Ikke klar for forhold? 7 Legitime grunner til at det er greit

Dating kan være en tøff mutter å knekke og fører mange til å lure på hvorfor plager. Her er syv grunner til at du ikke er klar for et forhold.

Du ser alt rundt deg: par i kjærlighet. De deler popcorn på kino, kyss i t-banen, og spam deres sosiale medier med parquizzer og bilder. Med all den romantiske lykke og lykke som ser ut til å fylle luften, begynner du å lure på "Er det rart hvis jeg ikke er klar for forhold?"

Det er nesten et evigvarende press fra venner og familie for å kaste deg opp i det øyeblikket du blir singel. Alle synes å ha den perfekte kampen for deg i adresseboken og er mer enn villige til å sette deg opp på en blind date. Selv med alle tilbudene som kommer, vil tanken om å være i et forhold få deg til å ta en stor olnøt.

Dating er ikke alt det er sprakk for å være. Oftere enn ikke det er for vanskelig eller nervepirrende å være morsomt. Her er sju legitime grunner til at du ikke er klar for et forhold akkurat nå.

Ikke klar for et forhold, og her er hvorfor

Du er nesten vant til det nå. Du forteller folk at du ikke er interessert i dating. De gir et forvirret uttrykk etterfulgt av en av anger for livet du har valgt å leve alene. Sannheten er at å være singel er helt kul. Det er mer til liv enn å bli gift og gift. Dette er noen av de vanligste årsakene til at folk setter kibosh på shacking.

# 1 Du har hatt en dårlig opplevelse. Dårlige erfaringer i romantiske relasjoner jord din interesse for å ha en gjentakelse økt. Vanlige grunner til en dårlig opplevelse kan være alt fra:

-Sjalusi -Controlling behavior -Utroskap -Bad sex -Neediness -Avhengighet -Dealing med overfall

Det er ikke akkurat minner som snurret med regnbuer og enhjørninger. Selv om Mr. eller Miss Perfect blir dangled som date-worthy rett foran dine øyne, tenker du tilbake på din tidligere erfaring og cringe. [Les: Hvordan være single etter et langt forhold: 16 måter å starte over]

# 2 Du er aseksuell. En stor grunn til at du kanskje ikke er interessert i dating er at du kan være aseksuell. Asexualitet er vanligvis brukt som paraplybegrep for noen som ikke føler seg seksuell tiltrekning for noe kjønn. Dette betyr ikke at aseksuelle mennesker ikke kan ha sex eller være i relasjoner, men noen har rett og slett ingen interesse i å gjøre det. [Les: Identifisere med grå aseksualitet i en verden av sex]

# 3 Du har nettopp kommet ut av et forhold. En av de største grunnene til at folk ikke er klare for et forhold, er fordi de allerede sykepleier et knust hjerte. Enten du var den som gjorde dumping eller du var på den uheldige mottakelsen av en oppbrudd, tar helingsprosessen en uke, en måned, ett år eller flere år for noen mennesker.

Å gå gjennom en oppbrudd gjør ikke akkurat at du vil komme tilbake i ringen. Svært som hvordan en dårlig natt med spøkelse gjør at du utbryter: "Jeg vil aldri drikke igjen!" Å komme ut av et dårlig forhold kan få deg internt å føre krig mot ideen om å være med noen ny.

# 4 Du har nok problemer. Visst, dating kan være fint, men det kan også være likt et hardt spark i de ordspråklige buksene. De fleste romantiserer relasjoner og glemmer å nevne at når du knytter en annen person til livet ditt, legger du til alle sine problemer og personlighetstrekk også.

I noen tilfeller kan dette være en god ting. For eksempel daterer noen med en innbydende familie og forbindelser deg opp til nye opplevelser personlig og profesjonelt. Å dele noen med en positiv positiv personlighet gni på deg og styrker deg i de vanskelige tider. Dette betyr også når noen er alkoholist, gjenoppretter narkoman, total perv eller et trengende, følelsesmessig vrak ... du får bære all den bagasjen med deg.

Hvis du har nok personlig bagasje eller problemer du jobber gjennom, er det definitivt ikke på tide å bruke deg til andres problemer. [Les: Hvordan være lykkelig alene: 20 måter relasjoner er overvurdert]

# 5 Folk stimulerer ikke deg. Uansett hvor mange datoer du har vært på, folk bare interesserer deg ikke. Så langt du er bekymret, må du være en romvesen fordi du ikke har noe til felles med noen du møter.

Fint som de er, de bare ikke sjarmerer deg eller får deg til å føle deg noe annet enn kjedelig. Være det, de er sportsfanatikere der du ikke engang kan nevne en hockeyspiller, eller de er altfor besatte med å bli liggende. Folk setter deg av, og det er greit, bare så lenge du ikke er arrogant over det.

Dette betyr bare at du kan være lykkeligere alene å vite at hvis du møter noen en dag som fanger din interesse, kommer denne personen til å slå på sokkene dine.

# 6 Den faktiske dataprosessen suger. Evaluering av underteksten av en hel kveld for å dechifere om noen kittler din fancy er en stor beslutning som ikke alltid er morsomt. Det er ikke å si at det ikke er folk som liker spenningen til den første datoen. For disse menneskene er det magi bak det første delte latteret, den endeløse samtalen, og de nervøse sommerfuglene som kommer på slutten av natten når de innser at det er noe spesielt der.

For andre er den første datoen et fryktelig ritual som bør avskaffes.Å finne ut hva du skal ha, hvor mye du skal spise, så vel som en gjensidig fornøyelig aktivitet, og å lage en rivende samtale med noen du ikke vet om, er ... Vel, stressende, minst sagt. [Les: 13 moderne dating trender du trenger å dumpe umiddelbart]

# 7 Du er nok for deg. Denne grunnen kan sjokkere noen mennesker, men du liker faktisk å være i ditt eget selskap. Forholdet du lager med deg selv er en av de viktigste som du noensinne har. Å like deg er det første skrittet du vil gjøre mot å være en bedre venn, slektning, og elsker en dag bør du velge.

Men i mellomtiden liker du å lytte til musikk, skrive, spille videospill, journalling, se på TV, trene, meditere og lese alt av deg selv. Som Steve Harvey sier: "Jeg vil helst være glad for meg selv enn elendig med noen andre."

[Les: Enkelt for livet: Nyt turen og finn den underveis]

Det er mange legitime grunner til at du ikke er klar for et forhold. Uansett hvilke grunner du har, bør du ikke svare på noen om hvorfor du velger å forbli single. Du gjør deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar