Ni måneder gravid - alt du trenger å vite

Måned ni av svangerskapet ... der du setter din ut av kontoret, men telefonen stopper ikke.

Det er et tilbud du kanskje har sett delt på nettet, det går slik:

'Hver måned har i gjennomsnitt 30-31 dager ... unntatt den siste måneden av graviditet som har 1,453 dager'.

Og det oppsummerer virkelig ditt liv akkurat nå. Denne måneden vil dra. Det vil være de lengste 4 ukene eller så i livet ditt, men se hvor langt du har kommet! Det er en spennende flimmer av noe som ser ut som lys på enden av tunnelen.

Din teeny bønne har svulmet deg til størrelsen på et prisvinnende gresskar (eller to), og du er uker unna å møte ditt vakre barn. Ja dine føtter og ryggsmerter akkurat nå, men du har rokket denne graviditeten, selv når det ikke har følt seg slik og målstreken er i sikte.

Denne måneden vil bringe noen av tingene du har lengt etter.

Først opp, barselsorlov!

Du har kanskje sluttet å jobbe før ni måneder, eller du kan vente litt lengre, men de fleste kvinner holder det ut av kontoret på rundt 4 uker før forfallsdagen, og når det skjer, er det som fredag ​​for å avslutte alle fredager (uten alkohol, hælene og 5am gange av skam).

Måned ni kan være lengst, men det er også kanskje den mest spesielle - dette er på tide å virkelig spenne spenningen, så vel som ta deg tid til å hengi deg til dine lateste begjær. Det er ingenting som glede du vil føle deg gjennom din slitne kropp mens du smugler inn i sofaen, med de malteserne og den boksen som er klar over at du kan bli der hele dagen. Og du kan gjøre det igjen i morgen! Bliss er en underdrivelse.

Ved måned ni kan du legge merke til at folk begynner å se på deg annerledes - litt som de føler seg lei for deg mens du waddle rundt og sliter med å stå opp. Du kan gjøre en av disse to tingene: Fortell dem at du ikke er eldre eller syke, og å slutte å se på deg slik. Eller omfavn det! La dem gjøre ting for deg ... det vil ikke vare evig.

Oh, men da er det endeløse telefonsamtaler og tekster som blir litt vanskeligere å ta opp med, spesielt hvis du er over forfallsdato og opptatt med å spise karriretter eller gå opp i åsene.

Er den babyen ikke her ennå? de chime eller 'noen twinges?'

'Erm, ja mye av blomin' twinges faktisk, men fortsatt ingen baby så tilbake ".

Disse lange dagene og kvelden å avverge velmenende meldinger og lurer på, når du legger deg til sengs, om i natt blir natten, synes å gå igjen og igjen. Uttrykket groundhog-dagen gir endelig mening for deg.

Hva å lese neste:

Graviditet helsemessige forhold

Du står i det nymaltte barnehagen dag etter dag, i et stille, ryddig hus, ser på hauger med uåpnede bleier, pene små stabler med nyfødte vester og en perfekt opprettet barneseng, knapt i stand til å tro at en baby virkelig vil være med du når som helst nå. Den store bumpen, den vriende innsiden og den rasende halsbrann er fortsatt ikke nok til å helt overbevise deg om at dette skjer, og det vil ikke synke inn før du holder din squidgy baby første gang.

Du kan være i måned ni, men du er fortsatt i verden av ukjente. Du har ingen anelse om fødselen vil skje, hva babyen din vil veie, vil hun ha hår? Hva vil det føles? Vil du ha en epidural? Vil du poo? Åh, du har tenkt på det, innrøm det. Se, det skjer for noen mennesker og ikke for andre, og mens du kanskje finner dette vanskelig å tro, når tiden kommer, vil du ikke bry deg mindre.

Uansett kan du ikke bekymre deg for det nå fordi det er brann. Det er i brystet ditt, og det har vakt deg opp fra en bizarre drøm om en barnevogn som løper vekk nedover et fjell. Nå vil du føle at du har aksjer i en bestemt halsbrannsmedisin, og selv om du svelger det igjen, får du gag, du får virkelig gjennom det! Og når du nevner hvor ille det er for alle, sier de alle det samme, ikke de? 'Ooh det betyr at babyen vil ha mye hår!'.

Midt i alle disse oppturer og nedturer er det en ting som er satt i stein og forseglet som skjebne uten at du har en anelse. Tantalizingly nær horisonten er babyens bursdag og plutselig nesten uten advarsel, den kommer fram og ventetiden er over.

Så det aller beste med måned ni er at når du blir tøff, vet du at neste måned vil du se på ansiktet (og eksploderende bleier) av den lille.

Du har gjort det, sammen og nå begynner moroa virkelig.

Vil du lese mer graviditet måned for måned blogger?

En måned gravid

To måneder gravid

Tre måneder gravid

Fire måneder gravid

Fem måneder gravid

Seks måneder gravid

Syv måneder gravid

Åtte måneder gravid

Eller besøk vår graviditet uke etter uke seksjon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar