North West gjør hennes Modeling Debut - Bruk Chanel, selvfølgelig ...

Innhold

Kanye West og Kim Kardashian's bub North har allerede fått en designer garderobe å dø for, og nå har den enårige laget sin modell debut - kledd i Chanel ikke mindre.

Nord, som allerede har vært omtalt i motebibel Vogue, stjerner i det nye nummeret av Carine Roitfelds magasin CR Fashion Book. Det svarte og hvite fotografiet, tatt av Michael Avedon, utgjør en del av spredningstitlene 'Legends', feirer ukonvensjonelle stilikoner.

LES MERE: KIM KARDASHIAN "HOPPET Å FÅ RIKTIG" MED BABYNUMMER TO Fashionista-in-the-making er skutt med en krem ​​Chanel cardi i redaksjonen med en Camellia-brosje og en mini-studded bag. Bildet ved siden av bildet lyder: 'Det er aldri for tidlig å bry seg om mote!', Et sitat fra Karl Lagerfeld. Det er klart at tot er allerede ganske behagelig foran kameraet (neppe en overraskelse med virkeligheten viser stjerner som foreldre) og selvdrottning Kim har til og med avslørt at Nord har mestret "duckface" -puten.

LES MER: BABY NORTH STEALER SHOW AT KIM KARDASHIAN OG KANYE'S US VOGUE COVER SHOOTNår hun snakker om dagens show, sa Kim: "Når hun er klar over at det er et kamera hun gjør dette, står det ansiktet - som dette seriøse, som anda lepper og stirrer, det er så søtt." Elsker den lille en av kameraet? Gi oss beskjed nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar