Ingen unnskyldninger trening 2

Gym er opptatt, alle maskiner er tatt, men det er en ensom dumbbell og nok plass til å ligge ned. Tid for et monster av en full body workout - ingen unnskyldninger: fall av maskinene. Denne treningen har tre trekk, en overgang og en burpee straff hvis du taper vekten. Du må gjøre 55 reps ved hjelp av et stigeformat for hver side av kroppen. Så utfør ti reps av hver øvelse på den ene siden, overgang, gjenta ti trekk på den andre siden, og slipp deretter en rep for neste sett til du har kommet ned til en en-rep-sett. 

Bevegelsene

Dumbbell snatch- Start fra hengeposisjonen, dumbbell rundt knehøyde med bryst opp og ryggrad i linje.- Kjør fra hoftene mens du løfter hodet over hodet ditt i fangstposisjonen.- Senk håndtaket til skulderen med håndflatene vendt innover, før du går tilbake til gulvet.Dumbbell trykk trykk- Med dumbbell hviler på en skulder, dypp hoftene med vekt på dine hæler og kjør opp hardt å skyve dumbbell overhead.- Hold i to sekunder før senking under kontroll.- Klem glutene mens du trykker og holder vekten over hodet ditt.Front knebøy- Hold hantelen i startposisjonen fra trykkpressen, legg ned i en knebøy og fokus på å holde brystet opp og vekt gjennom hælene dine.- Pause i to sekunder nederst.- Tenk kontroll, stopp og pop for å lede rep tempo. 

Overgangen

- Skyv vekten over hodet slik at armen er rett og holde fokus på den hele tiden.- Hvis det er i venstre hånd, omvendt lunge med høyre ben, slipp kneet til gulvet og legg høyre hånd ved siden av den.- Skyv høyre fot fremover og synke ned til du er i sittende stilling.- Legg deg tilbake, flytt dumbbell til motsatt hånd, reverser bevegelsen og stå opp. 

Straffen

- Hvis du velger en 20kg dumbbell - 20kg er minimumsvekten for økten - og den berører gulvet (ingen hviler på føttene heller), vil en straff på 20 burpees skape noe PAL (smertestøttet læring).- For en vri, prøv å gå fem meter etter hver overgang. Forbered deg på mange burpees.

Andy McKenzie bio

En tidligere militær fysisk trener, 'Iron Mac' spesialiserer seg på funksjonell styrke, sportsspesifikk trening, skadeforebygging og ernæring. I 2010 satte han sin styrke til testen ved å vinne UK Strength & Power møtet. McKenzies råd: "Ikke tillat unnskyldninger å krype inn i treningsrutinen når du er borte fra treningsstudioet. Du står i det opprinnelige og beste treningsverktøyet - din egen kropp! Lær å mestre din egen bevegelse, og du vil raskt innse at det er den ultimate måten å forbli skadefri og holde deg i god form uansett hvor du er. Ingen unnskyldninger.' Finn ut mer på ironmacfitness.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar