Money Management For Couples

Nygifte er et godt parti, og de kan vite mye om kjærlighet. Men det er en ting de egentlig ikke vet, og det er penger ledelse for par. Og penger og par går bare ikke sammen med mindre det er en klar forståelse av økonomien i ekteskapet.

Rick og Rachael. De var definisjonen av robust manlighet og drop-dead nydelig utseende i deres høyskoleår.

Rick var den typen fyr alle jentene ønsket etter. Populær, medfølende, forståelse, fin utseende ... ganske mye den fyren en jente ville ønske å tilbringe resten av livet med.

Rachael hadde den slags utseende som forlot mange menn i ærefrykt da hun gikk forbi. Hun var en perfekt kombinasjon av skjønnhet og hjerner, og den typen jente som noen ville ønske å ta med hjem til moren.

Som skjebnen ville ha det, falt Rick og Rachael over hælene i kjærlighet og begynte å danse hverandre. Livet hadde aldri vært bedre.

Det handlet om å ha det gøy, mange feiringer og jubileer, splurging på dyre gaver og fester, konserter og vanlige turer til den koselige kaffebaren ved hjørnet. Og den umettelige tørsten til å snakke med hverandre i lange timer over telefonen, uten å ta hensyn til de monteringstegnene.

Dette var livet ... det perfekte livet til Rick og Rachael.

Deres venner var grønne av sjalusi, men de kunne ikke slutte å beundre den flamboyante ekstravagansen til denne kjærligheten som slått sammen. Livet til dette paret hadde aldri vært så spennende, og kupidens smil hadde aldri vært så bredt, trærne virket aldri grønnere, fuglene aldri så fortryllende, og regnet aldri så romantisk. Aah, det var virkelig helt ut av postene til Dean Martin!

Deres kjærlighetshistorie førte dem til å forplikte seg til hverandre med ekteskapets løfter, og dermed de nydelige duene hylte sammen i en romantisk ekteskap.

De forberedte seg til å leve lykkelig etterpå, for å realisere sine drømmer om lykksalig samvær. Låst i hverandres armer hele tiden, det var vanskelig å holde seg borte fra hverandre, selv da de måtte gå sine egne veier og gå ut av jobb. Om kvelden ville de handle sammen for å gi seg det perfekte hjemmet.

Fra krystallvarer til et kjølig kjøleskap og andre "tilsynelatende" grunnleggende nødvendigheter, var det flott å kjøpe ting sammen som nygifte. Den ekstatiske følelsen av den nye friheten til å kunne gjøre det de ville, uten at foreldrene så over skulderen, var berusende. De lå ned i hverandres armer hver kveld og gushed til hverandre om hvor glade de var. De nygifte var ganske mye oppslukt av kjærlighet.

Det kjærlige paret som hadde gått bort fra det onde trinnmoret, var snart i barmhjertighetens barmhjertighet. Hun slo livet til dette kjærlige paret i dekke av penger. Snart ble eventyret et mareritt.

Giddy rush av lidenskapelig kjærlighet ble glemt, da frøene av deres ekstravagante utgifter dukket opp i Ricks regninger. Det som var sjokkerende var at deres ekstravaganse var mer enn et par måneders lønn for begge sine inntekter! Det ble kalt drastiske tiltak. Men kan de faktisk endre hele livsstilen deres bare på grunn av en stor regning, det er bare denne første måneden fordi vi flyttet inn, tenkte Rachael.

Er denne historien en side ut av livet ditt? Les videre for å lære mer om nygifte og penger, og forstå hva du kan gjøre hvis din kone eller ektemann bruker for mye penger.

Klikk her for å fortsette å lese: Money Management i ekteskap

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar