Ocean Wonders ™ Soothe & Glow Seahorse ™ Pink

Noen ganger trenger baby litt hjelp til å sovne. Med en mild klemme gløder denne kosete vennen og spiller myk musikk, lullabies og beroligende lyder fra havet.

Ages: Fra fødsel og fremover Kategori: Baby Mobiles / Sleep Soothers

Debbie vurderer Soothe & Glow Seahorse

Fisher-Price Soothe & Glow Seahorse, rundt £ 18, er et koselig leketøy som spiller myk musikk og lullabies når de klemmes. Den har et lys i magen som gradvis dimmer som babyen din slipper av å sove. Vi spurte Debbie Zagoria, 30, fra Surrey, for å teste setet med datteren hennes, Jessie, fire måneder. Dette var det hun trodde:

Soothe & Glow Seahorse har blitt en av våre favoritt sengetid leketøy. Når du trykker på plastmagen, lyser den opp og forsiktig musikk og havlyder starter. Den spiller en rekke sanger i fem minutter og stopper forsiktig. Det er nyttig at du kan stoppe musikken tidlig ved å trykke på magen igjen.

Låtene er nydelige og beroligende, og sammen med gløden fra magen skaper det et avslappende sengetidsmiljø. Jessie er vanligvis en god sovende, men vi kan ha en stund å få henne til å sove og noen ganger klarer ingenting å berolige henne. Men da hun blir eldre, kan jeg se at dette vil definitivt gjøre mer av en forskjell ved sengetid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar