Ting å sjekke før de går på treningsstudio

Innholdsfortegnelse:

Ting å sjekke før de går på treningsstudio - øVELSER 2023
Ting å sjekke før de går på treningsstudio - øVELSER 2023
Anonim

Kan du få en prøveperiode? Når du kjøper en bil, forventer du at forhandleren lar deg prøve å kjøre den først. På samme måte må ethvert treningsstudio du tenker på, gi deg en prøveoppgave, slik at du kan være sikker på at det er riktig sted for deg før du signerer en dyr langsiktig kontrakt.

Har det alle nødvendige fasiliteter? Treningsbehovet ditt vil endres over tid, og du vil være sikker på at treningsstudioet ditt har fasiliteter for å imøtekomme dem. Nedenfor er noen av de viktigste tingene det burde ha:

  • Vekt treningsområde, inkludert en squat rack, dumbbells, olympiske barbells, en pull-up bar, en dukkert stasjon, benker og gulvplass.
  • Kardioområdet, inkludert tredemøller, robåmaskiner, treningscyklar, elliptiske kors og gulvplass.
  • Strekningsområde, inkludert medisin, BOSU og treningsballer, matter og wobble boards.
  • Bytte rom med dusj, skap og toaletter.
  • Studier for en-mot-økter og klasser.
  • Behandlingsrom for rehab og pleiebehandlinger.

Hvilke klasser tilbyr det? Et treningsstudio som har en rekke klasser, gir deg ikke bare muligheten til å forbedre ulike områder av treningen din, det vil også holde deg interessert i å trene.

Hva gir det videre? I tillegg til de åpenbare som utstyr, personale og omstillingsfasiliteter, bør et treningsstudio også gi deg håndklær, vann, dusjer og dusjgel. Hvis din månedlige avgift ikke dekker disse tingene, hva betaler du for?

Tillater medlemskapet deg å bruke andre grener? Mange kjeder tilbyr nå dette anlegget gratis eller en liten ekstra kostnad. Tenk hvor nyttig dette kan være hvis du må reise på forretningsreise, eller hvis du har sluttet seg til et treningsstudio i nærheten av hvor du jobber, men du vil trene i helgen.

Hvor overfylt blir det? Hvilken tid på dagen planlegger du å bruke treningsstudioet? Gjør prøveperioden din så, og du får en god ide om hvor travelt det kommer til å være. Hvis det er for pakket eller for stille, spør et medarbeider om å foreslå en mer passende tid eller prøv et annet sted.

Hvilke kvalifikasjoner har de ansatte? Helsepersonellens råd vil ha en alvorlig innvirkning på din fysiske helse, så du vil være sikker på at de er kvalifisert til å gi den. Personlige trenere bør ha et register over treningsfagpersoner (REPs) Nivå 3-kvalifikasjoner, mens treningsinstruktører skal ha nivå 2.

Forstår du kontrakten du blir tilbudt? Hvis ikke, ikke undergrave trykket for å signere det på stedet. I stedet ta det bort og les det gjennom i din egen tid slik at du kan være sikker på at du ikke blir dratt av.

Skal du prøve å prute på pris?

Hvis du velger en eksklusiv treningskjede, vil de ofte ikke gi noen indikasjon på kostnaden før du har gått inn for en smaksøkt. Når du er der, vil du føle deg noe press på ja til den første, astronomisk høye prisen, de oppgir. Ikke gjør dette. Haggling er tillatt, og du bør i det minste sikte på å unngå å betale noen form for inngangsavgift dersom du melde deg på en 12 måneders kontrakt.

I januar vil forhandlingene bli vanskeligere, ettersom sportskjeder vil nyte sin største økning i årets medlemskap. Når det er sagt, bør du fortsatt prøve for en form for reduksjon på den øverste månedsprisen, spesielt hvis du registrerer deg for et år. Hvis du går med på sommeren, har du enda mer strøm, så mange mennesker slipper på treningsstudioet i favør av utendørs trening, så kjeder vil være clamoring for din virksomhet.

Populært emne