Nutribaby + - Ideell for hvert trinn av din foreldringsreise

Når du oppdager deg, er du gravid, blir helsen din og din voksende barn en topp prioritet.

Nutribaby + under graviditeten

Kroppen din gjennomgår mange endringer, og ekstrem tretthet er spesielt vanlig i tidlig graviditet. Når du er lav på energi og håndterer andre vanlige symptomer på graviditet, som kramper og kvalme, er den nye Babymoov Nutribaby + en stor hjelp. Den støv, blander og avrimmer ved å trykke på en knapp, slik at du enkelt kan servere smakfull og næringsrik mat som er ideell for deg og din baby.

Nutribaby + med din nye baby

Når babyen din kommer, kan Nutribaby + også brukes til å sterilisere og varme flasker. Den store kapasiteten betyr at du kan tilberede mat til hele familien, noe som gjør dette til et utrolig allsidig stykke kit.

Steaming er en utmerket måte å bevare næringsstoffer og vitaminer i maten, og hjelper deg og din baby trives og får næring som trengs fra måltider. Nutribaby + gir deg mulighet til å dampe mat for optimal tid, separat, takket være to store kokekar.

Vitamin B9, eller folsyre som det er mer kjent, er viktig for utviklingen av babyens nervesystem. Det finnes i grønn veg, som spinat. Du trenger også omega-3 fettsyrer for å øke sin kognitive og fysiske utvikling, og disse finnes i fet fisk som laks og makrell. Nutribaby + er en ideell måte å få fordelene av disse superfoodene på.

Nutribaby + for din nye moms helse

Maten du spiser etter babyens ankomst er like viktig for både etterfødt utvinning og amming. Spesielt jern-, kalsium- og laktogene matvarer, som korn. Fordelene ved å kombinere jern og vitamin C er godt dokumentert. Vitamin C arbeider med jern for å forbedre absorpsjon og effektivitet i å bekjempe infeksjoner. Brokkoli og kale er en rik kilde til vitamin C: Steam dem for en næringsrik økning.

Nutribaby + for avvenning

Når babyen din begynner å avvenne, vil den komplette Cooking Baby Food App hjelpe deg med å servere mange fristende, sunne, stadion passende måltider med Nutribaby +

Nutribaby + er tilgjengelig i en rekke ti forskjellige stilige overflater. Den leveres med en levetidsgaranti og kan kjøpes online hos John Lewis.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar