Ny Organix-kampanje for å hindre masete eiere

Innhold

Er dine små masete spisere? I så fall er det ikke nødvendig å bekymre seg mer. Organix har nylig lansert sin nye kampanje, #LoveGoodFood, for å hjelpe din toter virkelig å sette pris på og nyte deres frukt og grønnsaker.

Innstilling av diettpreferanser i de tidlige årene av babyens liv er viktig hvis du vil unngå å ha en masete eater i familien, og dette er en plan for å hjelpe deg.

Du kan ta pjokk sammen til morsomme workshops som oppmuntrer barn til å elske sunn mat mer, drevet av barns matekspert, Lucy Thomas, som er anbefalt for sine metoder av eksperter fra Great Ormond Street Hospital. Din baby er bundet til å nyte disse spennende øktene, som er din sikkerhetsbrannløsning for å unngå dårlige matvaner senere i barnets liv.

Oppmuntre barnet ditt til å spise sunt i de tidlige årene betyr at dette næringsrike dietten vil forbli med dem for resten av livet. Barnsvekt øker raskt i Storbritannia, og å hjelpe barnet ditt til å forstå betydningen av frukt og grønnsaker i en tidlig alder kan bidra til å redusere dette tallet. Barnet ditt er mest inntrykk i løpet av småbarnsårene, og påvirkning av dem nå kan etablere en livslang kjærlighet til mat.

Du kan til og med lese boken Little Book of Good Food - Småbarn og familier, fylt med råd og tips for å hjelpe deg med å gi et morsomt og sunt kosthold, siden de fortsetter sitt spennende eventyr med mat i de tidlige årene og senere. Få barnet ditt glade for mat og hjelpe dem å lære om viktigheten av et balansert kosthold på en morsom måte.

Deres tidlige erfaringer med mat vil påvirke deres langsiktige vekst og utvikling, samt opprettelsen av sunne matvaner. Du kan laste ned en gratis kopi på organix.com/lovegoodfood. Ved hjelp av disse triksene og tipsene kan du enkelt hjelpe barnet ditt til å få et balansert og godt kosthold, og oppmuntre til en mye større interesse for mat.

La barnet ditt føle forskjellige teksturer av matvarer, gi dem oppurtunities til å håndtere frukt og grønnsaker, og til og med bli litt rotete - la dem squash mat slik at de føler seg komfortabel å håndtere dem. Alle disse tingene vil oppmuntre til sunn mat i barnet ditt, og både deg og din tote kommer til stor nytte i fremtiden. Du kan til og med vise barna dine korte videoer, slik at de kan lære om mat på en morsom og interaktiv måte.

Mulighetene er endeløse. Din baby vil være på vei til et godt og sunt kosthold på kort tid. Å overtale barnet ditt til å spise sunt i en tidlig alder, vil sette dem opp for et godt liv, og vil være en stor hjelp til deg på måltider!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar