Oli Thompson BAMMA 15 intervju

Hva lærte du fra dine to kamper i UFC?

Jeg var ganske ny til MMA da jeg kjempet i UFC, og det er mange forskjellige deler av ferdighetene mine som har utviklet seg siden da. Min første kamp mot Shawn Jordan var bra, jeg hadde akkurat strategien min feil, og for mitt andre hadde jeg et problem utenfor kampene som påvirket tankegangen mitt. Det er ingen respekt for Phil De Fries, min motstander, men noen ville ha slått jeg den dagen. Så jeg lærte egentlig ikke for mye, annet enn hvor viktig det er å organisere livet mitt riktig for å tillate meg å kjempe på mitt fulle potensiale. Jeg jobber deltid for å supplere min inntekt fra kampene, noe som er vanskelig noen ganger fordi kamp er en heltidsjobb i seg selv.

Er det vanskelig å prøve å opprettholde den balansen?

Det er, men jeg tror du kan få mye av å utforske dine talenter og presse deg selv, selv om du må være ærlig med deg selv om hvor langt du kan gå. Jeg har hatt noen fantastiske tider som reiser rundt verden og konkurrerer, først som en sterkmann og nå som en fighter. Jeg kan ikke være så økonomisk sikker som jeg kunne være, men jeg er den typen person som lever livet for erfaringene.

Hva ser en typisk uke med trening ut?

Jeg er ikke heldig nok til å ha et stort MMA-treningsstudio som dekker alt på dørstokken, så jeg må reise til forskjellige steder for å trene de forskjellige aspektene av den. Det gjør det mye mer komplisert å organisere og koordinere, og det er en smerte i rumpa noen ganger, men det er hvordan jeg lager livet mitt. Hva jeg gjør hver uke, avhenger av hvor langt jeg er fra en kamp. I de siste fire ukene før jeg kjemper, vil jeg gjøre en lang løp og to sprint økter i uken, tre brasilianske jiu jitsu økter i uken, to MMA sparrings økter i uken, en boks sparring økt i uken, to boks teknikk økter i uka og to Muay Thai teknikk økter i uken, pluss opptil tre brytingssessioner. Jeg trener i utgangspunktet hver dag. Det er en veldig opptatt tidsplan!

Du har konkurrert på elite nivå i to grueling sport. Hva slags tenkemåte krever det?

Jeg er ekstremt konkurransedyktig, og jeg hater å miste eller være gjennomsnittlig på ting. Også, jeg liker å kaste meg inn i den dype enden og finne ting ut på den harde måten. Jeg elsker adrenalinhoppet av konkurranse - det er en fantastisk opplevelse. I hodet mitt tror jeg alltid at en-til-en kan konkurrere med ethvert menneske på en eller annen måte.

Bruker du noen sterkmanøvelser i MMA-kondisjonssessene dine?

MMA-krigere kan få mye fra å legge til sterkemennesker som bondegårder og dekkvippe til deres styrke- og kondisjonssessioner, fordi de er gode for å bygge kjernestabilitet og grep. Pluss mange gutter som kommer fra kampsport bakgrunner har ikke utviklet seg fysisk så mye som de kunne. Personlig gjør jeg ikke for mye av det, siden jeg allerede har en veldig god kondisjoneringsbase i dette området.

Hva var dine personlige beste som en strongman?

Min beste dødløft i treningsstudioet var 410 kg. Jeg vant min gruppe på verdens sterkeste mann på knebøy i 2008, som var seks eller syv knep på rad med den siste som veide rundt 385kg. Min beste loggpress var 195kg, som var en britisk som først ble likestilt av min venn Laurence Shahlaei.

Hvor nær kan du nå disse løftene nå?

Ikke veldig nært!

Hvor tung er du nå i forhold til i dine sterke dager?

Jeg kan kjempe så høyt som 112 kg og så lavt som 103 kg, avhengig av motstanderen og organisasjonen. Da jeg konkurrerte som en sterkmann, veide jeg meg rundt 146 kg, men du kan ikke kjempe med den vekten, det legger for mye belastning på kroppen din.

Du kjemper Gzim Selmani på BAMMA 15 denne lørdagen. Hva er den største trusselen han stiller?

Han er en veldig ung fyr, en stor fyr, som trener med et godt lag. Han har alt å vinne og ikke mye å tape, så han kommer til å være veldig høyspent, noe som kan være farlig for meg.

Han er relativt uerfaren. Vil du prøve å presse ham tidlig?

Jeg liker alltid å presse motstanderne mine, fordi det ikke er mange heavyweights som kan holde samme tempo som meg i 15 minutter. Mange tungvekter sier, "Jeg har vært sparring, jeg kan gå 15 minutter, men det er ikke meningen - det er hvordan du går 15 minutter. Du må trene som om du kjemper mot en fyr som [tidligere UFC lette mester] Frankie Edgar, ikke noen som kommer til å bli sliten eller sakte.

Hva er planene dine for resten av året?

Jeg kjemper den tidligere verdens sterkeste mann, Mariusz Pudzianowski, i KSW-kampanjen i Polen i mai, som kommer til å bli ganske episk. Men for nå er jeg helt fokusert på min kamp i BAMMA. BAMMA heavyweight tittelen er faktisk ledig for øyeblikket, så når jeg har jobbet med Selmani, vil jeg ha min neste kamp for å være beltet, forhåpentligvis innen årets slutt.

Oli Thompson vil kjempe mot Gzim Selmani i overskriften på BAMMA 15 i Londons Copper Box Arena den 5. april. Kjøp billetter her.

Se på BAMMA 15 trailer her

BAMMA blir bragt til deg sammen med Lonsdale og Sports Direct

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar