Ni utfordringer å ta på med treningsjentaen din

Innholdsfortegnelse:

Ni utfordringer å ta på med treningsjentaen din - øVELSER 2023
Ni utfordringer å ta på med treningsjentaen din - øVELSER 2023
Anonim

Å ha en vanlig gymkompis gjør opplæring bedre på nesten alle måter. Du er mer motivert til å gå på treningsstudioet fordi du ikke vil slippe noen ned, og det er langt morsommere når du faktisk er der. Du kan til og med snakke om den repeterende elektroniske musikken pumpet i alle treningsstudioer i Storbritannia.

Opplæring med en venn legger også naturlig til et konkurransemessig element i øktene dine, selv om ingen av dere er villige til å innrømme at du har det beste ut på din BFF på benkpressen.

Du bør ikke være redd for å omfavne dette konkurransedyktige streket - det vil bare tjene til å sikre at dere begge trener så hardt som mulig. For å oppmuntre til et lite vennlig (hold det vennlig) konkurranse, spurte vi tre topp personlige trenere for deres beste venn treningsøkter.

1. The Hellraiser

Denne pyramide treningen fra trenings trener og kettlebell ekspert Jamie Lloyd er fryktelig vanskelig. Du trenger definitivt en kompis ved siden av deg for å få deg gjennom det. Gjør ti reps av hver av de fem øvelsene, deretter ni, åtte og så videre til null. Sikt i 17 minutter for å fullføre mye, men ta hvil når du trenger dem, eller bare å gjøre alt før partneren din gjør det.

 1. Uvektet knebøy
 2. Medisinsk ballen slam (10kg ball)
 3. Burpee
 4. Kettlebell swing (24kg klokke)
 5. Thruster (10kg dumbbells)

2. Row 1.000m In Three Minutes

Røven er en flott maskin for kompisutfordringer fordi den gir enkel side-by-side sammenligning og konkurranse. I denne utfordringen fra Mark Hallam, bevegelsespesialist på no1fitness.co.uk, hviler du begge i et minutt, og hviler for et minutt tre ganger. Skyt for 1.000m, men den som vinner mest.

ANBEFALT: Mer roddmaskin treningsøkter

3. Biceps Curls Collaboration

Du jobber som et lag for å oppmuntre hverandre i denne utfordringen fra PT og Multipower-ambassadøren Ant Nyman - og du trenger oppfordringen. Mens en person gjør 15 biceps-krøller, holder den sin barbell i en isometrisk sammentrekning med underarmen parallelt med bakken og albuene bøyde i rette vinkel. Bytt etter 15 krøller og fortsett til du bryter ned i hverandres smertefulle armer.

4. Seks minutter AMRAPs

Det er alltid godt å ha en kompis med deg for AMRAP (så mange reps som mulig) treningsøkter, fordi fristelsen til å lette deg selv etter noen runder er vanskelig å motstå når du er alene. Denne fire-krets treningsøkten fra Lloyd innebærer å gjøre seks minutter på hver runde med tre øvelser, med tre minutters hvile mellom kretsene. Du tar sikte på å konkurrere så mange runder av de tre øvelsene som mulig i hver seks minutters stund. Du kan konkurrere på hvor mange runder som er fullført, eller bare prøve å hjelpe hverandre gjennom denne brutale treningen.

Circuit One

 1. Unweighted squat - reps 8
 2. Kettlebell swing - reps 8 (24kg kettlebell)
 3. Lunge og rekkevidde - reps 5 hvert ben

Circuit Two

 1. Omvendt press opp - reps 8
 2. Thruster - reps 8
 3. Burpee - reps 8

Circuit Three

 1. Jump squat - reps 8
 2. Høy kettlebell swing - reps 8
 3. Frog sit-up - reps 8

Circuit Four

 1. Kettlebell snatch - reps 8 hver arm
 2. Jump squat - reps 8
 3. V-sit - reps 8

5. Row, Row, Down You Go

Du får sjansen til å jobbe som et lag med denne utfordringen fra Nyman. En partner rader 200 meter så fort som mulig, mens den andre gjør press-ups. Ved 200m bytter du roller. Fortsett å bytte til du treffer 2000m på rogeren. Ta opp tiden din og prøv å slå den neste gang du trener sammen.

6. Fem minutters pyramidutfordring

En annen tøff pyramide trening fra Lloyd, med den raskeste etterbehandleren igjen kronet seieren. Denne gangen må du bare gjøre tre øvelser, men det er ingen hvile mellom dem og reptellingen er oversvømmet. Gjør 21 representanter, deretter 15, deretter ni, før du går videre til neste øvelse. Skyt i løpet av fem minutter totalt.

 1. Veggkule
 2. Boks hopp
 3. Kettlebell swing (24kg kettlebell)

7. Squat Til You Drop

Et rett strid mot vilje og lavere utholdenhet. Du har Nyman til å takke for denne quad-shaking showdown, som består av deg og din partner å gjøre "ski sits". Kom deg i en knepstilling med ryggen mot en vegg, og hold den så lenge så lenge som mulig. Først å spenne mister, men egentlig er du begge vinnere fordi denne typen isometrisk sammentrekning er bra for å bygge styrke og utholdenhet.

8. Rower And Kettlebell Challenge

Du prøver ikke å overdrive hverandre i denne treningen fra Hallam. Det handler om gjensidig støtte i stedet. En person starter på roveren, sprint 200m mens partneren holder en kettlebell (16kg eller 20kg) i rackposisjonen. Bytt når 200m-markeringen er truffet, og prøv å fullføre fire til fem sett på hver øvelse.

9. Pair of Plankers

En annen villig test av utholdenhet fra Nyman, med vinneren igjen den personen som kan holde ut mot smerten for lengst. Kom inn i en plankposisjon som vender mot partneren din, og begynn å gi hverandre høye fives med alternative hender. Når noen faller er det hele. Til alles lettelse.

Populært emne