Nike Air Zoom Pegasus 34 Running Shoe Review

Nike Air Zoom Pegasus 34 Running Shoe Review - øVELSER 2023
Nike Air Zoom Pegasus 34 Running Shoe Review - øVELSER 2023
Anonim

Du vet at en skoserie gjør noe riktig når det har eksistert i mer enn 30 år. Med små tweaks med hvert år, har Nike sørget for at Pegasus har forblitt et fantastisk allsidig alternativ for løpere siden den første utgaven ble lansert i 1983.

Pegasus 34 opprettholder denne fine tradisjonen. Det er en lydhør, komfortabel løpesko som passer for stort sett alt trening og racingbehov.

Den mest åpenbare endringen fra 33 er at Flywire-kablene som holder foten på plass, er nå mest skjult inne i Flymesh-øvre. Øvre har også forbedret pusteevne takket være et mer åpent nett på forsiden av skoen. Endringene er minimal, men de forbedrer Pegasus utseende og komfort.

Sålen forblir den samme som på 33 og består av skumpute kombinert med to Zoom Air-enheter - i utgangspunktet mini airbags - i hæl og forfoot. Den resulterende turen er responsiv og ganske fast, og flott for stort sett alle slags løp. Du kan ha lyst på en mykere, mer polstret tur for veldig enkle løp, og for hurtige spor kan du foretrekke en fastere, lettere sko, men i sannhet fungerer Pegasus godt for de løpene og alt i mellom.

Det er knapt tungt på 285 g (mennets størrelse 9), og det er sikkert lydhør og stivt nok til ikke å føle seg klumpet når du tar opp tempoet på raskere løp. Samtidig er det nok pute til å sprette gjennom enkle løp i komfort.

Se relaterte The Best New Road Running Sko For 2018Nike Air Zoom Pegasus 35 Running Shoe ReviewNike Zoom Pegasus Turbo Running Shoe Review

Pegasus all-rounder-status strekker seg til sitt utseende, med alle de farger som tilbys faller fast i streetwear-leiren.

Alt i alt er det en ganske feilfri sko. Hvis du er en uformell løper, vil det gjøre deg for alle slags løp og rase, og til og med obsessive fortau-pund vil kunne bruke Pegasus 34 for det meste av kjørerløpet, og trenger å bytte til et lettere alternativ bare for løpedag og spor.

Endringene fra forrige iterasjon er ganske små, så med mindre du er en stor fan av det nye utseendet på den øvre, er det liten grunn til å oppgradere fra Pegasus 33. Hvis du ikke allerede har et par Pegs, er dette en flott versjon for å gjøre din første.

£ 99.95, kjøp på nike.com

Populært emne