Ny relasjonsangst: Slå av din negative indre stemme

Innholdsfortegnelse:

Ny relasjonsangst: Slå av din negative indre stemme
Ny relasjonsangst: Slå av din negative indre stemme
Anonim

Nytt relasjonsangst er naturlig og normalt, men det er ikke så mye moro å håndtere. Ikke vær bekymret for å holde på og slippe for å nyte turen!

Det er ikke noe mer spennende enn et nytt forhold, men for noen av oss som kanskje ikke har vært så heldig forelsket i fortiden, kan et nytt forhold være en blandet pose med følelser. Tingen om et nytt forhold er at det enten går på jobb eller ikke. Og så vanskelig som det er å akseptere, har du sannsynligvis svært lite kontroll over forholdet. Alt du kan gjøre er å kontrollere din egen atferd, som inkluderer squashing din nye relasjonsangst.

Ingen ønsker å føle seg avvist eller å håndtere et ødelagt hjerte, men den triste virkeligheten er at ingen gjør det ut av dette livet uten noen støt i veien, som inkluderer noen sprekker i hjertet. Men hvis du aldri opplever kjærlighet, så hva handler livet om? [Les: De 7 stadiene av første date panikk og hvordan å roe dem]

16 måter å kaste det nye forholdet angst på

Angst er naturlig når du frykter å miste noe, men ikke la det overvinne deg og føre til en selvoppfyllende profeti, eller, enda verre, sabotere ditt nye forhold. Ta pusten, slapp av og ta det dag for dag. Ikke tenk på hvor forholdet ditt går, og bare nyt det her og nå, uansett hvor det tar deg.

# 1 Innse at ingenting varer evig. Dessverre er det ingenting i livet som er sikkert. Stopp med å forutsi om du vil gjøre det i et forhold med din nye kjærlighet, eller om det vil ende.

Det er ingen måte å kontrollere fremtiden, så slutte å prøve og bare leve i øyeblikket. Nyt hvilken tid du har sammen. Ikke bruk det å bekymre deg for hva du kan miste. [Les: 31 øyeblikk av lykke de fleste av oss overser]

# 2 Gi slipp på fortiden din. Mesteparten av tiden angst stammer fra erfaring. Hvis du hadde en tøff tid i et tidligere forhold, så er frykten for hjertesorg og avvisning en stor motiverende kraft som driver din nye relasjonsangst.

Uansett hva som skjedde i fortiden, la det være i fortiden og gå videre. Inntil noen utvikler en tidsmaskin, er det eneste du kan endre, fremtiden. Så la det være bak deg bak deg. Ikke la det smake her og nå. [Les: Slik slipper du fortiden og er begeistret for fremtiden]

# 3 Ikke legg for mange egg i en kurv. Noen ganger når vi kommer til å lukke for fort, blir vi superavhengige. Angsten om å miste noe blir større. I nye relasjoner er det enkelt å isolere seg selv. Så, en dag ser du deg rundt og føler at alt du har er personen du er dating på.

Det gjør deg ganske engstelig for å miste dem. For å være sikker på at du ikke begrenser andre relasjoner og gjør deg selv følsom, hold kontakten med vennene dine og ikke slutte å gjøre ting du elsker.

# 4 Vær deg og ikke skjul stykker unna. Når du starter et nytt forhold, er alle på sitt beste. Problemet er noen ganger, det er egentlig ikke hvem vi er. Og hvis du kjemper for å holde det nye forholdet for høyt, gjør det deg til å føle deg som en falsk.

Når noen føles som en falsk, bringer det seg mye angst. Det er greit å være en bedre versjon av deg selv i begynnelsen av forholdet ditt, men det er også viktig å fortsatt være deg. Uttrykk hva du vil, og hva du ikke gjør Ellers vil du ikke føle deg ekte, slik at du føler deg engstelig. [Les: 13 nye forhold feil nye par gjør hele tiden]

# 5 Har holdningen hvis den virker, er den ment å være. Skjebnen er en ganske utrolig ting, men samtidig veldig vanskelig å godta. For å gjøre unna med ny relasjonsangst, gå inn i forholdet og vite at noen ganger det vi ønsker og hva som er bra for oss, eller ment å være, er ikke det samme.

Skjebnen vil gjøre hva skjebnen ønsker. Så vedta holdningen at hvis den ikke virker, så var det ikke ment å være. På den måten vil du ikke bekymre deg så mye om å miste din nye kjærlighet. Hvis det ikke virker, tror du noe bedre er der ute og venter på deg.

# 6 Finn ut hva som driver din angst og squash det. Den eneste måten å løse et problem på er å vite hva problemet er. Hvis du ikke er vant til ny relasjonsangst og ikke har opplevd det i tidligere relasjoner, så er det kanskje ikke det i det hele tatt.

Det kan være din tarm som forteller deg at noe er galt. For å finne ut om det er angst eller inkompatibilitet som irriterer dine engstelige følelser, tenk lenge og hardt om hva som utløser dine følelser og forsøke å kontrollere dem. [Les: 13 advarselsskilt å se etter i de første par datoene]

# 7 Stopp å spille spill. Det er ikke noe mer angstspillende enn å spille spill. Har du noen gang blitt innpakket i å se på et fotballkamp? Gud, er den angst-inducerende. Hvis du vri, snu og spille alle slags spill i det nye forholdet ditt, lager du en hel masse drama for deg selv og sannsynligvis forårsaker churning angst inni.

Hvis du vil slutte å føle deg engstelig, må du slutte å plotte og planlegge ditt neste trekk. Bare sett deg der ute. [Les: Hvordan slutte å spille forholdsspill]

# 8 Ikke bekymre deg for hva reglene sier, ta sjansen og gå for det. Jeg vet ikke hvordan generasjonen gjør det. Teksting regler, dating regler, sosiale medier regler … det er all angst provoserende hvis du spør meg. Tekst dem når du vil, eller spør dem om samme natt hvis du har lyst til det.

Og slutte å bli styrt av hva reglene sier. Du kommer ikke til å miste noen hvis du er ærlig og på forhånd om hvordan du føler og hva du vil. Og ærlig talt, hvis du gjør det, så er de ikke verdt angsten til å begynne med.

# 9 Hold deg unna sosiale medier! Sosialmedier er sannsynligvis skylden for mange, mange, mange, et forhold, enten i begynnelsen eller godt i forholdet. Hvis du er på deres sosiale medier side sjekker ting ut, stopp.

Du finner bare grunner til å være engstelig. Hvis du vil finne ut om hva de gjør eller hvem de er, spør, ikke sjekk deres status. Mann, ærlig talt, jeg vet ikke hvordan generasjonen din eksisterer med angst som sosiale medier fører til både enkeltpersoner og relasjoner. [Les: Den lykkelige parets veiledning til sosiale medier]

# 10 Ikke snoop. Hvis du er bekymret for at de ikke er det i deg, vil jeg gi deg det beste råd du kan gi deg, ikke snoop. Yep, det er supertallende å se mobiltelefonen sin og tenke, "Vel … Jeg skal bare gi det en liten titt."

Ikke gjør det. Du føler deg skyldig uansett hva du finner. Og snooping er aldri en god måte å squashing angst på. Det er bare en utmerket måte å røre opp på.

# 11 Sett deg først. Hvis du starter en forrang nå, fortsetter den for alltid. Hvis du opplever ny relasjonsangst, kan det bare være at du stiller sine behov og ønsker over ditt eget. Det er aldri en god ide. Ikke la angst få deg til å oppføre seg annerledes eller ofre hvem du er.

Hvis du har en mening, la det ut. Hvis du ikke liker noe, si det. Selv om du vil holde fast på dem og etablere et forhold, bør du ikke gjøre det til din egen skade. Ellers oppretter du et langsiktig scenario som sannsynligvis ikke vil ende bra heller.

# 12 Vet du er verdt det. Hvis du er engstelig i forholdet ditt, så kan det være noe som gjør at du føler deg som om de er ute av ligaen din.

Kjenn din egen verdi for å være sammen med noen andre, eller du vil aldri finne sikkerheten bare for å lene deg tilbake, slappe av og være deg selv. Vet hvem du er og at du er verdig til kjærlighet og godhet. Og du vil bli overrasket over hvor raskt den angsten smelter bort. [Les: 6 grunner til å elske deg selv før du blir forelsket]

# 13 Ta det sakte. Ikke bli så opptatt i valpens kjærlighets øyeblikk at du hopper over hælene for fort. Det gjør at du føler deg altfor koblet uten noen reell forbindelse, noe som forårsaker angst.

Hvis du vil gjøre unna med det nye forholdet angst, sørg for å ta det sakte og ikke bli fanget opp i varmen i øyeblikket.

# 14 Les ikke for mye i ting. For noen som er utsatt for angst, den minste kommentaren, teksten eller handlingen fra den andre personen, har du analysert det i flere timer, noe som tilsvarer evig angst.

Ta hva noen har å si til pålydende. Ikke gjør forutsetninger eller prøv å sette dine egne tolkninger i hva de sier eller gjør. Hold et åpent sinn og prøv å ta det de sier til pålydende i stedet for å projisere dine egne usikkerheter i kommunikasjonen din.

# 15 Ta telefonen bort. Vi har alle blitt Pavlovs hunder. For de av dere som ikke vet hva det er, var det et eksperiment på 1890-tallet av en forsker ved navn Pavlov om å konditionere folk til å reagere på en bestemt måte. Vel, egentlig handlet det om hunder, men vi er alle vaner i vane, bokstavelig talt.

Hvis du stadig ser etter dem å sprenge telefonen, lurer på hvorfor de ikke svarer på deg, eller tenker deres mangel på å svare deg, er et tegn, gjør du deg elendig. Legg igjen telefonen, og se dem når du ser dem.

Teksting og øyeblikkelig tilfredsstillelse er for mye når du først starter et forhold, og det konstante behovet for å føle seg koblet via meldinger, gir ingen noen fordeler. [Les: Hvordan slutte å være kdependent og ha et sunt forhold]

# 16 Ikke prøv å være noen, du er ikke bare for å tilfredsstille dem. Hvis du ikke er, så er du sannsynligvis bekymret for at hvis de finner ut hvem du egentlig er, kan de kanskje ikke like deg så mye. Det fører til en evig tilstand av angst.

Tanken er at noen skal bli forelsket i deg, ikke noen du er for dem. Vær ekte for å stoppe angst.

Nye relasjoner er kjempebra, ikke misforstå meg. Men sammen med alle disse sommerfuglene og spenningen kan det være følelser av angst som kan få deg til å oppføre seg annerledes, bekymre deg evig, eller stadig se etter tegn som kanskje eller kanskje ikke er der.

Den triste virkeligheten i livet er at selv om vi vil ha noe super dårlig, noen ganger kan vi ikke få det. Den gode nyheten er at skjebnen har en plan for deg. Og hvis det ikke er personen du er med nå, vil skjebnen sende deg noen enda bedre for å være kjærligheten i livet ditt.

[Les: Hvordan føle seg bra om deg selv og sparke røv i livet]

Så slutte å bekymre deg for å holde på. La slippe av det nye forholdet angst og vær i her og nå for å finne ut om de er den ene. Mest av alt, bare nyt turen.

Populært emne