12 åpenbare tegn hun ønsker deg å spørre henne ut

Lurer på om hun er interessert? Hvis en jente liker deg, må du være veldig tykkhåret for å savne disse 12 åpenbare tegnene hun vil at du skal spørre henne!

Til tross for en alder av feminisme og kvinner som er mer selvsikker i datingverdenen enn noen menn, er det fortsatt den spenningen som kommer når en mann spør en kvinne som liker ham ut på en date. Problemet med dette skjønt er at noen menn kan være smertefullt uvitende om hintene som kvinner gir ut!

Du er nok en av de uvitende gutta, eller du er den typen som vil være helt sikker på at hun er på en date før du selv spør henne. Som advokater sier, "Ikke spør et spørsmål du ikke vet svaret på."

Men problemet er at noen kvinner kan gi bort tegn som er lette å misforstå. Du tror kanskje hun kommer på deg, men hun er bare vennlig. Du kan kanskje tro at hun er avviklet, men i virkeligheten spiller hun bare vanskelig å få. Så hva er det med disse blandede signalene og hvorfor er det ikke en kodebryter for dette ennå? [Les: 10 måter å lese blandede signaler på og slå tegnene til kjærlighet]

12 tegner jenta du vil at du skal spørre henne ut!

Vel, det nest beste du kan slå på for, ville være tegnene hun gir bort hvis hun virkelig vil at du skal spørre henne ut på en dato. Fortsatt clueless? Fortsett å lese.

# 1 Hun virker alltid oppriktig glad for å se deg. Kvinner viser ofte to typer smiler. Det er standard smil for når noe morsomt skjer eller til tider når hun bare trenger å sette et smil på når folk står overfor.

Den andre typen smil er den som lyser opp hele ansiktet hennes. Det er smilet du ser på kvinner som er oppriktig begeistret og glad for noe. Hvis det er det lyse smilet du ser når du kommer inn i henne eller snakker med henne, så er dette et tydelig tegn på at du opphisser henne nok til å gå ut på en dato med deg. [Les: 12 klare tegn for å vite om jenta du liker liker deg tilbake!]

# 2 Hun ser veldig engrossed når du snakker. Du vet at en samtale går nedoverbakke når personen du snakker med bare nikker, feiler et smil og svarer med monosyllabiske ord. Men det er ikke tilfellet når du snakker med henne.

Hun virker alltid oppriktig interessert i det du sier. Hun gir deg oppfølgingsspørsmål, reagerer proaktivt og henger på hvert ord som du sier, selv når du snakker om noe som ikke kan være av interesse for henne!

# 3 Du er plutselig en veldig morsom fyr. Kvinner elsker det når en fyr kan få dem til å le. Men selv om du aldri har vært klassekloen, virker hun alltid så moro med alt du må si. Din vitser, en-liners og inntrykk er virkelig å treffe hennes morsomme bein.

Hvis du kan få henne til å få henne til å bli teary-eyed og ingen gjør dette med deg, har det mer å gjøre med det faktum at hun er i deg enn det faktum at du har blitt en oppstartskompetent over natten. [Les: 21 ting å vite for å få en jente til å le, smil og like deg umiddelbart!]

# 4 Hun har anbefalte datapunkter. Hun vil ofte spørre deg om du har vært på sushi-stedet i den neste blokken eller den varme nye kafeen som alle er raser om. Du begynner å legge merke til at hun er plutselig interessert i alle disse stedene, og hun deler den interessen med deg. Ta det som et hint at hun ønsker å gå til de stedene med deg en av disse dagene.

# 5 Hun nevner ting du har til felles. For et sammentreff! Hun er også i serier som True Detective og Game of Thrones. Hennes favorittfilm er også Fight Club! Hun er også i surfing og wakeboarding! Av en eller annen grunn stemmer hennes interesser perfekt med deg, og hun er ikke redd for å vise den. Ta det som et hint for å fortsette samtalen over en kopp kaffe eller et par pints. [Les: 15 veldig åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 6 Hun snakker til deg om de mest tilfeldige ting. Du har sannsynligvis ingen anelse om hvorfor hun vil spørre deg hvilken veggmaling som skal gå med hennes tealdraperier eller hvorfor hun plutselig vil ha din mening om Woody Allens nyeste flick. Det er mulig at hun tror du er ekspert på denne typen ting eller * mer plausibelt * hun føler seg komfortabel å snakke med deg om nesten alt under solen. Hun kan prøve å pique din interesse ved å få deg til en samtale med henne, forhåpentligvis, slik at du husker henne og får tøft til endelig å spørre henne ut.

# 7 Hun berører deg. Kvinner kan ofte komme seg unna med å være svært betennende. En tilfeldig børste av pinkie her og et slag på underarmen der er ikke bare ulykker. Berøring under en samtale kan bety at hun legger vekt på hennes ord, og hun vil at du skal være oppmerksom på dem. Hun forlater et fysisk inntrykk på deg for å a) få deg til å huske henne, eller b) gi deg et hint om at hun virkelig er i deg. [Les: Den diskrete kunsten å flirte ved berøring]

# 8 Hun nevner når hun er ledig. â € œOh, jeg har egentlig ikke noe planlagt etter jobb. Du? Klar denne linjen kjent? Hun forteller deg at hun ikke har andre planer * dvs.ingen datoer planlagt *, og at hvis du skulle spørre henne da og da, har hun fri tid til å ta deg opp på det tilbudet. Kvinner som prøver å unngå datoer, sier ofte at de er for opptatt. Så hva betyr det når en kvinne forteller deg at hun ikke er opptatt i det hele tatt? [Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og ikke virkelig interessert i å dele deg]

# 9 Hun henger ut med venner som du har til felles. Du har sikkert møtt henne før, men nå virker hun som en permanent fixtur i din sosiale sirkel. Selvfølgelig tror du først det er ingenting. Men når du begynner å legge merke til at hun nesten alltid er der når du henger ut med dine venner, kan det være et tegn på at hun vil se flere av deg.

Hvis hun legger særlig vekt på deg eller nesten alltid sitter innenfor armens rekkevidde når dere er ute, setter hun seg i din nærvær slik at du blir kjent med henne enda mer.

# 10 Hun nevner ikke andre gutter foran deg. En av de tingene man ser på når man spør en jente, er den sjalu kjæresten som kan slå ham til en masse. Men når en kvinne liker deg, kan hun ha en tendens til å flaunt sin ensomhet i håp om at kanskje du vil være den som skal stoppe det.

Hun kan si at hun ikke har funnet en anstendig dato om en stund, eller at hun ikke har vært på en dato i aldre. Ta det som din kø for å være fyren som vil feie henne av føttene og bære henne i dating paradis. [Les: Slik bekjenner du kjærligheten til en jente uten å bli avvist!]

# 11 Når hun introduserer deg til vennene sine, virker de merkelig kjent med hvem du er. Hvis du har en god følelse av hørsel, kan du høre ting som: "Å, så det er fyren!" Eller "Han er så søt som hun sa." Når en kvinne liker en fyr, hun finner det vanskelig å holde spenningen sin, så hun må fortelle sine kjærester. Hvis navnet ditt ser ut til å ringe en bjelle, så er det et tegn på at du har vært samtalepart i gruppen. [Les: 10 måter å flørte og lage en jente som deg og vil ha deg seksuelt]

# 12 Hun vil endelig spørre deg. Noen ganger må en jente gjøre hva en jente skal gjøre. Hvis hun mønster opp motet til å spørre deg, gi henne litt kreditt. Hun liker sannsynligvis deg nok til å potensielt møte forlegenhet om å bli avvist. Hvis jeg var deg, det er et dristig trekk som er verdt minst et par datoer!

Åpenbart må jenta som vil at du skal spørre henne, ikke gjøre alt dette før du får endelig bevis på at hun ønsker å gå på en dato med deg. Tre eller fire av disse skal være nok til å bevise at hun virkelig er i deg. [Les: 18 tåpelige måter å få en jente til å bli forelsket i deg uten problemer]

Og nå at du kjenner disse 12 tegnene, vil hun at du skal spørre henne, du er ikke lenger den uvitende fyren! Så det er høy tid du planlegger en date og endelig spør henne!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar