det i morges smoothies også. Jeg liker også kale crisps, så lenge de ikke er de osteiske - jeg er ikke en stor fan av ost, bortsett fra mozzarella, men det er så kjedelig uansett …

07 Hvilket helseprodukt ville du redde fra en brennende bygning?

Min favoritt er min ab hjul. Det er ekstremt enkelt - bare et hjul med to håndtak, men de dårlige guttene er den ene. Det som er så bra om dem er at de gjør din nedre rygg og magen din. Jeg gjør øvelsene på knærne for øyeblikket, men jeg prøver å jobbe for å gjøre det stående oppe. Det er så tøft - gi den en pop!

08 Har du noen gang grepet å korrigere dårlig gymemetikk?

Nei, det har jeg ikke. Jeg hater det skjønt, fordi jeg har hatt noen jeg ikke vet, kommer opp til meg før og prøver å rette meg på teknikken min. Jeg finner det veldig irriterende - jeg ville aldri gjøre det.

09 Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Ja. Du kjenner de maskinene du streper rundt i magen din, legger litt smøre på, og det gir deg elektrisk støt? Ab belter? Jeg kjøpte pappa en og de hadde en kampanje på, så jeg fikk en til meg selv, men jeg brukte aldri den. Men hvis du ikke setter smøren på og du strammer den til noen og slår den på, er det ekstremt smertefullt - det er ganske bra hvis du vil torturere noen.

10 Hva er den mest ekstreme tingen du har gjort med hensyn til god helse eller fitness?

Jeg vil si at maraton var den mest ekstreme tingen jeg har gjort. Det er som om jeg har en feil for det nå, og jeg vil gjøre mer utfordrende ting som det. Jeg vil gjerne klatre i fjellet, og jeg vil gjerne gjøre Marathon des Sables, som er ganske full på. Det er seks maratoner på seks dager i ørkenen, og åpenbart kjører du i dag i det kokende hetet med din pakke på, så om natten må du leiren i frysende kulde. Det høres fryktelig, men det ville være en slik prestasjon.

Følg Oliver på Instagram @proudlock, og sjekk ut hans nyeste moteområde på sergedenimes.com

Populært emne