Ingen kontakt med Ex eller Kontakte en Ex?

Innholdsfortegnelse:

Ingen kontakt med Ex eller Kontakte en Ex?
Ingen kontakt med Ex eller Kontakte en Ex?
Anonim

Å kontakte en ex kan virke fristende, men er det bedre å ikke ha kontakt med en eks? Finn ut om din ex er lett i dag, men er å kontakte din ex noe du burde gjøre? Finn ut hva som kan skje her.

Klikk her for å lese introduksjonen på googling en ex og hvordan å gå om det.

Å kontakte en ex kan være spennende og tisse induserende, men er det bedre å ikke ha kontakt med tidligere kjærester og kjærester?

Eller er det bedre å nå ut og si hei?

I disse dager er livet ikke så enkelt og enkelt som det var et tiår siden da det ikke var google, facebook eller twitter.

For ti år siden, hvis noen brøt sammen med deg og gikk ut av livet ditt, var det det. Du ville ikke ane hvor den personen ville være eller hva de gjør.

Det var ingen kontakt med exes og ingen måte å vite hva de var opp til. Den eneste merkelige tilfeldigheten var hvis dere begge rammet inn i hverandre, mange år senere.

Men så smertefullt som den plutselige forsvinden ville være, ville såret helbrede og vi ville føle oss bedre etter en stund. Det var som å trekke ut en tann når vi ikke ser. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Ingen kontakt med exes eller kontakte en eks?

Med adventen av sosiale nettverkssider og enkel tilgang til omtrent alles livs- og personopplysninger, ignorerer du en eks eller unngår kontakt med din eks, er det en av de vanskeligste tingene å gjøre.

Våre exes er rundt oss, og alt vi trenger å gjøre er google deres navn for å se hundrevis av sider av deres personlige detaljer skvett over hele siden. Det er frustrerende å se exes, og likevel vanskelig å holde seg borte fra en eks, spesielt en som du fortsatt er forelsket i. [Les: Hvordan komme over en eks]

Hva skjer når du prøver å kontakte din eks

Alle av oss har faktisk søkt etter en eks, minst noen ganger i våre liv. Her er noen Google og sosiale nettverk historier om bittere gjenforeninger og søte forbindelser.

Overarbeidet ex-finder

Jeg går ikke på jakt etter ekses på nettet. Jeg er altfor overarbeidet for å ha den slags fritid, men jeg hadde en fyr som jeg spesielt likte. Jeg kunne ikke virkelig finne ham på google, men jeg fant ham på et fellesskapsside. Jeg har ikke kontaktet ham, men han bor i en annen by.

-Rita, 31

Dårlig telefonsamtale

Jeg har alltid ønsket å kontakte min ex fra videregående skole. Vi gikk ut kort mens vi var begge i niende klasse. Jeg fikk nummeret hennes ved å sende en av vennene hennes fra college via facebook. Men en telefonsamtale var alt som tok meg til å innse at det var den verste feilen hun ringte henne. Hun ropte faktisk på meg for å ringe henne! [Les: Elsker minner og kjærlighetsbrev]

-Sebastian, 22

Rekindling gamle saker

Jeg nettopp surfer på nettet for noen år siden, og jeg så navnet på min ex på et av sidene. Det var ikke henne, men etter en times søken fant jeg til slutt min eks. Vi var forelsket i hverandre fra en alder av femten til tjue, før vi måtte dele måter etter å ha flyttet til forskjellige byer. Jeg kontaktet henne gjennom vennen hennes og til slutt møttes til lunsj. Det var flott å se hverandre. Men vi er nå 40, gift og med barn, og vi kommer ikke til å være noe mer enn venner.

-Chuck, 40

Gamle kjærlighetshistorier

Jeg har hatt mange av mine gamle kjærester søk meg online. Jeg har møtt noen av dem, og nesten alltid har det vært ganske søtt og fint. Jeg elsket å møte dem, men ja, min nåværende kjæreste var ikke så glad for meg å komme tilbake i kontakt med mine exes.

-Deb, 34

Kjærlighet ved anhengets syn

Jeg var på utkikk etter vennene mine på Facebook, og så at min ex-kjæreste var der også. Jeg sendte henne en vennsforespørsel som hun straks aksepterte. Da jeg gikk inn og sjekket bildene hennes, så jeg at hun fortsatt hadde på seg anhenget jeg hadde gitt henne. Vi begynte å snakke igjen, og til slutt falt tilbake i kjærlighet. Vi var begge hverandres første partnere. [Les: Teenage love stories]

-Richard, 27

Wonder årene

Jeg har funnet flere gamle venner på nettet, og det har vært bra. En eller to returnerte ikke meldinger. Det beste var jenta som bodde over gaten til vi var 13. Jeg hadde en forelskelse på henne. Tjue år senere, vi endelig datert i et år, og vi er gode venner nå.

-Jak, 35

Matchende statistikk?

Jeg fant min eks online på match.com da jeg surfer på potensielle datoer. Den grisen visste ikke at det var meg. Han løy om sin alder, statistikk og liker … En gang en taper, alltid en taper!

-Isabel, 23

Usynlige gleder!

Jeg har bare hatt en ex så langt, og det er jeg også glad for. Hver gang jeg har prøvd å google hans navn, kommer jeg ikke over noe annet enn en facebook-side der jeg ikke kan se noe. Jeg tror jeg er heldig på en måte. Enten er han for opptatt til å bli sett på nettet, eller en komplett loser.

-Naha, 23

Kjæresten er fortsatt i live!

Jeg googled om min ex og les en av hans blogger der han snakket som om han var Marilyn Manson! Han ville tydeligvis drepe seg selv, fordi verden var ødelagt. Han pleide å være på den måten tilbake på skolen, derfor dumpet jeg ham i utgangspunktet. Men selv nå, så mange år senere? Det var litt latter. Han må være veldig dum eller klumpete for en fyr som har spilt om å ha lyst på å drepe seg selv i årevis, men har blitt smurt hele tiden! Hvordan i helvete er han fortsatt i live ?!

-Ashley, 25

Freaky obsessions!

Jeg fant meg selv å grave opp informasjon om en nydelig blokk, jeg hadde en tøff fling med og hans nåværende kjæreste. Jeg pleide å google informasjon om ham og kjæresten sin hver eneste dag. Jeg opprettet en falsk facebook-konto og ble venner med dem begge, og tilbrakte timer hver dag gjennom livet. Det var bare irriterende patetisk!

-Side, 29

Bekymring ex

Noen ganger kan fellesskapssider være en stor hjelp for oss. En eks av meg bodde i Japan, under tsunamidens tid. Jeg var bekymret hvis hun var i fare, men takket være noen nettsteder, ble jeg kjent med at hun var ok. Jeg så henne skrape hennes venner neste morgen. Det er trist at hun ikke vil holde kontakten med meg.

-Brian, 22

Feil minner!

Jeg har alltid hatt gode minner om kjæresten min, selv om vi hadde brutt opp for noen år siden. Men alt forandret seg da jeg prøvde å kontakte henne på sin nye blogg som jeg kom over. Den verste delen, jeg var forferdet for å se at hun hadde nevnt meg som en av de verste tingene som skulle skje i hennes liv, om rykket jeg var, og om hvordan jeg pleide å jukse på henne da vi var sammen. Hun løy til og med at jeg ikke var velutrustet! Og jeg likte henne likevel alle disse årene …

-Victor, 22

Å kontakte en ex kan ha sine egne minner, både søte og bittersøde. Så er det bedre å ikke ha kontakt med en eks? Ingen vet sikkert. Kontakt din eks, som å elske deg selv, er en opplevelse som er til hver sin egen!

Populært emne