Det er et nytt Little Miss-tegn, og hun er dårlig ass

Innhold

Little Miss Inventor er den nyeste karakteren for å komme inn i Mr Men-verdenen, og hun er den feministiske modellen vi har ventet på.

Hun er en ingeniør med et hjerte fullt av hjerner og bruker det til å lage ekstraordinære oppfinnelser for huset hennes og vennene sine i hennes skur, inkludert en snakkesett for Little Miss Chatterbox og et bakpakke-snack-anfallskjøleskap for Mr Greedy.

Vi trenger derfor et kjøleskap i backpack-snack-angrep i våre liv.

I tillegg til å være altruistisk, er Little Miss Inventor intelligent, genial og oppfinnsom, pluss håret hennes er bang-on trendgreen.

Den nye boken, med den 36. Little Miss-karakteren, lanserer på International Women's Day torsdag 8. mars.

Adam Hargreaves, skaperen av Mr Men og Little Miss-serien, sa: "Jeg liker alltid å skape et helt nytt tegn for serien, og det var morsomt å komme opp med mange galne oppfinnelser for Little Miss Inventors hjem og dumme for alle vennene sine . Det har også vært fint å skrive en historie som fremmer en positiv rollemodell for å utfordre en stereotype, om bare på en liten måte. "

Alastair McHarrie, lisensdirektør ved Sanrio, som produserer bøkene, sa: "Jeg liker alltid å se hvordan folk svarer på en helt ny karakter.

"Vi vet hvor glade våre fans vil være å møte Little Miss Inventor og er den perfekte måten barna kan komme inn på og oppfatte og vitenskapen."

Nå, hvis vi bare kunne overtale Adam, så lille MS ville være en bedre tittel for hans kvinnelige tegn.

Little Miss Inventor vil bli til salgs i bokhandler fra torsdag 8. mars, eller du kan forhåndsbestille fra Amazon.

Mr Men arrangerer en begivenhet for å feire lanseringen av Little Miss Inventor på Manchester Museum of Science and Industry den 24. mars kl. 10-17. Arrangementet vil være en interaktiv dag for barn, med oppfinnelser fra hele historien, historiefortelling og samtaler fra oppfinnelsens, vitenskap og teknologi. Målet er å inspirere neste generasjon av små oppfinnere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar