10 åpenbare tips Guys Gi når de vil ha mer plass

Innholdsfortegnelse:

10 åpenbare tips Guys Gi når de vil ha mer plass
10 åpenbare tips Guys Gi når de vil ha mer plass
Anonim

Selv om han kanskje ikke sier det helt, kan en manns handlinger tyde på at han trenger litt tid fra deg. Her er 10 tegn på at dette er tilfelle. Av Lianne Choo

Mest alvorlige forhold vil trenge en pause hver eneste gang. Og ved pause, mener jeg en seriøs sjeltsøkende tid fra hverandre som å sove i separate rom, ta en solotur i utlandet, eller flytte ut helt.

Mange ser på dette som det verste som muligens kan skje med et par. Tvert imot bør du se på dette som en måte for begge parter å få litt perspektiv og re-sentre dere selv.

Det er ikke noe galt med å ta pusten. Å bruke litt tid fra hverandre vil gi deg tid til å fokusere på det som er viktig, samtidig som du lar deg savne hverandre igjen. Å gjenopprette flammer av lidenskap er like viktig for et forhold som det er å være i hverandres ansikter hele tiden. Oftere enn ikke, det er mannen som initierer behovet for å tilbringe litt tid fra hverandre.

Nødvendig plass betyr ikke nødvendigvis at han er fusk. Det kan ganske enkelt bety at han trenger litt tid til å tenke på ting. Kanskje forholdet beveger seg for fort for ham. Kanskje han er under mye press fra jobben. Kanskje han har uløst familiedrama som trenger hans oppmerksomhet. Kanskje han bare vil sone ut og ta opp videospill.

Hvordan kan du vite om mannen din vil ha litt plass?

Uansett hva hans grunner er for å ha litt plass vekk fra deg, må du respektere hans ønsker hvis du vil beholde ham. Ingen kvinne vil starte romavgivende samtale, og det er helt normalt å ikke være oppmerksom på tegnene han gir av. Prøv å ikke gjøre den feilen og bare hør på hva han sier og gjør. Hvis du ikke har noen ide om hva du skal se etter, er det 10 tips at han trenger mer plass.

# 1 Han faller av rutenettet. Når en mann faller av nettet, vet du at han trenger tid vekk fra deg. Uansett om det ikke tar opp samtalene dine eller ignorerer tekstmeldingene, er ingen kommunikasjon det klareste hintet du kan få. Dette skjer vanligvis når menn føler seg fanget.

Menn kan være pussies i den forstand at de hellere vil forsvinne enn å konfrontere deg på hodet. Denne forsvinner handling av hans kan bety at han ønsker å forlate for godt, så hvordan du reagerer på dette vil i stor grad avgjøre om han blir eller går.

Hvis du kaster en hissy passform og kommer ned hardt på ham, gjør du hans beslutning så mye lettere. Prøv å øve forståelse og empati hvis dette skjer, og han vil innse hva en fangst du er. Bruk denne gangen bort fra hverandre for å reflektere over forholdet ditt eller for å ha litt "time". [Les: 20 ting gutta ønsker kvinner visste om menn]

# 2 Han lager sine egne planer. Når fyren din begynner å lage sine egne planer og ikke overholder deg, tar du det som et klart tegn på at han trenger litt plass. Når par er i et lykkelig og sunt forhold, er det vanligvis ikke noe spørsmål om hva som skal skje i helgen.

Det er et gitt at du skal tilbringe tid sammen, enten det er utplassert på sofaen eller på vei til stranden. Når han tar sine egne planer, går han ikke på en stalking, siden det bare skal presse ham lenger unna deg. [Les: 12 ting du gjør som ville få en fyr til å tro at du er en stalking]

# 3 Han feeds deg skurk. Ikke bokstavelig talt. Men som en sopp, fôrer han deg og holder deg i mørket. Mange menn ty til denne taktikken for å komme seg. Enten det lyver for deg og sier at han må tilbringe tid med sin mor som besøker eller at han har masse arbeid å gjøre og ikke kan møte deg i de neste ukene, er det ikke uvanlig at menn løgner.

Mange menn gjør dette bare slik at de ikke må forklare hvorfor, hvor, når og hvordan. Det er enklere å mate deg en haug med løgner enn å håndtere alle dine spørsmål. Hvis du finner ut at han løy til deg, konfronter ham, men gi ham den plassen han ber om. Det siste du vil gjøre er å gi ham en tøff tid rett før han er planlagt å tilbringe tid vekk fra deg.

# 4 Han nevner å ta en pause. Når fyren din begynner å snakke om muligheten for å ta en pause fra forholdet, er han allerede på sin måte, og trenger virkelig plass vekk fra deg. Selv om de fleste menn hellere vil falle ut av nettet eller lyve for deg, slik at han ikke trenger å håndtere alle spørsmålene, kan andre bare nippe problemet i budet og be om en offisiell pause fra forholdet.

Ikke panikk hvis dette skjer. Det betyr ikke nødvendigvis at han vil forlate deg, det kan bare bety at han føler seg overveldet og trenger tid. Gi ham litt tid på betingelse av at han planlegger en sit-down-snakk med deg når han har hatt litt tid alene. [Les: Hvordan lage en pause i din tjeneste og bedre forholdet]

# 5 Du argumenterer mer. Når du begynner å komme på hverandres nerver, går det helt nedoverbakke derfra. Hvis du finner ut at du kjemper mye mer enn vanlig, er det sannsynligvis en god ide å gå tilbake. Dette betyr ikke å gi inn i hans lunger om å ha tid til å ta av deg. Det betyr ganske enkelt at du gir forholdet ditt den tiden det trenger å helbrede.

Å gi hverandre litt plass vil være bra, ikke bare for ham, men for deg også. Don ¡¯ t avdekke viktigheten av å tilbringe litt tid fra hverandre. Gi dere muligheten til å savne hverandre, og ting vil bli mye bedre når du endelig bestemmer deg for å gå tilbake.

# 6 Han er aldri tilgjengelig. Når du har funnet ut at mannen din blir mindre og mindre tilgjengelig, være det følelsesmessig, fysisk eller begge deler, er det et klart hint at han vil ha sin plass. Ikke å bruke tid med deg, er den enkleste og enkleste måten å fortelle deg at han helst vil bruke sin tid til å gjøre noe annet.

Kanskje forholdet blir for mye for at han skal håndtere. Kanskje han har andre ting i hans sinn som ikke bør bekymre deg. Uansett, la han til sine egne enheter for å få seg sammen. [Les: 30 fakta om gutta som kan hjelpe deg med hva som er i tankene hans]

# 7 Han kansellerer på deg altfor mye. Enten det er å forsinke den ivrige forventede turen til museet sammen eller avbryte på datakveld igjen, kan du være sikker på at han ikke vil tilbringe tid med deg. Det betyr ikke at han bryr seg om deg. Det kan ganske enkelt bety at han trenger litt personlig tid.

Å tilbringe tid fra hverandre er ikke det verste noensinne, da det vil gi deg sjansen til å gjøre ting med kjærester, familie eller fokus på deg selv. Det er trolig akkurat det han trenger også, så bare la det være og ikke gjør for stor en avtale ut av det. Spør ham på forhånd om han trenger plass, og hvis han sier ja, gi inn til ham.

# 8 Han starter aldri planer. I likhet med at han ikke er tilgjengelig, kan du fortelle at fyren din trenger plass når han ikke gjør forsøk på å sette i gang planer med deg. Denne forandringen bør forsterkes enda mer, hvis han alltid var den som tok ledelsen for å planlegge datoene dine. Ikke ta dette på feil måte. Det er bare hans enkle måte å si at det er andre ting han vil gjerne gjøre uten deg.

# 9 Du kan føle følelsesmessig avstand. Enten du har vært sammen på lang sikt eller ikke, bør du kunne fortelle når mannen din føler seg følelsesmessig fjern. Du vil forstå at noe er galt, at han snakker mindre, initierer sex sjeldnere, og generelt virker mer upersonlig. Noen menn har en tendens til å stenge seg når de vil ha noe, men de vet ikke hvordan man ber om det. Hvis dette er tilfelle, kan det være bedre hvis du først bringer emnet med ham. [Les: 5 tegn på at du har å gjøre med en følelsesmessig fjern mann]

# 10 Han blir urettferdig ærlig. Noen menn vil ty til ren ærlighet når de har utmattet alle andre alternativer. Kanskje du bare ikke kunne ta tipset, eller han har rett og slett ikke tid til å spille spill. I alle fall bør du være takknemlig hvis mannen din har mot til å fortelle deg at han trenger mer plass. Berøm ham for det, og bare la han ha det han vil. [Les: 16 grunner kjæresten din er å være middel til deg]

Nødvendig plass betyr ikke nødvendigvis at han ikke vil være med deg. Han vil bare ikke være rundt deg i det øyeblikket. Etterpå kan han ta opp hvordan han virkelig føler seg om forholdet. Hvis han ønsker å gå, var han i det minste ærlig. Hvis han vil bli, så kan du virkelig si at fraværet gjorde sitt hjerte vokse fonder.

Populært emne