Nûby Natural Touch 6 Pack of Feeding Bottles gjennomgang

Innhold

Nûby Natural Touch feeing flaske er laget av premium materialer og er lett integrert i en babyens rutine.

Den nippellignende spenen gjør produktet perfekt for blandede matere; Den er designet for å muliggjøre enkel låsing og de myke nubene på teatflaten er gode for beroligende ømme gummier. Den har også et avansert anti-kolikksystem med tre ventilasjonsventiler som tillater luft å strømme tilbake i flasken, noe som resulterer i en mer kontinuerlig tilførsel, selv om lufthullene i spenen noen ganger skaper en høy hakk, noe som kan distrahere noen babyer fra å mate uten forstyrrelse.

Flasken har en bred nakke, noe som gjør det enkelt å skje pulver inn uten å spyle, men lokket kan være litt fiddly; Hvis spenen ikke er justert med lokket, så vil melk lekke ved risting for å blande formelen. Måle markører på flasken kan være litt klarere, men ellers et fantastisk produkt som er god valuta for pengene.

Testet av mamma Kyra Hill, 26, fra West Midlands, mamma til Kian, to uker gammel. Hun sier:

'Dette har en god følelse. Kian sperret lett, selv om spenen var fast og ufleksibel. Kokende vann skapte trykk inne i flasken, slik at formelen spyttet ut av spenen og ventilasjonene. Men Kian virket i mye mindre smerte etter en feed. Og etter vikling hadde han en stor burp i stedet for flere mindre. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar