Tankefulle gaveideer å si takk til barnets barnehage lærer

Slutten av skoleåret nærmer seg, og hvis din totel forlater barnehage for å gå videre til "storskole", vil en gave trolig være på plass for sin nydelige barnehage lærer.

Etter to år sammen, vil de bli kjent med hverandre ganske bra, og la oss innse det, denne læreren er en stor del av det lille livet ditt! Men hva skal man få? Alle vil gå for en kasse med choccies, så hvorfor ikke gå for noe litt annerledes? Du kan gå ned i DIY-ruten og lage litt med pjokk, fra kaker til malte krus, til en mengde blomster laget av kort og fargerikt papir. Eller, hvis du vil kjøpe noe litt mer betydelig, takke henne og barnehage for alt sitt harde arbeid.

Her er noen gjennomtenkte gaveideer å si takk til barnets barnehage lærer ...

1. Butterfly Garden, Argos, £ 17.99

En levende sommerfuglhage er en flott gave til enhver barnehage klasserom, da det varer lenge, og vil fange oppmerksomheten til hvert barn som de ser på deres caterpillarer vokser. Lukeutstyret leveres med 5 larver og mye næringsrik mat for å sikre at de klekkes inn i vakre malte damens sommerfugler. I løpet av en periode på 5 uker hjelper småbarn med å mate og heve larver, før de omformede sommerfuglene slipper dem ut i naturen! I tillegg er det den perfekte tiden å kjøpe denne gaveen som caterpillarer er bare tilgjengelige mellom mars og midten av september. Gledelig lukking!

2. Foto- og videoprinter, £ 104, Life Print

Selv om på den kostbare siden, vil denne innovative gaveen tillate deg å skrive ut favorittbilder og videoer fra Facebook, Instagram og Snapchat! Ja, 2018 er her, og du kan til og med skrive ut video. Lifeprint's Augmented Reality Hyper-bilder gjør dine utskrifter magisk til liv i hendene dine. Vi er besatt av vår.

3. Mal din egen krus, £ 2,50, Amazon

Barnelærere sier at det er noe veldig spesielt med å motta en personlig gave fra en av elevene, da de kan holde det for alltid, og hver gang de bruker det, tenker de på den lille. Det er derfor å få din til å male et krus er den perfekte gave til den personlige berøring. Han kan male navnet sitt eller bare et lite bilde på det ved hjelp av dette settet - det er en herlig gest som sikkert kommer til å gå bra. Dette settet fra Amazon er kun £ 2,50.

4. Blomsterfrø, £ 1,49, Amazon

En annen veldig personlig ide er å gi barnehage læreren en pakke med blomsterfrø, slik som disse vakre Dahliaene du kan få fra Amazon. Fest et gavenotat fra den lille som sier, "Du hjalp meg med å vokse." Blomster er alltid en fin gave å motta og følelsen er sikker på å trekke på hjerte-strenger.

5. Personlig pute, £ 6,99, Amazon

Denne personlige pute fra Amazon er den perfekte gave til enhver barnehage lærer. Som kruset, er det noe de vil holde lenge og vil få dem til å føle seg varm og uklar når de ser det hver morgen på sofaen. Tilpass det med barnets navn for den ekstra berøringen.

6. Avslapping gave sett, £ 20, ikke på highstreet

La oss innse det, lærerne jobber veldig hardt, så hvis du virkelig vil takke henne for timene hun er satt inn, hvorfor ikke gå for en avslappende avslapningsgave fra Not On The Highstreet? Gi henne en gave av en velfortjent "meg tid" med dette luksuriøse settet, inkludert en ansiktsmaske med leire, et håndstort lys og en mineralbadinfusjon. Mmmm.

7. 'Sett føttene dine opp' sokker, £ 11.20, Ikke på highstreet

I tråd med avslapningstemaet, er disse "putte opp føttene dine" tilpassede sokker, en morsom gaveide for enhver hardt arbeidende barnehage lærer! Bare velg fargen du vil, personliggjøre med lærerens navn og forberede deg på å bli husket som foreldrene som tenkte på den mest kreative stede ...

8. Personlig bok, £ 12.71, Ikke på Highstreet

Nå kan du selvfølgelig alltid lage denne typen bok selv, men hvis du vil ha noe enkelt og greit at barnet ditt kan fylle ut, er denne personlige boken en god ide. Med sider som "dette er et bilde av meg" for barnet ditt å tegne, og adjektiver for å fylle ut om læreren din, som SUPER, BRILLIANT eller LOVELY, er dette en veldig tankefull gave som hans barnehage lærer vil verne om.

9. Tissue papir blomster, £ 3,99, Baker Ross

Hvis du vil gjøre DIY med gaveideen din, kan du lage en vakker stor haug med vevpapirblomster til barnehage læreren din. De er lyse, munter og vil vare lenge, da de ikke trenger å bli matet eller vannet ...! Her er et flott sett med alt vevepapiret og rørrensene du og din toto trenger.

Les mer:

Hvordan Prep Your Toddler For Nursery

5 spørsmål å spørre når du velger et barnehage eller childminder

Tilbake til barnehage etter sommeren? Gjør det en bris for dere begge

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar