Ikke interessert i dating? Hvorfor det er normalt å føle seg slik

Innholdsfortegnelse:

Ikke interessert i dating? Hvorfor det er normalt å føle seg slik
Ikke interessert i dating? Hvorfor det er normalt å føle seg slik
Anonim

Så hva om det forvirrer andre mennesker! Hvis du er i orden med å være alene og ikke interessert i dating, gjør det som føles riktig for livet ditt.

Du er ikke interessert i dating, noe som de fleste ikke vil få. Det er mange ting som folk må tåle her på jorden. To av de vanskeligste tingene? Begge er forelsket og mister kjærligheten.

Å være forelsket er kjempebra når det går på den riktige måten. Men det er det verste i verden når det ikke er det. Å miste kjærlighet føles ensbetydende med å savne et lem. Et øyeblikk er en kritisk del av deg akkurat der ved din side, det neste øyeblikket er det ikke. Likevel skal du bare plukke opp og fortsette.

Hva driver denne interessen?

Hvis du ikke er interessert, bør du aldri la noen få deg til å føle at du mangler noe. I virkeligheten ser du deg rundt og ser at du nyter livet like mye, om ikke mer enn alle de som forteller deg hva du mangler.

Hvis du ikke er interessert i dating fordi du har blitt skadet før og er redd for å bli skadet igjen, vil du kanskje revurdere. Vi går gjennom en masse vondt for å gjenkjenne når ting er gode.

Hvis du aldri prøver å elske, så mister du fra begynnelsen. Hei, det er ditt valg, og jeg får det helt. Før du slutter å prøve og leve alene, undersøk hvorfor du ikke er interessert og se om det er hva du vil, eller hvis det er noe annet som kjører ditt ønske.

9 grunner kan du si at du ikke er interessert i dating

Hvis du er noen som ikke er interessert i dating, får jeg det helt. Forhold er ikke for alle, selv om du aldri har hatt ting gå galt. Det er bare noen mennesker som helst vil være alene.

Problemet de fleste har når de ikke vil datere, er at det er mange mennesker i livet som kontinuerlig prøver å finne ut hvorfor, overbevise dem ut av det, eller psykoanalysere hvordan de kan "fikse" deg. Sannheten er ikke at alle er ment å være i et forhold, ha barn, eller til og med finne kjærlighet.

# 1 De har blitt skadet så ille at de ikke er interessert i å gjøre det igjen. Noen ganger blir vi forelsket super hardt og tror at personen er vår sjelefrende. Ting fungerer ikke alltid slik vi ønsker.

Det jeg har lært om "til døden gjør oss del" betyr ikke alltid at dere vil være sammen til døden. Noen ganger kommer døden mye tidligere enn vi vil ha det til. Det finnes alle slags måter vi kan bli såret i kjærlighet. Ikke dekk sårene dine så stramt at de aldri kommer til å rive over.

Hvis du presser andre mennesker bort for alltid ut av frykt for å bli skadet igjen, vil du aldri få oppleve den fantastiske følelsen du opplevde da du var forelsket. Selv om det er besvimt av følelsen av vondt eller svik, er kjærlighet en følelse som ingenting annet på jorden. Kanskje du burde oppleve det igjen. [Les: Hvorfor gjør kjærlighet vondt når det går dårlig?]

# 2 Deres foreldre hatet hverandre. Jeg forstår. Mine foreldre likte ikke så mye hverandre. Ok, de likte ikke hverandres periode. Jeg husker å vokse opp med å tenke på deres forsmak for hverandre, akkurat hva parret var som.

Men det er det ikke. I mine mange år på jorden har jeg møtt mange par som følger med fabelaktig. De elsker hverandre mer enn de elsker sitt neste pust, og de respekterer og vil ha det beste for hverandre. Ikke anta at du vil følge i foreldrenes fotspor. Hvis du ikke er interessert i dating på grunn av dine rollemodeller, finn du nye.

# 3 De har blitt utnyttet av. Hvis du trodde det var kjærlighet bare å finne ut at det egentlig ikke var, så kanskje du tror at ekte kjærlighet er en illusjon. Det er det ikke. Virkelig kjærlighet eksisterer. Du fant ikke den rette personen. Når du blir utnyttet, løyet til eller lurt på, kan du ha bestemt at kjærlighet ikke er ekte, men det er.

Jeg har sett det; Jeg har levd det. I stedet for å velge å ikke være interessert i dating, kanskje bare velg bedre og ta det tregere neste gang. Du trenger ikke å gifte deg med noen hvis du daterer dem. Bare ta det sakte og vær venner først. [Les: Hva er tvilling sjeler? 16 tegn for å vite om du har funnet din]

# 4 De vil fokusere på arbeid. Hvis du er mer interessert i en kampanje på jobben enn dating, er det helt kult. Du trenger ikke å bli distrahert av dramaet om å ha et forhold hvis du vil fokusere livet ditt på noe annet.

Du kan finne belønningene du får fra arbeidet ditt, gi deg nok tilfredsstillelse i livet. Ingen definerer hvilken lykke og suksess som ser ut, men deg. Hvis du allerede har begge, eller vet du kan uten en kompis, så mer kraft til deg!

# 5 De vil ikke ha barn. Hvis du ikke vil ha barn så hva er poenget med dating og å finne en kompis, ikke sant? Hvis du ikke vil ha barn, er det mange mennesker der ute som sannsynligvis føler det samme.

Forhold, selv ekteskap, er ikke et hjem i forstedene, en minivan eller en haug med barn. Finn noen som ønsker de samme tingene i livet. Eller vær singel, bruk ikke det som din unnskyldning for ikke å komme nær.

# 6 De er lei av dramaet. Jeg kommer på denne. Forhold er aldri drama-fri. Jo, de starter alle spennende og morsomme, men de går gjennom mange transformasjoner, og de er ikke enkle, det er sikkert.

For å få et forhold til å fungere, må du sette inn tid og krefter. Og hvis du bare ikke er interessert i dramaet, får jeg det helt. Hvis du vil ha et dramafritt liv, så kan ikke dating være svaret for deg. [Les: De forskjellige typer kjærlighetsfeller og hvordan man kan unngå dem]

# 7 De vil ikke svare på noen. Den beste følelsen er å kunne ta beslutninger for deg selv og gjøre dine egne ting. Hvis du vil se porno, kjøpe en bil som er for dyr, eller gå bort i helgen, uten å ha noen til å svare på, er en av de mest frigjørende tingene på jorden.

Bare å være ansvarlig for deg og ikke å ha noen behandler deg i fangenskap eller som et barn er utrolig. Hvis du vil leve det enslige liv, har du det.

# 8 Ekteskap er ikke noe de noensinne vil ha. Når du daterer noen lenge nok kommer det en tid når ting går videre og langsiktige alternativer må diskuteres.

Mange mennesker er ikke interessert i dating fordi de ikke vil gifte seg eller ha en langsiktig partner. Saken er, du kan dato og ikke må være bundet til noen for alltid. Eller du kan velge ikke å danse noen og bli alene, så du trenger aldri å ha «snakkesamlingen». [Les: Skal du gifte deg? 14 måter å vite om det er for deg]

# 9 Du har aldri noen gang koblet til noen på den måten. Det er noen mennesker som bare ikke føler en forbindelse med andre mennesker. Loners er folk som liker å være alene. Det er ikke slik at de ikke finner noen til dato, det er at de ikke er interessert i dating. Det er et helt fornuftig alternativ og valg. Hvis du er noen som liker å være alene, så er det din beslutning å gjøre.

Hvis du er noen som ikke er interessert i dating, har du sannsynligvis alle i livet ditt, og prøver å overbevise deg ellers. Spørsmålene som flyr på noen som sier at de ikke vil dato kan være uendelige, men leve livet ditt slik at det gjør deg lykkeligst.

[Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være veldig moro også]

Det spiller ingen rolle om andre tror at de har den perfekte jenta eller jenta til å introdusere deg, hvis du ikke er interessert i dating, bare si "nei, takk".

Populært emne