Nuby Bath Time Thermometer, Clock og Timer Review

Hva de sier: "Nuby 3-in-1 Bath Time Thermometer, Clock og Timer er et bad tid viktig. Denne multifunksjonelle enheten blinker og piper når vannet er for varmt eller for kaldt for ekstra trygghet. Den lettleste LCD-skjermen skjermen indikerer vannet eller romtemperaturen i enten Celsius eller Fahrenheit. Klokken viser tiden og timerfunksjonen hjelper deg med å overvåke hvor lenge babyen har vært i badekaret. Pluss det flyter i vannet for ekstra gøy! "

Testet av mamma Catherine Ledger for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil anbefale dette. Det er en god design og godt konstruert den digitale skjermen er enkel og klar til å lese. Termometeret tar gjetningen ut av badetid. Den har en timer på det, så du vet hvor lenge den lille har vært i badekaret for og også en klokke når den ikke er i bruk. Den er liten, fargerik og dobler som badetøy som gjør badetider så mye lettere.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Da den digitale skjermen er så klar og det er så lett å lese temperaturen, trenger du ikke lenger å teste vannet på albuen din og gjett om det passer for babyen din. Dette resulterer i en lykkeligere badetid og ingen tårer, da vannet er riktig temperatur. Timeren hjelper deg også med å holde oversikt over babyens tid i vannet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke tenke på noe jeg ønsker å bytte på Nuby Bath Time Thermometer, Clock og Timer for å gjøre det bedre. Nuby Bath Time Thermometer, Clock og Timer er så godt designet, lyst og fargerikt, det gjør alt du trenger for å gjøre det enkelt og raskt å gjøre badetidene glatt og sørge for en lykkelig baby.

Testet av mamma Jessica Warren for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til venner for sine barn. Termometeret har gjort bad tid noe å se frem til for min smårolling, han ser nå etter sin skilpadde før noe annet og nyter å vente på tallene som kommer opp. Det har også gjort bading min nyfødte mindre stressende som jeg nå vet at hennes bad er den perfekte temperaturen og ingen sjanse for at det blir for varmt. Det er lett å rengjøre, en lekfull design og liten nok til å holde med badedykkene våre.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Badekildpadden har oppfordret min pjokk til å ta varsel om varmt og kaldt, spesielt når han kjører et bad for sin søster. Det har gitt oss all komfort i å vite at badet er en trygg temperatur for vår lille jente og timeren har ikke bare hjulpet med å sørge for at hun ikke er i lang nok til å bli kald, men ga meg en måte å få pjokk ut av hans bad når han prøver å forsinke å gå til sengs!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Å vite at begge mine barn er garantert å ha et bad som er den perfekte temperaturen uten å få innsats fra meg, er veldig beroligende og tar noen bekymring unna. Jeg er ikke sikker på hvilke andre produkter som er i kategorien for sikkerhet, men dette produktet har hjulpet oss fra den første dagen vi mottok den, og nå bruker vi den minst to ganger om dagen for å sikre at våre små er trygge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar