Kontortabell lastet med Candies eller Too Clean

Hva slags arbeidskolleger er du? Er bordet ditt lastet med godteri, eller så rent det ser ut som om det bare har blitt polert? Hva ville kontortabellen fortelle om deg til folket rundt? Finn ut her ...

Klikk her for å lese introduksjonen: Hva forteller kontortabellen om deg?

Er ditt kontorbord plettfritt rent?

Et skrivebord kan og vil bli rotete. Mens folk liker å se deg opptatt, på slutten av dagen og spesielt når du er på ferie, la den være ren, la den bestilles og la den være på lager.

Rene skrivebord er stilig: En luft av organisasjon og ressursfylling vil gjøre deg til dine sjefer "gå til en fyr eller gal når de kommer ut. Det er bedre at de vet at du har en stabel med tomme CD-R på skrivebordet ditt enn de går fem minutter ned i hallen til forsyningsrommet. Et rent og strømlinjeformet arbeidsområde gir et godt inntrykk og gir av auraen å være i kontroll.

For rent er farlig: På samme tid, vær ikke så spesielt. Obsessiv rengjøring, overreacting til en invasjon av arbeidsområdet eller dristig ryddighet, vil ikke gi et inntrykk av at du kan klare en nødsituasjon. Det kan gi et alternativt inntrykk av at du har en obsessiv tvangssykdom. Effekten kan også være at du er en smal sinnet, gjerrig og kjedelig person. På den annen side kan et skrivebord som er bar, ekstremt rent eller for forsiktig ordnet, fortelle folk at du er ufleksibel, sett på dine måter, eller villig til å ta risiko og prøve nye ting. I tillegg kan folk kanskje lure på om du faktisk får noe arbeid hvis det ikke er noen tegn på skrivebordet ditt.

Dirt Talks Høyt: En annen side til sprøytenarkomanen er når skrivebordet ditt er et søppelsted, et røverkjøp av tomme Starbuck-kopper eller cola-bokser, matfolier eller gårsdagens overblivna osteburger og rotete filer. Dette kan ha et drastisk forslag om at du er ubekymret, uorganisert og flakket. Du har ingen vedlikeholdsverdi, selvtillit eller følelse av personlig hygiene. Det betyr at du har en forsiktig holdning til yrket ditt. Ikke bare sjefen, men dine kolleger vil unngå deg hvis du faller i den kategorien.

Er Office-skrivebordet ditt Candyland?

Er skrivebordet ditt en kiosk med candies, toffees og sjokoladebarer? Vi liker alle som søte små ting til tider. Det er ingenting å føle seg dårlig om, og det er ditt ønske og ønske om å ha det du vil ha nær og lett tilgjengelig for deg. En godteri på skrivebordet oppfordrer folk til å grave seg til ditt vennlige arbeidsområde. Stasjonen din vil ligne et lite samlingssted under korte pauser.

Så snilt av deg: Candies er en refleksjon av din søte personlighet. En uendelig parabolen av godteri er alltid en favoritt hos kontoret, og leverandøren er sett på som innbydende, gi og takknemlig for vennskap. Denne personligheten av deg er veldig energisk, og holder mat, drikke og andre elementer lett tilgjengelig for rask næring. Du er vennlig og snakkesalig, men kan ikke være diskret med konfidensiell informasjon. Personligheten din er like fantastisk som godteri du gir deg lett for alle å ta tak i, så kommunikasjon er det perfekte feltet for noen som deg som vil dele sin søte tann og deres søte personlighet med verden.

Når Sweet blir Sour: Du kan noen ganger finne at du betaler mer oppmerksomhet til andres behov enn ditt eget. Vanligvis en lagspiller, candy giveren kan også betraktes som office chatterbox, som kanskje eller ikke kan være en god ting. Du kan gjenspeile en lettvint personlighet som alle vil ta for gitt. Du kan også gi et inntrykk av at du er svært vennlig og alltid trenger oppmerksomhet, enten du har jobb eller ikke.

Klikk her for å fortsette å lese: Bøker eller Potpourri på kontortabellen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar