Nimble Babies Milk Buster Review

Hva de sier:

"Over tid kan babyflasker bli overskyet og stinkende og bli et avlsmiljø for bakterier, på grunn av melkerester som kommer igjen, selv etter oppvask.

"I motsetning til vanlige vaskevæsker løsner Nimble Babies Milk Buster melkefett og proteiner fra plast, slik at de ikke klamrer seg på flasker, og gir deg flasker som er sikrere for babyen din, som ser og lukker renere lenger.

"Det er laget av plantebaserte ingredienser og inneholder ikke skadelige kjemikalier som SLES, fargestoffer eller dufter.

"Uavhengig laboratorietest viser at Nimble Babies Milk Buster er mer effektiv enn vanlig oppvaskmiddel i fjerning av melkerester.

"Det fungerer bra på både formel og brystmelk. Og det er også egnet til bruk for sippy kopper og andre babyutstyr. "

Testet av mamma Sarah Young for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Nimble Babies Milk Buster til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til andre mødre. Jeg tror det er strålende. Produktet gjør akkurat hva det sier det vil gjøre og er enkelt å bruke. Jeg var veldig imponert over resultatene og vil fortsette å bruke dette i fremtiden. Reisestørrelsen er ideell, designet er flott og gjør livet mitt enklere.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg var så imponert over hvor rent dette fikk min plastflaske. Jeg brukte den på flasker som jeg for tiden bruker med gode resultater, men jeg prøvde det også på noen eldre flasker som jeg vurderte å kaste bort. Nimble Babies Milk Buster klarte å få dem rene og de ser ut som nye. Jeg brukte den også på et par brystvorte skjold som jeg sliter med å bli ordentlig ren, men Nimble fikk de rene, og fjernet alle flekkene som hadde gjort dem skyfri.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Nå som jeg har brukt dette produktet, vil jeg definitivt bruke det igjen i fremtiden. Jeg var så imponert over resultatene som jeg har sett. Jeg liker reisestørrelsen som passer i min skiftveske uten å ta opp til mye plass. Jeg tror det er stor verdi for pengene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

For å være ærlig trodde jeg dette produktet var flott. Hvis jeg måtte velge en ting å endre (jeg sliter med å tenke på noe), ville det være skrift på flasken. Logoen er god, men jeg er ikke opptatt av de andre skriftene som brukes, men det ville ikke stoppe meg å kjøpe produktet!

Testet av mamma Lindsey Cowan for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Den flytende flasken passer i en hvilken som helst toalettpapir og er ideell for å ta med besteforeldres hus på overnatting. Det er utrolig enkelt å bruke og litt går langt. Den friske duften av produktet overfører virkelig til flasker, og de var merkbart mindre overskyet etter bare en bruk. Flasken er attraktiv og godt designet med klare instruksjoner for bruk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den raske sprøyten i hver flaske tar sekunder, og det dispenserte produktet går langt, flasken er mye renere og friskere og plasten mye klarere etter bruk sammenlignet med når man bruker vanlig oppvaskmiddel. Dette var especailly beroligende når du bor hos besteforeldre hus som jeg vanligvis bruker en oppvaskmaskin som deeps renser flasker og etter at produktene bruker flasker kom ut like klart.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det gir god valuta for pengene, ettersom litt går så langt. Jeg ville ikke reise woutout dette produktet nå! Det gjør akkurat hva det sier det vil på emballasjen uten å være over komplisert og er en av de elementene du ikke skjønner du trenger før du har prøvd det. Så når du har prøvd det, kan du ikke være uten den.

Testet av mamma Kate White for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til noen flaske fôring; enten formel eller uttrykt melk. Det er raskt og enkelt å bruke og kvitt melken lukt og rester. Det er en flott størrelse for et reiseprodukt, slik at det passer perfekt i min veske. Jeg liker det faktum at det er baby vennlig uten farger, dufter eller SLE. Det varer også da du bare trenger et par sprøyter per flaske. Det er også godt å rengjøre sippy kopper og frokostblandinger boller. Stor verdi for pengene!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er veldig praktisk å ha når du er ute og om. Noen ganger hvis du forlater en brukt flaske i skiftposen, kan det begynne å lukte, og det er mye vanskeligere å rense jo lenger du forlater det. Det er flott å ha muligheten til å rydde dem mens du er på farten. Det er også nyttig hvis du skal på ferie i utlandet. Flasken er bare 60 ml, slik at du kan ta den i håndbagasje, da den ikke overskrider 100 ml grensen!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er definitivt et flott produkt! Det er ikke noe jeg hadde tenkt på å kjøpe, men nå som jeg har prøvd det, liker jeg det ganske godt. Det er veldig nyttig å ha i din veske. Det som gjør det skiller seg ut over vanlig oppvaskmiddel er at den hevder å være tryggere. Den er laget av plantebaserte ingredienser og har ingen nasties i den. Jeg vil anbefale dette til noen som går på ferie i utlandet, eller kanskje går camping som det er trygt, lite og lett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Toppen er klar plast og fordi den er så liten, er det ikke lett å få øye på det. Å gjøre det til en mørkere farge ville gjøre det lettere for brukeren å minne dem om å sette den på igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar