Nikki Sixx: "Min helt var å ringe meg og synge for meg om min narkotikamisbruk"

Hvem hjalp deg mest når du begynte?

Allen Kovac [Mötley Crüe sjef i over 20 år] var fyren som gjorde hele forskjellen i Mötley Crües karriere. Allen mener at kunstneren kommer først, mens mange etiketter og ledere tror de kom først. Han vil vite hva kunstneren skal skape, og da vil han hjelpe deg med å finne ut en måte å gjøre det bedre på. Han tar en ide, figurerer ut hvordan man forstørrer den og vokser tentakler av den. Han er den mest innflytelsesrike personen i mitt liv.

Metal er kjent for sitt stillestående og voldelige bilde - hvem i metall er minst sånn?

Jeg har bare vært venn med Matt Heafy fra Trivium - de er tunge som jævla, men han er den fineste fyren. Han er en foodie - du går til hans Instagram og det handler om mat. Du kan høre på Trivium og gå, "De kan spise barna mine", men sannheten er at de er noen av de fineste, mest talentfulle gutta der ute, og jeg tror de er et fantastisk band. Det er en hyggelig overraskelse når du finner ut det. Når folk møter meg, skjønner de hvor kjedelig jeg er - hvis du kom til huset mitt for en helg, ville du gå og gå, "Det var det verste, jeg så bare på å kjøre igjen Politi fra 2008 hele helgen ... "

ANBEFALT: Matt Heafy Intervju

Hvem reddet ditt liv?

Mange har reddet livet mitt, hovedsakelig de som sa: "Jeg vil ikke ha noe med deg med mindre du kommer tilbake til å være deg". Det verste for en kunstner er en ja mann - du ser mange mennesker, og du må komme gjennom portvaktene og de ja mennene for å komme til personen som pleide å være en så god fyr. Du må få skitten av skoen din, og jeg fant at folkene i mitt liv som var brutalt ærlige med meg og sa: "Nei, du er feil og jeg skal fortelle deg hvorfor" - det er de som kan få deg tilbake på banen.

Folk sier at du ikke skal møte dine heltter - når har du funnet det å være falsk?

Da jeg gikk gjennom 80-tallet, på en virkelig dårlig runde med heroin, pleide Steven Tyler å ringe til min telefonsvarer - det ville gå "pip, du har tre meldinger", og det ville være som "Jo, det er Steven Tyler, du Skal du gå av søppel, gutt! "Og han ville begynne å synge meg sanger som," Fordi jeg elsker deg, elsker jeg yooouuu, ring meg tilbake! "Min helt ringte meg og synget for meg om narkotikamisbruk - han Jeg har bare blitt ren. Jeg vil aldri glemme det av Steven.

Jeg husker i løpet av jentene, jentene, jenteturene våre, vi hadde en privat jet som ble malt svart med en naken kvinne på siden, og vi var på vår verste oppførsel noensinne - vår flyvertinne var topløs og brakte oss sølvbrett med kokain og champagne, var vår middag etter showet. Aerosmith var rent og nyktert på den tiden, og de ville være som "Vi er her for dere". Vi fikk det ikke på den tiden, men jeg vil aldri glemme det, de var alltid der. Det var ingen agenda, det var bare "Hei mann, vi får det".

Hvem er den stiligste musikken?

Jeg har stor respekt for Lady Gaga, jeg tror hun er den virkelige avtalen. Jeg tror hun er snill, hun er uttalt på en god måte, og hun er villig til å sette seg i brannlinjen. Som å gjøre det, var Bowie-hyllest en farlig ting, så jeg har stor respekt for henne. Jeg følger egentlig ikke mange mennesker på Facebook, men jeg gjør med henne og jeg finner henne å være veldig stilig.

Rock musikk er kjent for sin debauchery - hvem har slått livet rundt?

Det er så mange, jeg vet ikke! Jeg kommer fra en annen generasjon, og det er visse ting som er en del av kulturen din, så det var bare OK på min tid å få se på baksiden av baren på en klubb fra servitrisen. Det var ikke som om hun skammet seg eller jeg ble skamfull, vi bare gjorde det - det var bare en annen tid. Jeg snakket med min sønn om monogami og han går, "Menn som jukser på kvinner og går til stripklubber? Hva slags person er det? "Og jeg var som," Å, det pleide å være meg, jeg beklager ". Jeg tror at band i dag har noen form for moralsk kompass, men jeg håper at det er noen der ute som gjør noe irrasjonelt. Jeg tenker ikke på forgreninger, jeg tenker ikke på regler. Bands i dag resirkulere. Hvem fanen resirkulerer?

Sixx: A.M.s nye single "Rise" er ute nå, og deres nye album Bønner for de fordømte er utgitt 29. april. Forord på iTunes.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar