Ingen unnskyldninger trening 8

Hvis du følger en fettfallsplan, men du er opptatt av å se resultatene enda raskere, vil denne treningen sette deg på rett spor. Det er en alvorlig tøff fettlokkende økt som vil sprenge kroppen din - og brenne masse masse uønsket mageblubber.

Treningen

Du vil trenge en vektet vest (10-20kg) som du vil ha på hele første runde, og ta den av for å gjenta hele kretsen. Du må tid hvor lang tid det tar fra begynnelsen av første runde til slutten av sekundet. Du vil også trenge en 50-60cm høy boks og gymnastic ringer hvis du vil utvikle seg i dukkert. I alt skal du gjøre 10 runder med en vest, 10 uten.

Øvelser

Dead hang chin-up x2 - Disse må være fra en død hengeposisjon til å telle som en rep.- Fokus på en sterk albue-stasjon som brystet tar sikte på baren. - Hvis du har en veske av god kvalitet (prøv raptorweightvest.com) det vil føles nærmere kroppen og bør bli bedre på plass.Invertert press opp x4- Hold gluten stramt for å hindre belastning på nedre rygg, spesielt når du bruker vest. - Fødtene skal holde seg sammen på toppen av boksen.Box hoppe x6- Utvikle med en rask hip-stasjon.- Gå ned i stedet for å hoppe for å spare overflødig belastning på knærne.Dip x8- Ved å bruke parallellstenger blir det mer stabilt.- Hvis du føler deg sterk, fortsetter du til gymnastikkringer.Squat x10- Ikke ha vestet for stramt eller pusten din vil bli svekket.Løpe- Konverter din totale tid i sekunder for begge runder til målere. Sett den vekterte vesten tilbake og kjøre for den avstanden. - Den andre runden skal være raskere, selv om du blir trøtt, fordi du er lettere. - Du kan erstatte en rad for en løp.

Hvem er mannen?

Andy McKenzie er en UKSCA-godkjent styrketrener og styrker og conditionspesialist for Kinetica Sports og mannlig grooming selskapet Poised, samt å være en sponset idrettsutøver med Liquid Grip. For flere av Andys treningsøkter besøk ironmacfitness.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar