Nike Air Zoom Pegasus 35 Running Shoe Review

Nike Air Zoom Pegasus 35 Running Shoe Review - øVELSER 2023
Nike Air Zoom Pegasus 35 Running Shoe Review - øVELSER 2023
Anonim

Noen ganger tar du straks til en løpesko og vet bare at du skal elske trening i den. På andre tidspunkter tar du straks mot en, men kanskje ofte blir du varm på en løpesko etter noen løp når den er myknet litt og støpt til foten. Og så noen ganger kan du løpe 100 km i en sko og har fortsatt ingen anelse om du liker det eller ikke. Den siste er der jeg står med Nike Air Zoom Pegasus 35.

I lang tid - 35 år, faktisk - har Pegasus stått ut som en av de beste all-rounder løpeskoene som er tilgjengelige. Ikke for tung, men rimelig polstret og egnet for alle typer trening. Pegasus 34 illustrerte den fakturering, men Pegasus 35 ser ut til å ha mistet det for å være en raskere, fastere sko.

På papir er Pegasus 35 en oppgradering på tidligere utgaver. Det er 14g lettere enn Pegasus 34 (281g vs 295g) og har en ny full lengde Zoom Air-enhet i sålen som etterligner plasseringen av karbonplaten i Nike Vaporfly 4%. På foten mangler Pegasus 35 sjarm.

Det starter med den lange tungen, som er litt for polstret og påtrengende. Du bør ikke merke tunga på en sko for mer enn de første få sekundene etter å ha satt den på, men med de 35 var det alltid der, å være litt så irriterende.

Det er imidlertid turen til Pegasus 35 som skuffet meg mer. Det er for fast for en all-rounder, og spesielt på enkle løp, føles overgangen fra hæl til tå en myk clunky. Dette kan være personlig preferanse. Jeg foretrekker turen på den polstrede Nike React og Saucony Ride ISO, som begge er rundstykker med mykere ritt - men Pegasus 35 føles bare ikke jevn å kjøre inn.

Skoen ble mykere litt etter noen løp, men ikke så mye. Jeg trodde fordelene med den fastere sålen ville være tydelig da jeg tok det ut for tempo-løp eller intervaller, men selv da kom skoen ikke til livs. Det er ikke tregt, men ga meg ikke noe igjen da jeg presset tempoet og følte meg litt besværlig da jeg gikk for all-out intervaller.

Se relaterte The Best New Road Running Shoes for 2018

Alle de ovennevnte høres veldig negativt ut - men egentlig, i det hele tatt, hater jeg ikke å løpe i Pegasus 35, og det er der forvirringen oppstår. Det følte seg aldri forferdelig, men jeg kan ikke si at jeg noensinne har nådd det med glede, med utsikt til å enten løpe fort i en livlig sko eller lette av i en behagelig sko. Det er fortsatt en all-rounder, men for meg er det som en tre-stjerne over bordet, i motsetning til tidligere Pegasus-sko som følte meg bra for alt.

Noen som foretrekker en fastere sko til all trening, kan føle seg annerledes, men for pengene mine er den beste all-rounder-treneren som slippes i år, fortsatt Saucony Ride ISO. Og hvis du er forpliktet til Pegasus-linjen, er dette en god tid å se etter en avtale på 34 (redusert til £ 59 på runnersneed.com). Nike sitter imidlertid ikke i hendene skjønt, med Pegasus Turbo-slårbutikker i begynnelsen av august - dette vil ha ZoomX skum i mellomsåle, som er de samme tingene som i Vaporfly 4% og Elite og lover en rask og lydhør enn pusset ri for all trening. Vi publiserer en gjennomgang som tester disse påstandene snart.

£ 105, kjøp på runnersneed.com

Populært emne