Nick Jonas: "Jeg har kjempet med verdens beste fightere"

Helt siden Jonas Brothers deltok, har det vært Nick som har vært mest i fokus - med en nylig britisk nummer to singel "Sjalu" og en rekke dramatiske prosjekter, inkludert thrilleren Forsiktig hva du ønsker. Men det mest merkbare er måten han har forvandlet kroppen sin fra gjennomsnittlig boyband-medlem til treningsmodell. Det krever mye arbeid, spesielt når du jonglerer kravene til å utføre på scenen og skjermen. Så hvordan gjør han det?

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Det er veldig viktig. Jeg er i et TV-show i USA kalt Kingdom, hvor jeg spiller en MMA-fighter, og det krever at jeg er på toppen av treningsspillet mitt. Så det er faktisk min jobb å holde seg på toppen av det, men jeg nyter det likevel.

Hva gjør du, fitness-klokt?

Det handler egentlig om hva timeplanen tillater. For Kongeriket var det største jeg måtte justere å spise. For den første sesongen måtte jeg legge på rundt 15 kg muskler, så jeg spiste mye kalorier hver dag, og jeg var i treningsstudio hele tiden, og jeg sprang opp.

Jeg gjorde også full-on-fight-trening med noen av de beste krigerne i verden. Det har vært fantastisk å komme på jobb med noen av disse gutta, fordi du ser nivået på engasjement de har, og du håper du kan få det som skuespiller også. Du vil kunne presse deg selv på den måten, og det er en vakker ting å komme til å dykke inn i arbeidet ditt slik.

Hvor kommer treningen din fra?

Å være på scenen er som en trening, selv om det avhenger av hvor varmt lokalet er! Jeg har definitivt startet turen på en vekt og endte opp med å miste 7lb bare fra svette på scenen hver kveld. Vekten faller bare av.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Jeg tenker på hva jeg vil spise. Hvis jeg gjør et annet sett, så kan jeg gå og spise den tingen jeg vil spise. Jeg er fullt motivert av mat. Spesielt pizza. Jeg har også definitivt en juksdag - jeg elsker pannekaker. Is også, kan ikke forlate iskrem ut ...

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Jakobs stige, en maskin hvor du i utgangspunktet klatre opp en stige kontinuerlig - det er ikke gøy, jeg er ikke en fan av det. Også, jeg liker ikke kardio generelt, jeg foretrekker rett og slett rett vektløfting - gjør et par forskjellige øvelser kombinert og treffer forskjellige deler av kroppen.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg?

Den beste måten å beskrive på er at jeg gjør mitt beste for ikke å stresse på det. Jeg synes det er veldig lett når du dykker inn i fitness for å komme til poenget, hvis du ikke er i treningsstudio hver eneste dag, og du ikke presser deg så hardt som mulig, er det lett å bli motløs og nede på deg selv. Jeg gjør bare mitt beste for å være trygg og få den inn når jeg kan.

Nick Jonas nye single, "Levels", er ute nå

For mer som dette, sjekk ut Coach magazine. Finn din gratis kopi av Coach Magazine her

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar